2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@maliyeciece katilmaktayim. 79 görürse görür. Birkaç merkez. Yani, ne bileyim mantıklı gözüken bu, yoksa tercihler, zevkler, renkler.. söz konusu.
-
@rabia89 hocam benim aklim yüksek lisans kısmına gitmis o yüzden sonuna ekleyin yazdim kusura bakmayin tekrar kontrol ettim de harbiden yokmus nasil yapcaz?
-
@idarihakimmm ilcelerin hepsini yazmak zorunlu hocam
-
@strtmn ve memleketler...
-
@maliyeciece ooo, Lapseki. Güzel oldu, evet birde memleketler
-
@Earth11 siz bir de puanınızı ikidir farklı yazıyorsunuz gerçekten sürprizlerle dolu birisiniz
-
@buslem hayat sürprizlerle dolu buslemcim
-
@buslem isteyen 78 ilden gönlüne gore yazsın ist bir ya da ikinci tercihim. Ama bu ist yuksek kapatacağı görüşümü değiştirmez
-
@Earth11 şimdi haber geldi herkes tercihlerinden istanbulu silmiş artık papatya çayı içip rahatlayabilirsiniz
-
@buslem sen rahatlamak için papatya cayi mi iciyosun
-
@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@buslem isteyen 78 ilden gönlüne gore yazsın ist bir ya da ikinci tercihim. Ama bu ist yuksek kapatacağı görüşümü değiştirmez
İstanbul 76-75 ile kapatacak göreceksiniz.
-
@yolosapiens normal iqlu birisi bencede sizin bu mantığınızı yürütmez yürütmemeli. 82 ye İstanbul yazılmasın çünkü bu üçlüden vazgeçilir mi vs nedir inanın güldürdünüz beni sizlerde ömür boyu gülesiniz :))))
-
@crowdingout adana 8 mersin 4 kişi aliyor. Neden kendini riske atsin adam. 250 kişi alinacak 500 kisi mülakata kalacak. Bu raddede insan garanti is yapmak istiyor. İstanbul gelmezse o zaman mecbur adana mersinde şansını dener zaten.
-
Bu kafalarla nasıl üniversite tercihini yaptınız anlamıyorum ahahahaha
-
-
@KamuAdayı Bence direkt uyku ilacı içsinler. Böylelikle sınavda rakip eleriz. İHİHİHİHİHİ
-
@scofieldmustafa hocam, @yolosapiens mülakatta yarışılacak adaylardan değil de, istenilen - garanti görülen (gelmesi açısından, sınava katılım açısından) şehirler olarak belirtmiş. Regresyonda yok yani mülakattaki yarış. Garanti görmenin kapsamı kişiden kişiye göre değişir. Ama @yolosapiens bu izafiyeti de barındırmış örneklemesinde. Birazda folklör olsun diye girdim şuan bu topa, içim daralio şu siralar herkes için hayırlısı olsun.
-
@KamuAdayı yok zahter içiyorum anca kesiyo beni
-
Arkadaşlar ben kimlik bilgilerimi doğru girmeme rağmen hata alıyorum bilgileriniz hatalıdır diyo bu problemi yaşayan oldumu
-
@Earth11
o neymiş denk gelirsem deneyeyim bir ara
seviyorum farklı bitki çaylarını. gerçi bu isme de gıcık oluyorum. çay bitki değil mi