2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo geçen hafta vmy için kısa süre içinde hareketlilik olabilir demiştiniz bu bir haftada ne değişti ki
-
@avemim Halen mevzuat değişiklikleri gelmedi dostum malesef. O kısım netleşmeden, taşlar yerine oturmadan bir şey demek zor. Evet düzenlemelerden sonra VMY daha önce çekilebilir. Ancak şu an için 2020 sonuna olan öngörüm halen geçerli. +500 için de farklı şeyler işittim ama teyit ettiremedim dün dediğim gibi. Onu da soruşturup kesinleştirmem gerek dostum.
-
@paretowilfredo vmy denilince bende kaydoldum. Hoşbuldum aranıza 500üzeri ihtimal var mı dostum
-
@cemalicoşan bn adem kılıç da çözdüm onda eskiden cok hata vardı güncel yayını nasıl bilmiyorum imece durumu olmayan arkadaşlarımız için güzel ama brz açıklamalar bazında yetersiz tabi bna göre bu bn alican hocanın kitabından memnun kaldım sorular açıklamalar derli toplu anlam veremediğim bir şekilde sevdim o kitabı tavsiye ederim
-
@poncik tamamdır Hocam sağolasın kanaatin için. Birkaç kişiden daha sana paralel kanaatler duymuştum.
Çıkarırsa artık temin etmeye çalışacağız. -
Son çıkmış guy soruları elinde olan varmi?
-
2019 P48 puanı 80 olan biri sıralamasını yazabilir mi
-
@olursaolur 79.8..... 3033
-
@olursaolur 2650 lerde sıram 80 puan
-
2018 p48 81,63 ile 3600. Sıradayım..
Peki 2019 p48 puanı 81-82 olan arkadaşların sırası nasıl?
-
@MrMikail 2300lerde benim
-
@MrMikail 81.33 siralama 2200
-
@MrMikail 82,7 (1600)
-
@M-Niskanen Hoşgeldiniz dostum. Bu ihtimal olabilir mi tam olarak emin değilim. Ancak 500 altına inmesini de beklemiyorum. Kurumun ihtiyaçları doğrultusunda belirlediği ve iptal edilen 500 kişilik bir alım söz konusu. Kaldı ki Kuruldan ayrılanlar da söz konusu Maliye Müfettişliği için. Bu nedenle alımın bu rakamın altına düşmesini çok olası görmüyorum. Bakalım gerekli değişikliklerden sonra biraz daha netleşir sanıyorum
-
@paretowilfredo hocam sizin şu tablonuzda belirttiğiniz mhuy,guy,vmy vb. cidden tutarsa (ki bazıları direkt tuttu) o zaman belki bir nebze olsun bu melankolik ruh halinden çıkabilirim. bu aralar hayattan tek dileğim bu
-
Eğer 500 vmy gelirse puan kaça kadar düşer acaba
-
@kamu test-klasik olması bile taban puanı değiştirir diye düşünüyorum.
-
@Muhalba evet haklısınız beklemek lazım ilanı demekki
-
@Muhalba Halı hazırda atananlarında başvuracağını tahmin ederek 83-84 puandan aşağı kapatmaz diye düşünüyorum. Sanıyorum son alımı da bu civarda kapatmış
-
@lannisterjk 85 kadar düşmez vmy o ilgöçe hiç benzemez.