2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@eomer 1 kişi 3 mülakata girecek 2 kişi 2021 bekliyecek gerçekten mükemmel
-
@Dguy_Guy Puanı düşükse bekleyecek.2017 yılında aldığım puanlar düşüktü aynı anda gelen Guy ile Dguy'a giremedim.Guy il tercihi yüzünden kaçtı.Oturup ağlayıp zirlayacagima hırslanıp ders çalıştım. Çok şükür iyi kötü bir puanım var. Bu saatten sonra puanı düşük olanı adamı düşünemem. Puanı kritik olanlara tek tavsiyem ders çalışmayı bırakmayıp,2020'de iyi puan almaları.
-
@eomer kesinlikle katılıyorum.
-
@garipbankacı çok enteresan birsey istemiyor musunuz? puanı yüksek olan iki tane alım ister şansı artsın diye. Puanı düşük olan tek ve iyi alım ister puanı yetsin ve gireyim diye. Bu kadar basit. Puanına göre ne isteyeceğin değişir. Burda %90ımız işsiz ve berbat durumda. Lütfen gereksiz şeyler düşünmeyin. Ki zaten biz ne istersek isteyelim elimizden değiştirmek için bisiy gelmez. Gelecek olsa 18 aydır ilan getirtirdik.
-
@eomer Kardeşim oturup zırlamak değil mesele madem her sene 1000 1000 guy alınıyordu 2 sene alınmıyorsa 2000 olsun ki adalet olsun, herkes hakkı yendiğinden sızlanıyor. Yoksa kim istemez 2000 Guy yanına 500 500 diğerlerinden gelsin.
-
Arkadaşlar daha bismillah ilan gelmedi doğmamış çocuğa don mu biçilir. Sizleri hayretlerle izliyorum ve üzülüyorum. İlanin nasıl dağıtılacağı bizim tasarrufumuzda değil devlet erkanının hatta bakanlığın tasarrufunda. İhtiyaçlar doğrultusunda ilana çıkılacak. Yani temennilerinizi içinizde saklarsanız en azından puanı kritik olan kardeşlerimiz üzülmese. Ismarlama şeklinde olmuyor bu işler . Onun için sağduyu davranalım ders çalışmalarımızı hızlandıralım. 2020 bu sürece gönül vermiş herkese umut olur inşallah.
-
@Anhedoniccc hocam 2000 Guy gelmesini bende çok isterim mesele o değil. 2000 ihdas edilen kadronun yanında bakan bugün çıksın ekstradan Vmy,Dguy,Duy alacağız desin mesele kalmaz,konu kapanır. Asıl mesele neden bu kadar düşük sayıda kadrolar verildiği,tartışmayı bırakıp bu konuya odaklanmaliyiz.
-
İlan ne zaman geliyor gelsin artik
-
@lannisterjk sadece otur ders çalış vla kimse kimseye acımıyor dostum onu bu sene anladım ben ing yok diye sınavlara puanım yetmesine rağmen başvurmadım ama demekki kendinden başka kimseden fayda yok
-
@fuzuli arkadaşlarım öğretmenlik mülakatına girecekler gram önemsemiyorlar. zaten puanı aldık atanacaz diyorlar. ki öyle. günlerdir bunu düşünüyorum. o kadar emek verdim iyi sayılacak bir puanım var. ama hala kurum sınavı yetmedi mülakatı... Vasıfsızların dolduğu polislik bile (ne yazık ki öyle sizde biliyorsunuz) kpss bilmem kaç yüzde, spor mülakatı bilmem kaç yüzde, sözlü mülakat yüz de bilmem kaç. Ortalaması etki edip seçiliyorlar. Ben hayatım boyunca bu kadar adil olmayan birşey görmedim. Kpss sonrası direkt ilan açsan filan neyse. İnsanlar puan alıp bidaha ders çalışmak zorunda mı o kadar dönemlik aradan sonra. Gerçekten bizim şu yaşadığımız sıkıntılar eyt den, öğretmenlik atamalarından kat kat yüksek. Ama tek bir Allah kulunun umrunda değiliz. Kendi içimizde birbirimizi dertlendirmekten başka birşey yapmıyoruz.
