2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yusufyigitt07 iyi sayılır hocam
-
@yusufyigitt07 çok fazla duymadım ısparta'yı ben yazıcam kesin
-
@çiçek hayırlısı hocam 87 muş yazacam bende herkes memleketini yazıyo gibi istanbul düşük kapatacak sanki
-
Hocam herhangi bir resim oluyomu yoksa şart varmı?
-
-
@duyguss 80 altı hocam. Yani 80nin altı. Keşke 86 olsaydı
-
Gönder butonu ile ilgili sorun çözülmüştür. Sorun yaşamaya devam edenler, tarayıcı geçmişini temizleyerek tekrar deneyebilirler.
-
İl başlıkları da başlamış. Yakında fitne fücur buralarda kol gezmeye başlar
-
@tikq hocam herkesin memleketi tutacak mı sanki. 5 tercih var herkes muhakkak İstanbul yazacak tercihine. Bence düşük kapatmaz
-
@Azalan-Terimler bence en düşük 77-78
-
@tikq istanbul 79 dan aşağı kapatmaz 5 il tercihi var yahu artik istanbul düşük kapatır demeyin 5 tercihin birinde illaki istanbul olanlar olacak 2 aralıkta görüşelim
-
Ben ve kamyoncular derneğinden 200 arkadaşım İstanbul'u ilk sıraya yazacağız, 95 altına düşmez bence.
-
en çok ora alım yapıyor ya hocam ondan dolayı işte herkes bi umut düşük kapatabilir diyor
-
@despot yok canım ne 95 i bence 100 ile kapatır
-
Merhaba dostlar.
Sabahtan bu vakitlere değin bana ulaşan onlarca soruyu topluca yanıtlamaya çalıştım.
İncelemek isterseniz buyrunuz;https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1325829411367755776
-
Ben 77 lerde kalacağını düşünüyorum şahsen her puanı yüksek olan orayı yazmiycak memleketlerini yazıcaklar orta halli puani olanlarda ilk sıralara yazmazlar o yüzden yüksek kapatmaz bence tabi terside olabilir ben böyle düşünüyorum
-
@müzdarip93 olabilir hocam. Fazla alıyor sonuçta. İllaki yazacak adam tercihlerine
-
@mk-ank yani hocam herhangi bir resmiyet söz konusu değil bu durumla ilgili değil mi?
-
@Earth11 Herkes ilk tercihini İstanbul yaparsa haklısın. Alternatif yazarsa ondan önceki illerin gelmeyeceğini nereden biliyorsun dostum
-
Uluslararasi iktisat ve ekonomik kuruluşlar nereden çalışıyorsunuz arkadaşlar notu olan varmi?