2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
arkadaşlar ben gerekli tüm alanları doldurdum ancak aile bilgilerimi girmeme rağmen birinci satırda sıkıntı var diyor fazla kutucukta işaretlemedim yardımcı olabilecek var mı ?
-
@samcrooo bende aynı sorunu yaşadım alt bölümdeki bakmakla yükümlü oldunuğunuz kişiler boş olduğu için kabul etmiyor oraya - koyarsanız sorun çözülür
-
İyi ki başvuruda burcunuz nedir? Karşı cinste ilk neye dikkat edersiniz? Para mı aşk mı? Hiç terkedildiniz mi? Hangi takımlısınız? Banko 5 maç verebilir misiniz? Diye sormuyorlar. Gerekli gereksiz birçok soru ve kutucuklar. Puanı ÖSYM den otomatik çek fakülte ve askerlik durumunu sor tamam işte bitti gitti:)
-
Hocam başvuru yapan sayısı kaç şu an bilen var mı?
-
@kaimoğlan Merhaba ben eş durumunu merak ediyorum. Atandıktan sonra eş durumundan atanmak istersem şu kadar çalışmak zorundasın derler mi yoksa gerekli işlemler sorgusuz yapılmaya başlanır mı? Detaylı bir şekilde bildiklerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum.
-
@mahlas atandığınızda evliyseniz 5 yıl bir yere gidemezsiniz. Atandıktan sonra evlenirseniz eş durumundan dolayı mazeret bildirir eşinizin yanına tayin isteyebilirsiniz. Yinede araştırmanızda fayda var.
-
@ertyy 4000'i aştı
-
@thomasgresham evet çok sonradan farkettim onu yinede çok teşekkür ederim .
-
kocaeli hiç söylenmedi hayırdırr sessiz tilkilerrrrrrr
-
Güncel guy denemeleri yokmu?herşeye kitap basan sevgili hocalar guyu nasıl es geçmişler acaba eski basım 4t var bende 2017 basımı
-
@balans-etkisi ben 4t yayınevine yazdım çıkacak dediler ama hala çıkmadı hayır çok az bi zaman kaldı ne ara çıkacak ne ara sipariş vericez de gelecek bilmiyorum
-
@gazot akfon çıkarmış hocam p48guy denemeleri diye bide makronun var bildiğim
-
@FThemel acaba iyi mi alsak mı bunları hocam
-
@rabia89 akfon yanlış hatırlamıyorsam il göç ile ilgili kitap çıkarmıştı. İnternette bulunan notları toplamıştı. Forumda yazan birçok kişiye faydası olmamış eğer imkan varsa almadan önce incelemek gerekiyor.
-
@rabia89 aynen iyiyse alalım 4t ne zaman çıkacakta dağıtımı olacak bakalım
-
Merhaba arkadaşlar bu sınava ilk kez gireceğim ve hakkında pek fikrim yok size bir sorum olacak sonuçlar açıklandığında sadece bize gelen şehri mi görüyoruz yoksa hangi şehre kimler giriyor taban puanı falan görebiliyor muyuz ayrıca bu sınavın zorluk derecesi nedir sayıştay ayarında mı
-
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak.
Ben bu sene p48den 79 aldım ama inanın nasil aldım bilmiyorum p3 ve hukuk çok iyi olduğu için yüksek geldi sanırım. İktisat maliye muhasebe derslerim baya kötü yani. Sınava kadar tavsiyeleriniz neler konuları çalışıyorum ama yetişmeyecek gibi guy sınavı kpssye göre daha kolay mı? -
Daha kolay hocam ama son iki yılın soruları daha onceki yillara göre zor gelmiş önceden çıkmış soruları çözmek yeterliydi ama şimdi çıkmış soru konu şeklinde gidin bence kpss kaynaklarını da kullanın
-
@ertyy inanın soru çözmeye zaman kalmayacak sınava 1 aydan az kaldı konular bile yetişmeyecek gibi artık allah ne verdiyse yapacaz
-
Hocam defter notlarınız varsa ordan tekrar edin kısa notlardan yoksa dediginiz gibi zaman yetmez