-
Bi etkinlik filan yok mu Twitter da sustuk bu ara artık gelsin gelicekse ne oynadılar umutlarımızla insanlar neler cekiyor atsan atılmaz bırakamıyoruz da girdik bu sürece insan yediremiyor o kadar çalış 85 üstü puan al sonuç karanlık sen görüyorsun Allah ım .
Ben bu çağdan nefret ettim etimle kemiğimle şaire selam bu KPSS oldu belam -
@lannisterjk mahşer yerinde anne evladını evlat anneyi tanımaz o derece kendi derdine düşermiş bizde öyle bir süreçten geçiyoruz ki gözümüz de gönlümüz de körelmiş herkez kendi derdine düşmüş bizi bu duruma belirsizlik çaresizlik getirdi ama üzücü Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
-
Tam 6 yıldır bu süreçteyim 3 senedir bu forumu takip ediyorum yemin ederim hiç bir alımda milletim bu kadar birbirine düştüğünü görmedim cok yazık gerçekten yüksek puanlar da aldım düşük puanlarda hakkım da cok yenildi bu süreçte burda bikaç senedir kurum sınavı bekleyen bir takım saygı duyduğumuz arkadaşlar yüksek puan alanların atanmasını adaletli buluyor ama malesef işler realite de sizin istediğiniz gibi işlemiyor kurum sınavında 80 alan adam atanıyor kpss de 90 alan kazanamıyor bunun binlerce örneğini verebilirim bırakın da kimin neye nasibi varsa ona girsin kazansın nedir bu hırs 6 yıldır ilk defa görüyorum bu tür söylemleri a kadro forumlarında hayretle okudum yazılanları gerçekten bn ne 95 90 puan alan kişiler gördüm hiçbirinden yüksek puan alan atansın adalet budur cümlesini duymadım kaldıki mülakatlarda neye göre elendiğimizi bile bilmiyorken neyin adaletli olduğu fazlasıyla tartışılır amacım tartışmak değil sistem baştan yanlış ztn burda yüksek alan atansın düşük alan daha geç atansın yada atanmasın tartışması yoktur bn 87 ile elendiysem bnm yerime 77 alan kazandıysa yüksek alan atansın düşük alan atanmasın demek cok saçma bu gözler neleri gördü arkadaşlar fazla takılmayın herkes nasbini yiyecek ztn
-
@poncik eline sağlık kardeşim çok güzel özetlemişsin.
-
@poncik reis öyle bir yazmışsınkı gecenin şu saati beni inandırdın.
-
Atanmadan önce Mezopotamyanın en güzel türkülerini paylaşırdı. Hümanist, eşitlikçi, adalet yüklü bir insandı. Öyle ki, çocuk doğurmaktansa evlatlık edinmeyi düşünüyordu, o kadar çok ihtiyacı olan sahipsiz çocuk vardı ki. Ama gelin görün ki bu arkadaş atandıktan sonra neyi savundu; Yüksek puanlıların adalet mekanizmasını, evet yaptı bunu.
-
Bu neyin tartışmasıdır. İyiki rızkı Rabbim dağıtıyor insanlara kalsaydı nice olurdu halimiz bütün işler onun idaresinde ve bu işleri de o düzenliyor o yüzden fazla bir birbirimizi kırmayalım hüküm yanlız Allahındır. Biz burda konuşunca ve birbirimizi kırınca bir şey değişmeyecek
-
@eomer hocam puanı düşük olmayıp bekleyenlerde oldu mülakattan elendi yedek oldu gelmedi il tercih sistemi kurbanı oldu hassas süreçte dayanismada olmalı birbirimizi incitip can acitmayalim derim naçizane Allah korusun ama aynısı sizinde başınıza gelir insâllah iyi bir sayı gelirde birçok insan için bir ümit doğar
-
@simgesimge başına geldi zaten SGK'da.
Biz gittik oraya "hakkınızda hayırlısı olsun, inş emeklerinizin karşılığını alırsınız." yazdık.O ( @eomer ) buraya gelip, genelleme yapıp kinini kustu.
Sen daha çok uğraşırsın bu davranışla haberin olsun.
Burası GUY sayfası, GUY'la alakalı meramı olan istediğini yazar diğerleri gidip ilgili başlıklara yazsınlar!! Sanki VMY geldiğinde direk alınacaklarmış gibi -
@cemalicoşan İşin gücün yok mu kardeşim senin ya 10 sayfadır senin bir karış yazılarını görmekten bıktım ben.