2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adam-simith 4786
-
@issizmezun 4853
-
@anilazi1 basvuru sayısı az mı bana mı öyle geliyor arkadaşlar?
-
max 8-9bin de duracak gibi başvuru
-
@sahnr eğer öyle olursa gecen senekilerin birçoğu bu sene de girmiş demek ki
-
Ben hâlâ başvuru yapmadım. Ah bu kararsızlık!
-
@despot hocam yapın tercihinizi nasıl olsa değiştirebilme hakkınız var aklınıza takılan olursa degistirirsiniz
-
@ertyy değiştirince de sayıya tekrar ekleniyor dimi hocam başvuru .
-
Evet hocam
-
en son guy alımında 19bin baraj üstü aday vardı. o sene başvuru 12 binde durmuş.
bu sefer iki yılın toplamı yine 19bin aday var. Ama mükerrerler ile bence en kötü ihtimal 15bin kişi falandır sayı. ( şahsi fikrim daha da az olduğu yönünde 13-14 bin aday var gibi hali hazırda )
o yüzden 9bin civarı falan olur. -
Evet bunun için de guy olup vergi müfettişliği benzeri meslekler için girenlerde var insalah bu sayı fazladır
-
Ki ben çok olduğunu düşünüyorum çünkü ilanın geliceği önceden duyurulmuştu
-
hmuy ve vmy icin giren fazladır.
en son sgk ya girenlerinde 2019 kpss puanı var . 300 kişi ordan bir de ufak tefek alımlarla (üst kurullar -merkez il göç vs ) 2019dan 600-700 kişi daha gitmiştir. 2019 puanıyla bin küsür kişi atandı diye düşünüyorum.
ama tabi taşra il göç saymıyorum onlar yine başvurur. -
@sahnr bende inşallah öyledir umudum illerin sanılandan düşük katacağı çok abartıldı çünkü 80 üstü kapatır diye tabi il tercihlerini tutturabilirsek inşallah
-
80 + hiçbir il görmeyecek bence . 78-79a kadar ilk tercihler gelecektir diye düşünüyorum. belki 77 bile olabilir.
-
@sahnr bencede öyle hocam yüksek puanlilar hep dağılıcak çünkü herkes batıda oturmuyo ki
-
@sahnr hocam insAllah bendebole düşünüyorum hala tercih yapmadım bakalım hayırlısı samimi cvp verin arkadaşlar lütfen son sıraya Van Erzurum Artvin Mardin hangisini yazmak mantıklı 78.7ile 🤲
-
@FThemel hocam puanin iyi hepsi de mantıklı bence içinden geleni yaz
-
Çoğu kişi de halkbank sonucunu bekliyor tercih yapmiyor son güne kadar bekleyen var
-
@FThemel Mardin içlerinden en güzeli