2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lannisterjk 82.5 puanım vardı hiç umutlanmayayım o zaman
-
@Dguy_Guy 500 kişilik bir alımda ilk 2500 kişiyi düşünürsek 85in altını görür diye tahmin ettim
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5415/2019-vmy-duyum-var-mı/972
Arkadaşlar üstteki başlık VMY'nin konuşulduğu başlık. Faydalanabilirsiniz.
-
@kamu gelir bence vmy genelde tabanda yada tabanın 1 2 puan üstü kapatır
-
Vmy cokta yuksek kapatmiyor. Maksimum 82 civari kapatir yine
-
Arkadaşlar VMY https://forum.tercihiniyap.net/topic/5415/2019-vmy-duyum-var-mı/972 bu başlıkta konuşuluyor. Faydalanabilirsiniz.
-
En son alımda 80 ile kapattı 82-83e neden inmesin ki? 2017 tek yıl olabilir fakat 2019 da 80 üstü kaç kişi var ki . Aslında bu seferde 2018 puanlılar yarışacak Gibi mükerrerler falan 2019 da en fazla bin kişinin puanı vardır
-
@cemalicoşan sakin ol adamım. çok terssin. üstad paretonun bu başlıkta değindiği bir konuydu bizde birer cümle birşeyler yazdık
-
@lannisterjk hiç kötü bir cümle yazmadım bakabilirsin 'adamım' inan ters olsam çoktan buranın kurallarını ihlal etmiştim.
Sadece size öneri niteliğinde bir sayfa işaret ettim. Orada daha doğru bilgiler var VMY konusunda, ben okudum. Sen de oku öneririm.
Hani GUY sayfası ya ondan. -
@cemalicoşan yeniyim burada. bu kısa vakitte sende gördüğüm şey; sık sık birçok kişiyle gereksiz tartışmalara girdiğin. ruh halini anlıyorum az çok ama biraz ılımlı davransan hem senin adına hem bizler adına güzel olur. burda ki kimse senin düşmanın değil. şurada dert arkadaşlığı yapıyoruz esasında. daha da dert üretmeye gerek yok.(naçizane samimi bir öneridir sadece)
-
@lannisterjk benim anlamadığım bu kişiselleştirme cürretini insanlar nereden buluyor? Karşı karşıya gelsek belki de iki kelam edemeyecek insanlar, babalarının oğluymuşumcasına kişiselleştiriyorlar çok cürretkâr bence.
Burada belli bir nickle yazan biriyim ve yazdığım konuların tamamı ya geneli ilgilendiren meseleler ya da hak gördüğüm konular.
Uyarılmaya alışkın olmayan, bir konuda farklı fikir beyan edene refleksif olarak hemen kişiselleştirip atarlanmak doğru değil.
Tavsiyelerin için gerçekten teşekkürler benden de sana abi tavsiyesi insan kötü yaptığında gelişir iyi sanılana uyduğunda değil. -
@wallace20 son GUY sorularını, Fatih__Gokturk nickli twitter sayfasının sabit tweetinden bulabilirsiniz.
Bu arada bilenlere eyvallah bilmeyenler varsa yukarıdaki twitter adresi, en kısa zamanda çözümlerinin de güncellendiği, tüm GUY sorularını içeren bir paylaşım yapacağını ifade etti. Belki işimize yarar bilginiz olsun. -
@wallace20 mail de atabilirim bilginiz olsun.
-
@ücüncütekil insallah gelir ve taban puan 80le kapatir.guylardan da giren olur bu sinava en azindan basvururlar. Il goc 4bin kisi cagirdi 81le kapatti.500 gelse 2500 yuksek kapatir gibi..kadro sayilari 2yila gore cok cok az yaa.yigilma olmasaydi sikinti olmazdi ama herkes bekliyor hep birlikte dua edelim bence bol bol. 2bin kisi gib e ayrilmis olsun.vmy icinde 750 kisilik bir ilan ayrica gelsin insallah...
-
@cemalicoşan sohbetten yazdığınız üslubunuz ne kadar güzel. temennileriniz için de sağolun. fakat beni tanımadan etmeden lütfen (lütfen) abi kardeş sohbetine girmeyin. burada tanımadığınız insanların da iki kelam edemeyecek yapıda olduğunu düşünüyorsanız burada fazla takılmayın bünyeye olumsuz yansır. Eğer devam edeceksenizde tekrarlıyorum lütfen biraz ılımlı olun. Nasihatler de yeri ve amacı olduğunda güzeldir. Toplum içinde verilen nasihat öğüt değil hakarettir. Ama ben yinede içinden alınması gereken birşey varsa bulur alırım. Eyvallah
-
@lannisterjk "ılımlı olsan" talebin ve toplum içerisinde verilen öğüde ilişkin kanaatin neyse öğüt verip öğüt görmek istememek...
İki kelamdan kastım şu idi; belki kabalığımdan belki tam aksi tanışmıyoruz ya kişisel yorum o anlamda manasız.
Uyarılmaya, aksi fikirlerle yaşamaya, mücadele verene seyirci kalmamaya alışman dileğiyle.
Güzel günler seninle olsun -
Mail talep eden bir arkadaş vardı linki ben buraya bırakayım belki faydalanmak isteyen olur;
https://yadi.sk/d/j9Odvdmf3anWBN
Buradaki dosyalarda 2018 GUY sınavı, eski sorular, eski soruların güncel çözümleri var.
-
@cemalicoşan uzatmak istemiyorum. yeniyim ve kiminle konuşulup konuşulmayacağını sanırım öğreniyorum. temmenileriniz için tekrardan teşekkürler. hayırlı günler ️
-
@lannisterjk hem gülücük koyup hem laf sokma doğru olmaz. Hayatı öyle kodladığın için 'farklı' durana tepkilisin. Bunca şey yazacağına VMY hakkında 40 bilgi edinmiştin.
Belki burada yenisin, sık sık tekrar ediyorsun ya hani, fakat polemikte asla yeni değilsin çok belli ediyorsun rengini. Rica ediyorum daha fazla rahatsızlık verMEyelim.
Başarılar. -
@cemalicoşan @wallace20 siz de buradan temin edebilirsiniz.
https://yadi.sk/d/j9Odvdmf3anWBN