2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Iyi akşamlar arkadaşlar. Halihazırda gelir uzman yardımcısı olarak çalışmaktayım. Kurumla ilgili ya da süreçle alakalı sorusu olana bilgim yettiğince cevap vermek yardımcı olmak isterim. Bizler de bu yardımlara ihtiyaç duyduk çünkü. Hem bu platformu hak ettiği gibi kullanalım. Böyle bir platform varken farklı mecralarda aynı kişilere soru sorup aynı cevapları alan kitlelere şaşıp kalıyorum! Ty yeterince tanınmıyor mu diye de düşünmüyor değilim . Iyi forumlar..
-
@Fernando-Reges önceden de vardı ilk tercihi istanbul olan simdi 2. 3. 4. 5. Tercihler olabilir diyorum yani memleketi yazdı gelmedi istanbul geldi çok normal bu sene yuksek kapatması sonuçta herkes 5.tercihine yazmiycak
-
@kaimoğlan referans alanini doldurmasak olur mu?var midir basvuruda boyle bos birakip kazananlar?
-
@kaimoğlan hocam bir gelir uzmanı ya da yardımcısı tam olarak ne iş yapar? Yani çalışma şartları nasıl ? Kurum dışında da çalışılıyor mu, denetim ya da ceza gibi işler için?
Maaş 5300 yazıyor memurlar da doğru mu?
Ben bu konularda yeniyim o yüzden pek bilgim yok. Yanıtlarsanız sevinirim. -
Sinop yazacak arkadaşlar puanlarınızı yazabilir misiniz?
-
Ben Antalyalıyım ve burada yaşıyorum. Puanıma Antalya'nın geleceğini düşünüyorum ama ilk sıraya yazıp yazmama konusunda kararsızım. Buranın yüksek puanlılar için çokça tercih edilen bir şehir olacağını düşünüyorum. Oranlar 1/5 ile aynı olsa da İstanbul'da daha çok alım yapıldığı için daha bir olabilitesi var gibi düşünüyorum çünkü Antalya yazacak muhtemel 90+ puanlı arkadaşlarla yarışmak yerine İstanbul yazacak 80-85+ puanlı arkadaşlarla yarışmak ve 2/5'lik dilime girip mülakata kalmak daha kolaymış gibi geliyor bana, o yüzden ilk sıraya İstanbul yazabilirim. Ama geçmiş dönem kurum sınavlarına baktığımız zaman ortalama 78-82 ile kapatmış bütün şehirler. Yani nereyi yazarsak yazalım kurum sınavında pek fark yokmuş gibi, bilmiyorum. Bu konuda sizler neler düşünüyosunuz bilmek isterim.
Yazdıklarım sadece kendi düşüncemdir ve merak ettiğim içindir. Asla bir speülasyon yapma amacım yok. Kimseyle bu konu hakkında tartışmak istemiyorum o yüzden böyle düşünen birisi varsa rica ederim cevap vermeden geçsin.
-
Arkadaşlar aranızda Sivas yazan var mı?
-
@bb2777 ben bırakmamıştım ama bırakan arkadaşlar var
-
guy cıkmış sorular pdf olan varsa rica etsem gönderebilir mi ?
-
@despot Gelir uzman yardımcısı ve uzmanı aynı işi yapıyor genelde. Sadece unvan farkları var. Çalışma şartları calisilan ile ve daireye göre çok değişkenlik göstermekte. O yüzden salt ıyi ya da kötü bir ortam var demek doğru olmuyor. Dairelerde vergilendirme islemleri kdv ötv sinden tutup icra takip servislerinde dahi çalışılıyor. Bu idarenin takdirine göre işin başında şekilleniyor. Denetim için dışarıda çalışan arkadaşlarımız da var. Maaş şu an 5300 civarı. Bu unvan esas olarak kariyer meslek unvanı olmakla birlikte düz memur gibi çalışılan (genel olarak) bir unvandır. Kişi kendisini geliştirir ve isterse yukarı doğru tırmanir idare kademesine geçer ve kariyer meslek erbabı olduğunu az da olsa hisseder diye düşünüyorum. Günümüz şartlarında güzel bir meslek olduğunu da eklemeden gecmeyeyim. Devlet memuru olmak ve bu bakanlık çatısı altında olmak her ne olursa olsun şu zamanlarda şükür sebebidir. Isteyen hakeden herkese nasip olur inşallah..
-
@redsoldier genel düşünce olarak ben de sizin gibi düşünüyorum ama bu işler genelde pek belli olmuyor. Bazen herkes aynı düşünüp bazı yeri yükseltebiliyor. Biraz da kendinizi, yapabileceklerinizi bilip öyle hamle yapmaya özen gösterin bence.
-
Arkadaşlar şu il şu puanla kapatir vs konuşmalar okuyan kişileri kesinlille etkiliyor geçen senelerden bunların çoğunum daha farkli sonuçlandiğını gördük o yüzden daha dikkatli konuşmada fayda var.
-
@jellinek hocam ben düşünüyorum 78.7sizin puma kaç kaçıncı tercih
-
Nişanlım ve ben Sivası yazcaz hakkımızda hayırlısı olsun Allah çalışana verir emek verene verir inşallah..🤲
-
Askerdeyim pc yok telefonda nasıl halledebilirim fotograf olayını 50*50 olmuyor arkadaşlar ya, bilen varsa yardımcı olabilir mi
-
@erkn58 hocam sizin puan kac benimde eşimin memleketi en sona yazdim 78.14 ile
-
@Adam-Keeynes hocam google 50*50 fotoğraf ayarlama yaz vardır ayar yapan site
-
@xxx 85,6 ve 84,3
-
@jellinek ben ve nişanlım yazdık hocam hakkımızda hayırlısı
-
@erkn58 hocam hayırlı olsun ilk tercih mi sivas