2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@wizard bu da soru mu hocam . 95+ lar gelir şimdi . Hatta o puanla korkanlar .
-
Arkadaşlar gönder dedikten sonra herhangi bir işlem yapıyor muyuz?
-
@fenerlim hayır hocam. Daha sonra Başvurularım' a bakın gönderildi yazar.
-
Bir Mersinli olarak 84,7 ile ilk sıraya Mersin yada Bursa yazmakta kararsız kaldım tercih yapmak zor işmiş
-
@wizard 90 la Bende varim 92 ile 3 kisi daha yazacaklar da gelir Simdi
-
@Paradoks33 hocam neyden korkuyorsunuz anlamiyorum cidden. O puani Alan insan guy sinavinin icinden gecer buna emin olabilirsiniz;)
-
@wizard, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Erzurum var mı yazacak / yazan var mi arkadaşlar
Hocam çevremden gördüğüm kadar ile doğuda oraya bir ilgi var bu sene 17 kişi alıyor az bir sayıda değil sonuçta
-
@bybredd ben de 84 le bursa yazdim ama genelde bizim puanlarimiz yazmis hocam,duyumlarim o yonde .sinavda Allah yardimcimiz olsun
-
@rabia89 ben 90+100 kisi gördüm bursa yazan ya 95 le kapatacak bursa yada bunlar hayal olup 75 gorecez
-
Arkadaşlar yoksam bu GUY sınavına 80üstü mü başvurabiliyor Ortalıkta 7 ile başlayan rakam yok
-
@adanali01, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@rabia89 ben 90+100 kisi gördüm bursa yazan ya 95 le kapatacak bursa yada bunlar hayal olup 75 gorecez
Bursa her sene 101 le kapar diye Bi laf vardır hocam 3 5 kişi 90 her ilde olcak yüksek puanlı arkadaşların hepsi aynı ilde yaşamıyor sonuç olarak bu sayı büyük şehirler de 10 15 oluyor,ama anlam veremediğim şekilde her sene sadece bursa konuşuluyor
-
@Azalan-Terimler hocam aslında yanlış yapıyoruz buraya yazan 15 20 kişinin yüksek puanıyla heryer yüksek kapatacakmış gibi geliyo hepimiz bunun etkisinde kalıyoruz
-
@adanali01 forumda 5 kisi bursa yazicam dedi 3 tanesi 90 nerden çıktı bu? Siz bi kisi 90 la yazicam deyince yerine 20 kisi koyuyorsunuz galiba.
-
@scofieldmustafa aynen öyle böyle düşünüldüğü için zamanında antalya falan 70 le kapattı korku var
-
@scofieldmustafa ben 4 5 grupta 96 yla bile yazacam diyeni gördüm bursayı tercihini yapa gire demedim zaten
-
Arkadaşlar Türkiye geneli yaklaşık 10 bin kişi bu sınava başvuracak. Forumda toplasan 100 150 kişi anca konusuyor. Hepsi de farkli yerleri yaziyor. 3 4 kisi 90 puanla yazıyorum deyince herkes korkuyor. Toplasan kaç kişi var 90 puan alan? 78 ile bölünecek puanlar. Biri çıkıyor 90 la kapatacak diyor biri çıkıyor yok taban puanla kapatacak diyor. Herkes istediği yeri yazsın.
-
@scofieldmustafa ben orsa mizah yaptım hocam ben bursayı felan yazmıcam yani sürekli troller geziyor diyorya banane kaçla kapatırsa kapatsın
-
@adanali01 yazsınlar hocam sınava 125 kisi girecek. Max 20 kisi 90 puanlı olur. Mülakata 50 kişi kalacak. Şu sınava çalışan herkes yazılıyı zaten yapar. O yüzden kimsenin korkmasına gerek yok onu anlatmaya çalışıyorum. Sanki 90 puanli 100 kisi Bursa yazacakta 50 si mülakata kalacakmış gibi saniyor herkes.
-
@scofieldmustafa bu bütün iller için gecerli. Alınacak sayıya göre herkes orantı yapabilir.
-
@idealistbiri haklisiniz hocam dogu da van ve erzurum çok korkutuyor en iyisi düşük puanımla uzak durayım