2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@SonMaliyeci bıkan adam özelden yazar durumunu izah eder niyetin temiz değil demek ki. Hangi yazım faydasız geldi?
Okumayı sevmiyorsan benim suçum ne?
İşim gücüm bu, yeri gelir gazeteye röportaj veririz, yeri gelir tweet atarız, yeri gelir bu güruhun hakkını, talep edilen şekilde savunuruz.
Sen ne yaparsın peki? -
@SonMaliyeci @cemalicoşan amacım tartışma çıkartmak değilde üstad pareto yazsa okursunuz burda adam yazınca laf ediyorsunuz biri gelip 3bin guy diyr başlayıp roman yazsa okuyacak zibil kadar adam var olay şu siz gerçekleri değilde hayallere inanmayı seçiyorsunuz
-
@errayn kendisi 2018 GUY başlığına, içinde kişisel ve siyasi yorum barındıran yazılar yazmış. Kimse de bir şey dememiş.
Fakat biz burada, emeğimizle doğru orantılı bir şekilde yazınca sataşmaya çalışıyor.
Mekânın sahipleri bile hoşlarına gitmeyen bir şey olduğunda özelden durumu izah etmeyi seçiyorlar...
Arada geliyor, 1 yorum yazıyor güya etkili olduğunu sanıp kenara çekiliyor şu işin ucundan tut desen 40 takla...
Faydası da varsa kendinden başka birine, tüm günahları benim boynuma...
Talep ettiği ve görmek istediği yazı şekli:
inş devletimiz bize bakar, ilan verir.
(dışarıda) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
(içeride) ulan atanaydık daha da buralara uğrarsam namerdim, tüm ilanlara başvurayım işler sadece bana özgü olsun...Bu hususta verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Kendi payıma bu konuyu kapatıyorum.
-
Andolsun, biz bu Kur’an’da insanlar için her türlü misali değişik şekillerde açıkladık. Fakat insan tartışmaya her şeyden daha çok düşkündür.
Keyf 54 -
@poncik ne demek adalet degil poncik, dusuk alanin atanip yuksek alanin o dusuk alanin referansiyla disarida kalmasi mi adalet, herkes diyor ki keske sistem yeterli olsa herkes atansa puan vs ayrimi olmadan, ama sınırlı sayida bir alim varken yuksek puan alan adamin atanmasi tabiki de adalettir, daha cok haketmistir daha cok calismistir ya da daha zekidir mutlaka bir farki vardir 20 puan fazla almistir istisnalar disinda konusuyorum,
-
@mert12344321 bu kavgalar hep alım sayısı az diye az puanlilar atanmasin çok puanlilar atansin diyorsunuz tamam da bilmiyor musunuz yıllardır mülakatlarda torpil var yeni mi aklınıza geldi yüksek puanlilarin atanmayip dusuklerin atandığı herkes biliyor puan kadar referans da önemli tabi hakka giriliyor mu elbette
-
Ortada 2bin kişilik bir kadro var evet keşke daha fazla alınsa her sene düzenli alim olsa keşke ama bazı arkadaşlar hepsi guy olsun gerisi umrumda değil kafasında.
Örneğin duy en son 4 yıl önce geldi
Dguy 2 sene önce geldi
Vmyde zaten alım iptal edildi haklarımız saklı kalacak dendi ortadabişey yok
bu tür ilanları da bekleyen 'yüksek' puanlı çok aday var..
Ayrıca adalet,en düşük puanlıyı atayalım da gerisi boş demek değildir. En çok emek verip en yüksek puan alan adayın atanması daha adildir. -
@homecinomiss tam da bunu söyledim zaten, 70 alan adam referansı devreye sokup 95 alani eliyor sorun burada, yoksa diyorum ki puan ayrimi olmaksizin herkes keske atansa ama ortada sınırlı bir alim soz konusu
-
@mert12344321 hocam mesele sistemde bu sistemde herkesin hakkı yeniyor
- Mülakat var referans var
- Alım az millet iki senedir bekliyo herkes gergin
İki yıl sonra alım olunca bide az olunca herkes birbirine giriyo
-
Valla şunu net söyleyim istisnalar dışında alandan 70 alan adam düzgün çalışmamıştır abi, 90 alan belki belki o puanı almak için sosyal çevresini bile kaybetmiştir ama o puanı almıştır.
Sınava öylesine giren zaten 70 alır tekrar söylüyorum istisna durumu olanlar dışında... -
@cemalicoşan Kardeş benim yorumlarım orada duruyor. Hangi yorumumda siyasi içerik var? Bürokrasi yavaş demem mi siyasi içerik oldu Allah aşkına? Siyasetle ne alakası var yorumlarımım? Çarpıtmaya bire birsin. Sana cevap vermek istemedim uzatmayayım dedim ama sen inatla birinelerine çatıyorsun. Geçen sene forumda süreç için çalışma var deniliyordu bende bu yazılanlara duyumlara karşılık birkaç yorum yaptım. Ne sistemi eleştirdim ne de birilerini. İlanın gelmediği üzerine tarafsız yazı yazdım. Senin gibi işime geldiği gibi istek arzuda bulunmadım veya işime geldiği gibi kadro istemedim. Sistem eleştireceksen burası yeri değil hele bu başlık hiç yeri değil. Beddua edenleri onaylaman arkasında durmanda senin ayıbın kardeş.
