2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Earth11 Hadi oradan yalancı. İstanbul 79 ile kapatır benim puanım zaten İstanbul'a garanti yetecek diyip 76 puanının olması ortaya çıkınca 10 gün buralara uğramamanı unutmadık.
-
@nic39 belki eşiyle birlikte kullanıyordur
-
@crowdingout belkiler le nereye kadar hocam
-
@yolosapiens 10 gün ders çalıştım hatta simdi bi 10 gün daha uğramamayı düşünüyorum :)inan hic umrumda değil burda ne söylenen 90 puan alanlarda var puanı 78 olup. sahte nicklerle kendimi burda kimseye kanitlayamam:)) arada girgirina girip çıkıyorum. ama sen devam et burda tartismalarina
-
Arkadaşlar bir tek benim sürekli tercih değiştiresim geliyor? Kesinlikle çok mükerrer başvuru olmalı diye düşünüyorum.
-
@Earth11 Yazdığın her başlığa nasıl yalancı bir yüzsüz olduğunu yazacağım. İstediğin gün gel ve yaz.
-
@KY giriyorum tam değiştiricem yapmamalısın deyip çıkıyorum
-
@nic39 kendileri nereye kadar götürebilirse hocam
-
Arkadaşlar ordu yazan var mı? Kaçıncı sıraya yazdınız?
-
@mahlas 4. Sıra
-
İnşallah İstanbul 76 ya düşer
Kilis yazan oldu mu -
An itibariyle başvuru 16000 ulaştı merak edenler icin son kez geri aldım ve baktım herkesin gönlüne göre olsun dostlar..
-
Listeler açıklansın hemen noluuur Ve gidelim girelim o sınava!!! Alıp çıkalım aslanlar gibi
-
@marjinalmaliyt57 gerçek başvuru sayısı kaç acaba sanırım asla öğrenemicez
-
@Earth11 kardes bi boş yapma rehin aldin bos muhabbetinle forumu millet zaten gergin ugrastirma bizi isine bak
-
Arkadaşlar p48 puan türü sıralaması 1600 lerde olan kişinin puanı kaç acaba bilen var mı?
-
@mervenil kardesım 83 falandır.
-
-
@bybredd teşekkürler
-
@crowdingout hocam özele gelin kanıtlayayım insanın günahını almayın yok yere