2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar teşekkür ederim ders çalışmaktan başka şansım olmadığını düşündüğüm için biraz sabrettim gerisi nasip tabi, Allah hepimizin gönlüne göre versin
-
@bulut25 tebrik ederim insallah emeklerinizin karsiligi alirsiniz. Kpss puaniniz kac
-
@garipbankacı hep beraber inşallah, 85 aldım hocam
-
Merhaba dostlar.
Özellikle bana seslenen @plansız @aroma ve @strtmn dostlarım, size de merhaba Buralardaydım ama hazırlıklar içerisindeydim. Başlık durulmuşken de müdahale çok anlamlı gelmedi, dostlarımız elbet bir uzlaşı yolu bulurlar diyordum, bulmuşlar, sakinleşmiş ortam.
Gel gelelim artık tüm şu hazırlıkları bir araya derlemenin vaktidir bence. Gelir Uzman Yardımcılığı alımı, sınavı ve mesleğine dair dökümanı şöyle bırakıyorum. Başlığın ilk iletisine de ekleyeceğim. İlanla beraber taze bir başlık açar oraya da iliştiririz. Merak eden, kafasında soru işaretleri olan dostlarımıza faydalı olacağını düşündüğüm tüm yazıları burada bulabilirsiniz;1) Gelir Uzman Yardımcılığı nedir? Ne iş yapar? MESLEK TANITIM yazımız ve video linkimiz;
https://www.youtube.com/watch?v=pIAYiC1PNDA
2) Gelir Uzman Yardımcılığı, SGK Denetmen Yardımcılığı ve İl Göç Uzman Yardımcılığı Meslek Kıyası yazımız;
3) Gelir Uzman Yardımcılığı 2020 Maaşı Ne Kadar?
https://www.tercihiniyap.net/maas/gelir-uzman-yardimciligi-guy-maasi-2020-ne-kadar-h9564.html
4) Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav Konuları Nelerdir?
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-sinavi-konulari-nelerdir-h9562.html
5) Gelir Uzman Yardımcılığı Başvuru Şartları ve İl Tercihleri
6) Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavına Hangi Kaynaklarla Nasıl Çalışılır?
7) 2011 yılından 2020 yılına kadar ki TÜM Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavları İlleri, Alım Sayıları ve Taban Puanları Analizi;
Size konuşulacak, üzerine istişare edilecek bir çok konu bıraktım aslında. Sınava çok bir vakit kalmadı görünen o ki. Artık bunlarla hemhâl olmanız sizin için çok daha faydalı olacaktır dostlar.
Herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum. -
@paretowilfredo ilan subata sarkar mi bi gelisme var mi bu konuda
-
@zubizubi Sayın Bakan bilir bu dakikadan sonra dostum. Ne zaman derse o zaman yayınlanır şu aşamadan sonra.
-
@paretowilfredo yönetmelik değişikliği olacağını düşünüyor musunuz? il tercihi vs kalkabilir mi bu saatten sonra?
-
@garipbankacı Vakit dar dostum ama halen küçük de olsa bir umut taşıyorum bu konuda.
-
#İkibinYirmideİİBFyeKadro Arkadaşlar büyük etkinlik tweetarda Başladı katılalım enazından bir tweet atalım
-
@paretowilfredo üstad bir konuşsak mı? 1500ün altı gelmese hala nasıl sorulmadı, hayret ettim.
-
@strtmn hocam elimizi kolumuzu da bağladılar 2.000 ihdas ederek. Eskiden 3000 den aşağı gelmesin derdik şimdi bunun yüzünden 1.500 den aşağı BARİ gelmesin diyoruz nolacak bizim bu halimiz
-
@strtmn Düşünmek istemiyorum dostum. Asgari hazırlığın 1500 olduğunu bizzat biliyorum. Kaldı ki talepler bu rakamın çok çok üzerinde. 2000 bile kâfi değilken ama biz razı iken 1500 geliyor olması dahi anlamsız. Daha aşağı bir rakamın hiçbir mantıklı izahı olmaz malesef.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn Asgari hazırlığın 1500 olduğunu bizzat biliyorum.
Yaşamaktır, aşk. @scofieldmustafa
-
@paretowilfredo üstad dguy, mhuy, vmy hakkında bir malûmatınız var mı ?
-
Hayırlısı...
-
Bir arkadaş sormuştu, Alican Hoca GUY-DGUY kitabının güncel versiyonunu Ocak sonuna yetiştirmeye çalışıyormuş, tezinden ötürü gecikme olmuş bilginiz olsun.
-
@cemalicoşan, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bir arkadaş sormuştu, Alican Hoca GUY-DGUY kitabının güncel versiyonunu Ocak sonuna yetiştirmeye çalışıyormuş, tezinden ötürü gecikme olmuş bilginiz olsun.
Yani ocaktan sonraya kalabilir mi demek bu?
-
@zeyyyuss bir ihtimal Hocam. Ama yetiştirmeye çalışıyormuş.
Sonuç itibariyle çıkmış soruları ve çözümlerini içerecek, çok değişen bir şey olmayacak ama sanırım muadillerine nazaran daha az hata varmış. Bilenler daha doğru yorumlarlar. -
@gencbiraday Hocam iibf etkinliğine katılmayan iibf derneğini ve aynı kişilerce yönetilen yan hesabın boş yapmayın, dersinize bakın diyerek etkinlikte olmayışını nereye koyalım İİBF'yi temsil edenlere bak, halimize bak. Biz de burda üç kadro için birbirimizi yiyelim.
-
@urfaspor63 VMY hakkında düşüncem yılın sonuna kalma ihtimalinin yüksek olduğu şeklinde dostum. MHUY için neyin beklendiği konusunda hiçbir fikrim yok. Kadro var, ihtiyaç var, talep var, ilan yok. DGUY konusunda da iki gündür epey bir açıklama yaptım