2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı takdir forumcularin bu yazdiginiza
-
@mert12344321 senin yazdıklarına bakılırsa varya elinden gelse atanmış yüksek Puanlı arkadaşlarının Hepsini guyda tercih yapması için ricada bulunursun yeter ki düşük puanlı insan girmesin mantığıyla.
Herkesin nasıl, ne biçimde puan aldığını bilemezsin. Bak ne güzel yüksek puan almışsın, inşallah atanırsın bir an önce.. ama keşke biraz kalbini güzelleştirseydin kardeşim. Bu yolda sıkıntı çeken her kim varsa, kimin gönlünden ne geçiyorsa Allah onun gönlüne göre versin deyip kenara çekilmek çok mu zor? 2 günlük dünyada ki bu hırs seni yorar..
-
@ücüncütekil her yazimda soyledim tekrar soyluyorum keske herkes atansa alimlar bu sekilde kısır olmasa onda problem yok, problem eger alimlar kısıtlıysa ki kısıtlı bu sartlarda yuksek puan alanlarin atanmasini istemekten dogal birsey yok, sizlere tavsiyem ders calismaniz ve puanlarinizi yukseltmenizdir
-
bi de herkes şunun farkında bu ilan gelince bi sonraki ilan en az 14-15 ay sonra gelecek.bundan elenirse insanlar tam sıkıntı.herkes durumun ciddiyetinin farkında
-
Yüksek puanlilar atansin diye, sınava girmeyecek olmasına rağmen başvuru yapan; bazı şeylerden daha nasibini almamıştır. Alır bir gün, gönlümüz rahat.
-
Arkadaşlar, buradaki kimse kötü insanlar değil hepimiz inanın ki iyi ve belirli seviyelerde insanlarız. Sadece süreç bizi yoruyor. Lütfen birbirimize saldırmayalım. Hepimiz bu memleketin çocuklarıyız. Biz birlik olursak güzel oluruz. Tartışıp yorulmayalım. Allah kaderimizi yazdı. Kader azime aşıktır. Gerisini boşverip ilanın ne zaman geleceğini nereye nasıl çalışılacağı konusunda yardımcı olalım. Hepimiz gönlü güzel emin olsun sadece süreç zor. Hadi şimdi tartışmayı boşverip iyi olalım. İnanın iyi düşününce ilan gelecek. Burada da kalp kırıcı tartışmalar son bulsun lütfen
-
Yine herhangi bir duyum var mı diye girdim duyumdan başka her konu hakkında konuşulanları okuyup çıkıyorum teşekkürler arkadaşlar...
-
Gerçekten çok sıkıldım arkadaşlar tartışmalarınızdan . Evet girme o zaman diyeceksiniz ama belki ilanla ilgili bi duyum vardır diye giriyorum ve hep uzun uzun yazılar . Yeter bizede yazık ya . Bitirin artık lütfen
-
Arkadaşlar artık yüksek puan düşük puan tartışmasına bi son verin.Herkes gönlünün ekmeğini yer.Süreç zorlu süreç uzun evet ama sistem değişmediği sürece bunlar yaşanacak.Yüksek puanları almak için yıllarda gidiyor keza benim öyle oldu.0.6 ile kurum sınavı,2dogruyla mülakat,mülakattan elenmeler vs.2017 da girdiğim süreç buralara geldi.
Evet kimse kimsenin nasıl şartlarda emek verdiğini bilemez.Onun için sistemi tartışalım puanları değil naçizane tavsiyem.
Sınava başvurup mücbir neden dışında gitmeyenleri kendi vicdanlarına bırakıyorum.
Bunları yazıp yazıp siliyorum 2 3 gündür ama ben forumu sıkı takip eden biri olarak burda bu yazıları görmekten sıkıldım çoğu kişi gibi.Yönetici arkadaslar da bu duruma bi el atsın diye bekliyorum.
Umarım herşey,herkesin gönlündeki gibi olur. -
Eskiden insanlar bu kadar uzun tartışmalara girmiyordu birbirlerini kırmıyordu çünkü elenseler bile 5 6 ay sonra yeni ilanın geleceğini biliyorlardı.Daha ilan gelmeden sınavı kazanmadan çoğu kişiyi referans korkusu sarmış ki bence haklı bir korku.Yıllarca verilen emek 5 dk da çöp olabiliyor en azından öğretmenlerinki gibi olmalı.Bence biz alım kadar bunun için de etkinlik yapıp sessimizi elimizden geldiği kadar duyurmalıyız.Yoksa kimse kusura bakması ama yine torpiller yarışacak referansı olmayan da çalıştığıyla kalacak.
-
Hayatımda bu kadar yoran başlık görmedim..
Arkadaşlar enerjinizi ilana saklayın. -
Şu başlığa ne zaman girsem 2 3 sayfa okunmamış mesaj oluyor bi heves okuyorum ve okuyup bitirince her seferinde okuduğuma pişman oluyorum bu kadar boş muhabbetin döndüğü başka bir başlık olmadı heralde bu forumda
-
@Marsiyal onu bunu bosverin hocam 1500 kişilik alım olursa 76 ya il gelir mi
-
Guy hakediş başlığı açılsa ve orda tartışılsa bu durumlar ne güzel olurdu.
-
@homecinomiss gelir bence 73 72ye de gelir bence hocam.
-
@elif-atılgan valla inşallah hocam iller aciklansa bian önce ya
-
Ben dguy gelcegini hic dusunmuyorum tekrar soyliyim. Vmy zaten gelmicek defterdarlikta zaten alinsa alinsa kac kisi alcak. 1500 guy gelmesi durumunda kalan 500 u doldurcak kadrolarla ilgili simdiye kadar hic sicak bir sey duymadik. Acaba muy mu o merak edilen kadro ?
-
Şu yazılanları bi bakan okusa ben bunlara niye kadro vereyim der.
-
@scofieldmustafa 2 yıl ilan verilmezse üstüne bu konuşmalar gayet doğal kimseyi yargılamayın, bu sürece emek vermiş hâlâ evde oturan insanlar var ki bu sebepten bu konuşmalar gayet doğal.
-
Mekanın sahibi el atsa ya da toma ile müdahale etse valla ortam çok gergin