2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Marsiyal kesinlikle katılıyorum.
-
@modigliani-0 ne yani atanamadik diye birbirimize girelim öyle mi? Bu mu doğal? Atanmak uğruna hiçbir sey yapmayalım anca oturup gece gündüz ders çalışalım. Etkinlik zamanı oturup ders çalışalım. Yürüyüş yapalım deyince duymazdan gelelim. Ama birbimize dalıp en doğal olan şeyi yapalım
-
Ben burdan şunu söylemek istiyorum üretime ve üreticiye saygı duymayı her zaman bildim, o sebeple bu forumu kuran üstadlar sağolsunlar şöyle İİBF nin kendini değerli bulduğu bir platformda buluşma imkanı oluşturdukları için.
Pareto ve daha nice üstadlar İİBF için bayrak olmaya çalışıyorlar bir kez daha ellerine sağlık... -
@aroma tomanin üstünde şiirler yazılı, fonda Hasret Gültekin bir insan ömrünü neye vermeli, muhtemelen de gülsuyu sıkar bizlere :))
-
@strtmn tomanın başında @paretowilfredo dostum olacaksa olablir de ancak o da artık muhtemelen su sıkmayı tercih edebilir bunca kargaşayı dağıtmak için
-
@aroma bence şiir okurdu, hatta bir ihtimal şunu;
Hiç şiir okumamış gibi kötüsünüz
Bir köpeğin başını hiç okşamamış
Hiç bayram şekeri dağıtmamış
Çocukla çocuk olmamış gibi kötüsünüz! -
@strtmn umarım dostum şiir okur ama kaosa çare mi bilemiyorum !
-
@aroma şüphesiz ki, aydınca düşünme noktasında da üstattır. Bakalım, gelir herhalde birazdan
-
@strtmn @aroma Başlığa şiir okumaya mı giriyoruz, diyenler olabilir her an neymiş öyle gül suyu falan da diyebilirler benden söylemesi çünkü kavga için çok sebep var ama biraraya gelmek söz konusu olunca herkes sessizlerde Bu arada asıl kavgadan hep uzaktayız. Sayfalarca mağduriyet yazılabilir, herkes kendini en mazlum sayabilir ama birbirimizin hakkını savunamadıktan sonra hepimiz haksızlığa uğramaya devam edeceğiz. Bakınız GUY iki yıldır gelmiyor! Puanı çok olan da sınava giremedi az olan da.
-
@plansız ders arasında foruma bakayım dedim kavga kaos okudum sayfalarca hep asıl meseleden uzağız dostum herkes kendi penceresinden bakıyor duruma ama biz o pencereden uzaklasmadikca daha çok kavga eder çok da yanariz. Neyse yine bi tartışma yaratmayalm
-
Arkadaşlar günde ortalama kaç saat ders çalışabiliyosunuz kurum sınavı için. Bana çalıştığım bi türlü yeterli gelmiyo da
-
@guycuu brüt 8-9 net 5-6
-
@bulut25 3 saat sosyal medya mı
-
@bulut25 iyi çalışıyosunuz gerçekten ben maksimum 3 4 saat çalışabiliyorum.
-
@monopolcü sayılır aralar yemekler, ama yaklaşık sınavdan beri bu şekilde
-
@guycuu biraz sorumluluk farkettiriyor açıkçası evli ve çocuklu olunca mecbur hissediyorum
-
@bulut25 Evli ve çocuklu olup, sınavdan bu yana her gün 8 saat çalışıyorsanız gerçekten bravo hocam. Tebrikler
-
@bulut25 vallahi helal olsun Ben ilan falan gelmeyince mali müşavir stajını başlattım şimdi de çalışıyorum. Akşam eve gelince koltukta uyuyakalıyorum ders çalışmak şöyle dursun.
Bu yüzden Azminiz takdire şayan -
@bulut25 gerçekten tebrik ederim inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.
-
@bulut25 evet herkes ayağı arkadaşlar pls. Saygı