2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ama benim tavsiyem kesinlikle çıkmış sorulara bakın aynılarından gelebiliyo ve soru tarzı osym den farkli
-
@ertyy gerçekten mi? Aynılarının geldiğini bilmiyordum teşekkürker hocam bakmaya çalışacağım
-
@rabia89 hocam hiç bilgim yok içerik ile ilgili
-
@garipbankacı eskiden kendini tekrarlayan sorular daha çoktu şimdi daha az ama aynı olan 2 soru bile çıksa hayat kurtarır
-
Arkadaşlar başvuru yaparken bölüm bilgisi yazmak zorunlu diyo ama ben bölüm bilgisinin yazılacağı bi alan göremedim. Siz yazdınız mı bölüm bilginizi
-
@guycuu bölüm bilgisini ben de görmedim var miydi sadece fakulte seçtim basvurumu da yaptim:/
-
@berrak_27 bende göremedim. Başvuruya başlarken öyle bi not okudum ama zorunlu değil sanırım diğer arkadaşlar da girmemişler bölüm bilgisini sorun yok yani
-
@guycuu Çok şükürözgeçmişte yazili sonucta
-
Arkadaşlar sınav başvurunda daha önce sınava girdiğınız yılları seçin diyor ama sadece bir yıl seçiliyor acil cevap verebilir misinz
-
@simer93 yanlış bilmiyorsam genel olarak hangi il kaçla kapattı açıklanıyor kendi başvurunuzada özelden bakabiliyorsunuz çıkmış sorulardan gördüğüm kadarıyla sınav kpssden daha düşük düzeyde oluyor
-
@guycuu iibf olması genelleme yapılmış, bölüm bilgisi ayrı girilecek yer yok zaten. Şimdiden tüm emek veren herkese başarılar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar denklik dilekçe örneği atabilecek olan var mı?
-
Kpss 2018 2019 çıkmış sorular varmı elinizde
-
@LioN ben şuan evli değilim. Atandıktan sonra evlenmeyi düşünüyorum ama o süreçle ilgili pek bir şey bulamıyorum. Merak ettiğim şey şu ben oraya başladım diyelim ardından da evlendim. Bana şunu derler mi daha 1 sene çalışacaksın ancak bu şekilde mazaretli atarız diye. Bunu merak ediyorum tam olarak.
-
@mahlas genelde kurumlar alım sürecini tamamladıktan sonra mazeret atamaları için talep toplarlar. Bu süreç nekadar sürer bilemiyorum. Örneğin aday memurluk süresi olan 1 yılı tamamlamanızıda bekleyebilirler veyahut atama işlemleri tamamlandıktan 1 ay sonrada bu talebi toplayabilirler. Daha detaylı bir bilgiye sahip değilim maalesef.
-
Suan basvurular kac binde
-
@LioN yardımcı olduğun için sağol dostum bakalım bilen biri çıkar inşallah
-
@adam-simith hocam dün Gece başvuru yaptm 4 binlerdeydi
-
@serra buna nerden bakıyoruz ?
-
@Hunter28 başvurudan Sonra basvurularim ekrani var orda aday no var 10 dan sonraki rakam basvuru sayisi bugun bende yaptim 4404 tu