2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hocam ilan nerde acaba hazinenin sayfasında değil miydi ben başvuru yapacağım ama bulamadım ilanı 🥺🥺🥺
-
@ksünr buldum gib e kaymış ilan
-
@buslem Arkadaşımız artniyetli. En başından beri biliyordum. İnsanın utanma duygusu olur. Benim İstanbul'a yetecek puanım zaten var, en az 79 ile kapatır gibi mesajları hala duruyor. İnşallah bu insanların yaptığı kötülükler hayatı boyunca karşısına çıkar da devler yüzü göremez.
-
Bartın yazacak olan var mı ?
Bir arkadaşım rica etti de.
-
Maliye Bakanlığı ne kadar pislik bi kurum cidden..Ya 1000 kişilik bi alım için ilk 5000'e giren kişiyi yazılı sınava alıp ordan 2000 kişiyi mülakata alarak en sonunda 1000 kişi almak çok mu zor. Oryantasyon sürecinde illeri belirlersin kim nereye gitmek istiyorsa gider.. Şimdi böyle daha mı iyi türlü entrikalarla uğraşıyoruz buna alet olan yüksek puanlı kişiler de var Allah belalarını versin. Kpss l'den yüksek puan aldığınıza güvenmeyin bir anda o puanlar pul olur pul.. Dallas'a geçti artık bu oyunlar
-
Evlilik ya da başka bir şey olmazsa koskoca 5 yildan bahsediyoruz kim nerede yaşamak istiyorsa orayı seçsin.. Biri kalkıp tutup diyor ki İlçeler şehir merkezine çok uzak afedersin de ülkemizin hangi şehrinde ilçeler bir adım kadar yakın..İstanbul'da bile Gaziosmanpaşa gibi bir semt var tam bir Teksas
-
@Oğuz-Kağan kardeşim Anadolu'da şehir merkezine 100 km uzak ilçe var. İstanbul'da merkez/ilçe mefhumu yok. Her yer merkez. Herşey elinin altında.
-
@tomjoad geri al butonundan başvuruyu çekin, değiştirin taslak olarak kaydet sonra gönder yapıp tamamlayın
-
@LioN İstanbul'dan bahsetme bana her yer tarikat, cemaat, mülteci yuvası olmuş. Tiki olarak bahsedilen yerler fuhuş yuvası olmuş, gece gezmeyi bırak gündüz bile gezmekten korkar insan her yer kapkaççı ile dolu. Her yer tinerci, torbacilarla dolu. İstanbul artık İstanbul değil bildiğin New York gibi. Bir görünen yüzü şaşalı görünmeyen yüzünde her türlü pislik dönüyor..
-
@Oğuz-Kağan bu açıdan maalesef haklısın kardeşim.
-
arkadaşlar referans yazma önceki alımlarda var mıydı
-
İstanbul'un en ünlü ve en işlek caddesi komple her yer arap şehrine dönmüş tabelalar bile arapça..Türk şehri olduğunu söylemeye bin şahit gerekir..İstanbul asla yazmam ve yazmadım da
-
@Oğuz-Kağan Taksim....
-
Her şeye rağmen İstanbul diğer şehirler ile kıyaslanamayacak kadar özeldir bence
-
yüksek puanlıların büyükşehirleri neden tercih etmediklerini anlamıyorum.zaten sen iyi oldugun için 85 90 almışsın gireceğin sınav kpss den bi nebze kolay sınav hertürlü yaparsın yani güzel yer tercih etmek varken tutupta en ücra yerleri yazmak ilginç.
-
@laissezpasser Ciddi sıkıntıları olsa da İstanbul bir başkadır. 3 İmparatorluğu ev sahipliği yapmış ve payitaht olmuş bir şehir. Her yeri tarih kokuyor, her yeri ayrı bir güzel. Pendik doğumlu arkadaşım vardı üniversitedeyken gerçekten halen gormedigim yerleri var demişti. İstanbul birkaç ay ile doyulabilecek, öğrenilebilecek bir yer değil. Eminönü'nde balık ekmek yemeyi özledim. Denize karşı çay simit keyfini özledim. Karşıya geçerken vapurla seyahati özledim. Adaları özledim. Say say bitmez
-
@Oğuz-Kağan Kesinlikle aynı fikirdeyim 1-2 ayda tüketilebilecek bir şehir değil. Ayrıca doğma büyüme İstanbullu biri olarak söylüyorum kira haricinde hayat pahalılığı da söz konusu değil neden bu kadar abartılıyor anlamadım. Herkes zengin, lüks bir hayat sürmüyor ki burada
-
@laissezpasser kira dedigimiz sey zaten maasin yarisi
-
@laissezpasser ben de İstanbul'da yaşıyorum, dediğiniz gibi buradaki asıl problem kira ve ilçe seçimi. Daha merkezi olan Kadıköy, Beşiktaş Üsküdar gibi ilçelerde Deprem sonrası yapılmış binaların kiraları yüksek. Marmara'da okurken Beylikdüzü'nde oturan arkadaşım günde 2 saat geliş 2 saat dönüş yapıyordu, ev tutalım dedik. 90'lardan kalma eve 1700 kira istedi, biz de kabul etmemiştik. Merkez ilçelerin dışına çıktığınızda da ulaşım problem oluyor.
Yani İstanbul için tamamen tozpembe tablo da kara tablo da çizmek yanlış. Ancak bunlar da gerçekler. -
@Earth11 Yahu neden her şeye atlıyorsunuz? Forumu açıyorum her yerde siz varsın, her şeye olur olmaz yorum yapıyorsunuz. Amacınız nedir kestiremiyorum ama kendinizce algı yaratmaya çalışıp herkesten zeki olduğunuzu düşünmek oldukça komik duruma düşürüyor sizi