-
@cemalicoşan Senin gibi günde 10 yazı yazıp boş yapacağıma gidip ders çalışıp işime bakıyorum yeri geldiğinde 1 yorum yapıp çekiliyorum senin gibi farklı zihniyetle forumda tartışma kovalamıyorum
-
@modigliani-0 kesinlikle oyle, simdi de piyangoyu vuracak girecek kurum sinavina o niteliksiz sinavdan az da sallamasyon sansiyla mulakata kaldi hop gelir uzmani, adaleti saglayacak, 95 alan adam acikta kalacak verdigi emekler bosa obur arkadas kisa yoldan yetersiz emekle dusuk puanla basarmis olacak
-
@SonMaliyeci haklısın. İnş atanırsın inş Allah sana güzel bir pozisyon bahşeder. İnş "boş yapanlarla" aynı kulvarlarda yarışmazsın. İnş Allah'ın sana bahşettiği onlarca meziyetten, en azından birini bizlerle paylaşırsın. Aferin sana.
-
Basit bir matematiksel diyalogla perte çıkılma durumu:
A: benim 92 puanım var, GUY gelirse asla başvurmam ama VMY ya da DGUY gelirse kesin başvururum.
B: haa benim puanım 85, ben de GUY olmak istemiyorum VMY ya da DGUY olmak istiyorum. Ama anladım ki VMY ya da DGUY gelirse ki sayıca az gelir, atanma şansım azalıyor.
A: Evet, GUY'un fazla gelmesi, atanma ihtimalini daha fazla arttırıyor, GUY gelirse işin daha kolay.
B: Olsun, belki KPSS'de geçemediğim kişileri, gelebilecek az sayıdaki VMY ve DGUY ilanında geçerim (eror)...
A: pek sanmam. GUY fazlaca gelirse şansın daha fazla, hele atan sonrasında istediğini yaparsın.
B: (ulan söyledikleri epey mantıklı, önemli olan memur olmak(tı), hele GUY olalım sonra istediğimi yaparım.) Beni ilgilendirmez!! Sadece GUY gelmesin!! -
Arkadaşlar şurada hepinizle az buçuk bile olsa bi muhabbet etmişliğim, hiç yoksa birbirimize soru sormuşluğumuz vardır. O yüzden bu yukarda bahsettiğim olguyu arkama alarak artık tartışmayın yeter demek istiyorum.
Yemin ederim kaç gündür artık biter diyorum ama yok. Gerçekten sıktı. Yorumları pas geçmekten ben bıktım. Olur da artık o yorumların arasında biri ilan geldi der ya da gerçekten faydalı bir şey söyler de ben pas geçmiş olurum diye korkuyorum.
Kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ama Resmen şurada yapılan şey doğmamış çocuğa don biçmekten başka bir şey değil. Ya ilan gelecek belli. Sayısı hakkında, kaçla kapatacağı hakkında hiçbir fikir yürütülemeyeceğini kaç senedir sürecin içinde olan insanlar olarak bilmemiz gerekiyor.
Şu evrede yapılacak tek şey oturup ders çalışmak. Elden başka bir şey geliyor mu ? Hayır. En fazla etkinlikler yapılır. Başka bir şey geliyor mu elden? Biz 1000 bekleriz 1500 gelir biz 1500 bekleriz 1000 gelir. Tamamen spontane gelişmeler olan bir süreçteyiz.
Etmeyin eylemeyin artık şurada hangi kaynaklardan çalışalım kim nerden nasıl çalışsın onları tartışalım artık. -
@mbguy artı olarak burada sadece biz üyeler yokuz. Dışardan, üye olmayan insan gelse şu sayfaya baksa son sayfalarda kapatır gider Başka yere bakar. Diğer sayfaların forumlarından farkımız olsun biraz.
-
@mert12344321 senin bu sinirin torpilin yetersiz kaldığı ve bu yüzden de yedeğe kaldığın için. Dünden beri haktan hukuktan bahsediyorsun ama benim de torpil yetersiz yedeğe kaldım demiyorsun. Adam kurum sınavını geçmiş mülakata kalmış bu da bir başarı senden yüksek puanı orada bile olsa almış mi almış aynı şekilde mülakatta da senden yüksek almış atanmış hadi daha fazla ağlama git mulakkattan da yüksek al. İnsanlara laf yetiştirene kadar bunu da söyle yedekteyim ben de dünden beri milleti ezip duruyorsun ya. Sana bir daha cevap vermeyecegim hakkımda istediğini salla
-
Şu yaptığınızı çocuklar yapmaz ayıp ayıp yeter da.
-
Hey ingilizce istemeyen Guy Vmy Dguy Duy Mhuy Sgk denetmenlik kadroları bizleri ne hale düşürďünüź.Ne vardı gećmiste yaptiğiniz gibi Senede 2 kere guy ilanı her yil 400 vmy ilanına cıksaydınız ne olurdu?Ama nerde bizde şans yok.Biz calistik puan aldık.Şimdide guy nerdeyse 2 yıldıŕ gelmiyor.Sayı 1500.Allahım sen bizlere yardım et