2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ztrkrdvn pardon yanlış anlamışm.ama alican doyletevinki guncellenmis sorular.keske onu alsaymissiniz
-
@nimesay zaten çıkarmış olduğu son kitaptan bahsediyorum hocam yanlıs hatalı soru çok diye güncellemeden basılmış kitap her gün hocalarımı arayıp düzeltiyorum soruları her sınavında yanlış hatalı soru var
-
@ztrkrdvn ben de çözdüm alican hocaninkini ama 1 tane anca yanlis soruya denk geldim bi daha bakayım
-
@nimesay Ben de bir soruda karşılaşmıştım şık hatası çok yanlış var denilince şu an durdum düşünüyorum
-
Sınav kesin Ankara'da mı olur arkadaşlar bilet almadım henüz yer de ayarlamadım İstanbul oldu benim.
-
@crowdingout ben de 0.05 ile giremedim kafam bozuk ilk defa girmiştim. Olmadı.
-
@despot bende ayni durumdayim. Bırakmak yok duy var daha . İnsallah orasi olcak
-
@ztrkrdvn yazık o kadar emeklerımıze, nerden çalışacağını şaşırıyor artık ınsan. teşekkurler hocam.
-
arkadaslar mulakatlar sectigimiz il icin o ilde mi mulakata aliniyoruz yoksa Ankara'da mi mulakatlara giriyoruz
-
@jeffbezos Ankara'da giriyorsunuz
-
@berrak_27 teşekkürler
-
@despot üzülmeyin hocam inşallah daha mutlu olacağınız yerler olur
-
@jeffbezos rica ederim
-
5 il de hikayeymiş anladık. Sayılar bu kadar azken ve atananlar da başvuruyorken işimiz çok zor. Şartlari biz hep birbirimiz için zorlaştirdik zaten. Millet gitsin 70li puanla ögretmen olsun biz de birbirimizn kuyusunu kazalim anca. En iyi bildigimiz bu cünkü.
ALINTI TWİTTER: Butimar ( @butimar_k ) -
@hayırlısı035 ben şunu merak ediyorum şuan 85,95 puanım var p48 zaten halihazırda başvuruyorum, guyda da geldi Manisa, ama diyelim ki mülakatta olmadı, diğer kurumlar da 90 küsürle kapatacak bu gidişle, 2021'de ilan yine üst üste gelir ki acaba ya, 2021 sınavına da giricez nasılsa hiç değilse daha yüksek almaya bakarım.
-
@mirakar hocam bütün şıkları eledim. size tek şık bırakıyorum. 90 üstü almak için elinizden geleni yapın ve yds den 70. lütfen bu şıkkı işaretleyin çünkü başka şans bırakmadılar. sistem bizi buna itti.
-
@d4 duy için kpss kitapları yeterli mi sizce araştırdım ek bir konu yok gibi duruyor
-
@keynesyenizm evet hocam öyle görünüyor bu puanımla muhtemelen bir yer gelmeyecek çoğu ilan üst üste geldi. 2021'de 90 üstü almaya bakıcam bir de yds tabi, hiç değilse gelen az sayıda ilan da olsa başvuru yapma imkanımız doğar.
-
@berrak_27 evet ben de onu anlamaya çalıştım çok başarılı geldi bana kitap
-
@buslem benimde hic bi fikrim yok. Kpssye hazirlanir gibi konu+cikmis sorular uzerinden hazirlanmayi dusunuyorum. Bilen tecrubeli bi arkadas yardimci olursa cok sevinirim.