2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar istanbul yüksek mi kapatır tahmininizce?
-
Başvuru değişikliğinde tekrar sistemde gözüküyor mu yoksa bu 5bin salt girişler mi ?
-
@gandalf bey Ayrık Vadi 80'ne düşer mi ?
-
@bb2777 kapatabilir hocam en cok sayi istanbulda puani yuksek de dusuk de 1 tane istanbul yazabilir
-
@idealistbiri değiştirenlerde hesaba ekleniyor
-
@papuayenirakı başvurularım kısmına tıklayın hocam orada görünüyor
-
@sahnr degistirenler derken hocam misal ben 4 defa degistirdim o sayiyi 4 artiriyormuyum yanlış mı anladım
-
@marjinalmaliyt57 doğru anladınız hocam
-
@idealistbiri ozaman gercekci degil rakamlar herkes 1 kere bile değiştirse yarı yarıya düşüyor kaldıkı ben de kac defa degistirdim cevremdekileride biliyorum degistirdigini
-
@yusufyigitt07 bende 90 la bursa yazdim
-
@Crn123 bir sey farketmiyor hocam samimi bi sekilde nereyi yazdigimi söylüyoruz ama yine spekülasyon yaptik zannediliyor. Yüksek puanlilara genelde inanilmiyor
-
@scofieldmustafa Hocam benim puanım yüksek değil öyle bana inanıyorlardır belki Fikir almak icin daha bugun kaydoldum çünkü uyuyamıyorum bile artık fikir alayım dedim gerci ama 96yla izmiri bursayı yazdım diyenlere de inanıyorum daha cözemedim kim napıyo
-
@Crn123 guy tarihinde ilk defa 78 il var. 78 il az falan değil illaki herkes gönlünden geçen ili ilk sıraya yazacak. O yüzden çok fazla kafa yormaya gerek yok hocam gönlünüzden geçen 5 şehri yazın illaki birisi gelecektir.
-
Arkadaşlar, başvurularınızı son güne bırakmayın. Özellikle son saatlerde, değişiklik yapmak için başvurunuzu geri almaktan kaçının. Olası bir aksilikte tekrar gönderemezseniz çok üzülürsünüz.
Geri alınıp tekrar gönderilmemiş başvuru geçerli değildir.
-
Arkadaşlar illa kendi memleketimiz ve çevremizi mi yazmamız lazım. Mülakatta sorun mu teşkil ediyor. Yani özellikle az alımlı yerlerde mülakattaki rakipler olunca kazanma şansımız daha mı az alıyor
-
@Azalan-Terimler hocam memleketini yazıp elenende var kazananda ben bunu çok takicaklarini sanmıyorum yoksa turkiyenin bi ucunda oturup mardini yazan arkadaşım kazanamazdı
-
@ertyy hocam inşallah öyledir biraz kafamı karıştırdı açıkcası. Çoğu yer az alımlı olduğu için dikkat çeker mi acaba dedim
-
@Azalan-Terimler hocam sizi yeterki beğensinler ve başka olaylarda dönüyor dillendirmek istemiyorum malesef ki öyle o yüzden bi önemi yok bence orada oturmanin
-
sokağa çıkma yasakları geliyor heralde . bu sınav ertelenir demedi demeyin
-
Erzurum var mı yazacak / yazan var mi arkadaşlar