2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@extraordinary benim Gazi üni fen fakültesi
-
@jklannister gazinin civarındaki okullara baktım hemen tevfik ileri and imam hatipmiş benim de
-
@jklannister evet️
-
Arkadaşlar il bazında kaçıncı girmişiz bu sıralamalar açıklanmayacak mı?
-
@jklannister bilgisayrdan girin herşey nrtleşir
-
@mahlas O yok sanırım hocam. Lister soyisme göre sıralanmış, düzensiz şekilde yani.
-
arkadaşlar kalem vesaire vermiyorlar herhalde sınav giriş belgesinde göremedim de
-
@tomjoad Hayır hocam kalem, silgi, su vs.. kendiniz temin edeceksiniz.
-
Önceden guy şehirlerinin grubu oluyordu bu sınav içim kurulmadi mi gruplar?
-
@kpsslik Konya için kuruldu
-
@aydinata44 osym gibi degil mi hocam ben de ilk defa gircem giris belgesinde yazmiyo iyi ki dediniz
-
Adam il göçü kazandı tweetlerde iibf hakkı bilmem ne gelmıs guya başvurmuş ustune. Yahu arkadas aynı pozisyonda olan yere daha rahat etmek ıcın basvurdugunu bilmiyor mu mulakat komisyonu . nasıl bir torpili var ise artık yazık yani su sınava giremeyen ınsanlara .
-
@mrvguy Hayır hocam sakın ha.. Kaleminizi, silginizi, suyunuzu vs. hazır edin...
Ben fazla fazla getiriyorum. 2018'deki sınavda önümde oturan adayın araç gereçlerini ben vermiştim. Herkesin tedarikli geldiğini gorünce, kendi getirmeyince baya paniklemişti.
Otobus kartı veya 20 TL, 50 TL gibi nakit paralar da sıkıntı yaratmıyor. ÖSYM sınavlarına göre girişlerde pek sıkıntı yaşanmıyor.
-
@aydinata44 cok sagolun hocam iyi ki soylediniz
-
Emanet işi nasıl olacak. Emanetçi olur mu ki ?
-
@bybredd yanlış görmediysem ilgöç mülakat 1.side başvurmuş.. Bu arkadaşlara ne desek boş ne yapsak boş aç gözlü olmalarının gereklerini yerine getiriyorlar.
-
@mrvguy rica ederim hocam başarılar.
-
Şu sınavlarda tek derdi emanet olan bi ben değilim galiba. Emanetçi olur mu okullarda?
-
@scofieldmustafa daha önceden ziraat bankasının sınavı için gittiğimde her yerde emanetçi vardı büfeler bile emanet alıyodu. Zannediyorum ki yine olur
-
CoviddeGUYSınavı Herİlde etkinlik var dostlar bi kaç twit atalım lütfen es gecmeyelim