2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@EsTerGon-Kalesi yazmadan emin ol bence sordum ama yanıtlamadi arkadaş gelir uzmanı oldum diyor ama 18 gün önce Sayıştay forumunda ben fabrika da çalışıyorum yazmış..
-
Spekülatöre spekülatörsün diyen spekülatörü de ilk defa görüyorum. Artık kendime bile güvenemiyorum.
-
@nic39 basvurular bitmeden kim bilebilir ki hangi ilin kaç puanla kapaticagini arkadaşın söylediği pek samimi gelmedi tuhaf
-
@ertyy yazık kardeşim gerçekten çok yazık.. herşeyi mübah görmek ve bunun için böyle şeyler yapmak ne bileyim herşeyden önce vicdan olmalı ya vicdan..
-
Merhaba dostlar.
- Gelir Uzman Yardımcılığı ve Hazine Maliye Uzman Yardımcılığı alımlarının başvuru süreleri bugün MESAİ BİTİMİNDE sona eriyor.
Özellikle Gelir Uzman Yardımcılığı başvurusu yapacak olan veya düzenleme yapacak olan dostlar bu vakti unutmasınlar. - ÖSYM başvurularından ileri gelen 23:59 alışkanlığı var. O yüzden mesai saati bitiminden mümkünse çok önce başvurularınızı tamamlayın artık dostlar.
Fikir olması açısından yine ilanı ve kült çalışmalarımızı paylaşacağım.
İlan metni; bağlantı metni - Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının illere ve yıllara göre taban puanları; bağlantı metni
- Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı KURUM SINAVLARININ taban puanları; bağlantı metni
- 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı kazananların listesi ve illere göre taban puanlar ne zaman ilan edilecek? bağlantı metni
- Hepinize başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum dostlar.
Umarım gönlünüzdeki illerin sınavlarına katılma hakkı elde eder ve başarılı olursunuz.
Bahtlarınız açık olsun.
ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto )
- Gelir Uzman Yardımcılığı ve Hazine Maliye Uzman Yardımcılığı alımlarının başvuru süreleri bugün MESAİ BİTİMİNDE sona eriyor.
-
Bu konuda da dostlar şahsi önerim ilanda öngörülen tarihinin beklenmemesini istemek.
Ne kadar çabuk önünüzü görürseniz o kadar iyi.
Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı başvuruları 18'inde bitti, 19'unda liste yayımlandı.
GUY'un da hemen yarın açıklanması talep edilmeli.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba dostlar.
Özellikle Gelir Uzman Yardımcılığı başvurusu yapacak olan veya düzenleme yapacak olan dostlar bu vakti unutmasınlar. - ÖSYM başvurularından ileri gelen 23:59 alışkanlığı var. O yüzden mesai saati bitiminden mümkünse çok önce başvurularınızı tamamlayın artık dostlar.
Fikir olması açısından yine ilanı ve kült çalışmalarımızı paylaşacağım.
İlan metni; bağlantı metni - Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı alımlarının illere ve yıllara göre taban puanları; bağlantı metni
- Gerçekleştirilen Gelir Uzman Yardımcılığı KURUM SINAVLARININ taban puanları; bağlantı metni
- 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı kazananların listesi ve illere göre taban puanlar ne zaman ilan edilecek? bağlantı metni
- Hepinize başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum dostlar.
Umarım gönlünüzdeki illerin sınavlarına katılma hakkı elde eder ve başarılı olursunuz.
Bahtlarınız açık olsun.
ALINTI TWİTTER: Wilfredo Pareto ( @TY_WilfPareto )
-
@nic39 kesinlikle hocam benim puanim riskli mesela ama hiç aklımdan geçmedi böyle şeyler yapmak Allah tan korkarım ben nasip denen şey var ve böyle yorumlardan etkilenen o kadar çok insan var ki çok vebale giriyorlar
-
@ertyy hay yaşa işte ne güzel dedin.. Allah korkusu.. bi insanın hakkına girmek bile boynuna vebal olur insanın..
-
@Earth11 Allahım inşallah sana devlet kapısı göstermez.
Yüzsüz. Yalancı.
-
@ertyy çok güzel söylediniz benim de aynı durumda puanım etkiledikleri insanların vebalini nasıl ödeyecekler nasil boğazlarından geçecek o aldıkları maaşlar. Herkes nasibini yer eğer yoksa nasibin bir lokma yiyemezsin. Insanları etkilemek sırf kendileri yazdı diye başkalarını o şehirden uzaklaştırmaya çalışmak çocukça. Insanlar kaç yıl bekliyor kaç mülakattan eleniyor hiç bunu düşünmüyorlar. Allah herkese kalbindeki güzellikleri kimsenin ahını almadan yemeyi nasip etsin.
-
Keske bu gece aciklansa liste
-
Herkes gönlünden geçen ili yazsin zaman var herkesin hakkında hayırlısı olsun:)istanbul hakkında düşüncelerin halen ayni 7 yılım geçti hatta haftasonu marketlerde satış elemani olarak çalıştım gördüğüm kadarıyla fiyatlar semtte gore değişiyor.kira 2000 google var elinizde bakin.benim su an ki dusuncem anadoluda bi yer yazıp 5 yıl çalışırım yer önemli değil sonra isterim tayinimi gerçekten yasamak istediğim yere. samimiyetle söylüyorum en azından para koyarim koseye istanbul olmuş olmamış umrumda bile değil..
-
Hangi başlığa baksam sürekli tartışma içinde. Benimde puanım riskli ama susup oturuyorum. Bide yapmamam gerek ama burdaki yorumları okuyup kendimi üzüyorum. Herkesin türlü türlü dertleri var. İstanbul şöyle ankara böyle kapatır diye diye kaç kişi sürekli tercihini değiştiriyor. Ben değiştirmiyorum kendimi tutuyorum ama kimse kimseden destek beklemiyor köstek olunmasa yeter. Riskli puanlılar olarak birşeye odaklanamaz olduk
-
@yolosapiens bu bedduayi edenlere göstermesin..
-
@adam-simith keske öyle bir şey olsa geçen her saniye çok yıpratıcı derse de odaklanilamiyor
-
Bu akşam tahminlerimi yazacam hangi şehir kaçla kapatır diye :))
Şimdi veri paketimi kapatıp sigaramı yakıp yağmurda yürüyeceğim görüşürüz sayın dostlar
-
@nic39 hocam mizah amaclı yazdım zaten. Arkadaş Aklınca oyun kurmaya çalışıyor
-
@EsTerGon-Kalesi biliyorum farkettim de görüp inanan olur diye dikkat çeksin diye yazdım ..
-
Son saatlerde tekrar şu yazıyı hatırlatayım.
-
@idealistbiri bende van yazdım sayin dostum
sigaramı yakip leonard cohen eşliğinde kar da yuruyecegim:))