2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@swezy hocam benim puanım 90 ancak 90 üzeri yüksek puanlilarin çoğu Ankarayı tercih ederse diye korkuyorum
-
@yolosapiens senin su an yaptığın karaktersizlik burda 90 ist yazicam diyenler 85le bursa yazicam diyenler var onlar manipulasyon yapmiyor yani ya git ötede oyna
-
@hayırlısı035 hocam siz bilirsiniz, sinav konularinda buyume ve kalkinma yok ama cikmislarda solow sorusu gordum simdi tarihte de ilke ve inklap harici sorular gordum ters kose olmayalim sinavda
-
-
@melezprens sizin puanınıza her türlü gelir merak etmeyin
-
@swezy geleceğimi bende biliyorum hocam sadece Ankaraya çok yüksek puanlilar başvurursa yazılı sınavı geçemezsem diye endişeleniyorum.
-
@rabia89 kendim yaptığımı yazıyım. Çok ayrıntılı olmasa büyüme kalkınma ve para banka bakıyorum. Bu sene sayıştay da buna benzer durum oldu
-
@melezprens hocam o endişe her yer için geçerli hiç bi yerde uçurum fark olmadı bugüne kadar atıyorum Ankara 81 doğruyla kapatırsa kastamonu da 80 doğruyla kapatır arada ki fark ancak bu kadar olur yani bu arkadaşların yaptıklarını anlayamıyorum boşa çabalıyorlar mutlaka iyi rakiple herkes karşılaşacak önemli olan o iyi takipten biri olmaya çalışmak
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı@rabia89 kendim yaptığımı yazıyım. Çok ayrıntılı olmasa büyüme kalkınma ve para banka bakıyorum. Bu sene sayıştay da buna benzer durum oldu
-
@swezy haklısınız hocam teşekkür ederim
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@rabia89 kendim yaptığımı yazıyım. Çok ayrıntılı olmasa büyüme kalkınma ve para banka bakıyorum. Bu sene sayıştay da buna benzer durum oldu
Üzümden yapıyorum. Burdan böyle damıtıyorum. İhtiyacım kadar yapıyorum:)
-
@KamuAdayı amin hocam bende giriyorum yıllarca inşallah bakalim
-
Tek tercihte bulunmak mantıklı olur mu ?
-
@hayırlısı035 hocam para banka sorulari bile var gecmis sorularda bakmakta fayda var haklisiniz
-
-
@Hunter28, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Tek tercihte bulunmak mantıklı olur mu ?
Hocam öyle bir soru ki, kaç puanınız var, o tek ilde mi kalmanız lazım, kaç alımlı bir ilden bahsediyoruz vb.
-
@strtmn 88 . yaşadığım yer başka yer düşünmüyorum o yüzden tek tercih. İli yazmak istemedim yanlış yönlendirme olmasın hiç kimseye.
-
1000 kişi X 5 eder sana 5000 kişi. İl tercihini vs karıştırma ilanı ver böyle millet girsin sınava mülakat aşamasına kalsın asıl ve yedekleri belirle sonra illeri yayımla tercihleri al işi bitir. Sistemi bu şekilde kurgularsan işi piyangoya döndürmeyeceksin. Ne spekülasyon ne de başka birşey. SGK'da olduğu gibi tıpkı.
-
Burda ince hesaplar pesinden kosup manipule edenlerin siz birde mulakata kaldikdan sonra yapacaklari pisligi dusunun.
-
@Earth11 puanınız 76 olduğu halde 78.8 demiştiniz yüzünüze vurmamaya çalıştıkça coşmuşsunuz. çok ayıp gerçekten daha fazla kendinizi komik duruma düşürüp insanların kaderiyle oynamayın. istanbul ve balıkesir yazmak isteyenler 76 puanınızı duyunca daha bi iştahlanır umarım