Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
ingilizce kısmı nasıl olur sizce? çok zorlarlar mı?
-
@jrobinson2002 hocam vmy için ortaya attıginiz duyumu cok net yazdınız simdi maliyede ne olacak?
-
kaçla kapatır tahmini?
-
@Blueberry 87 ile kapatır bence 200 kişi çağrılacak.
-
BTK sınavını referans alarak yazıyorum orada p3 te vardı ama p3 ile başvuran sayısı ilk 200 de çok az ve ankara dışı yazan yüksek puanlı arkadaşlarıda takas ederek düşündüm p3 ile. 200. Kişi 89 küsürle kapatır.
-
@SonMaliyeci sağolun hocam, başvurmaya gerek yok o halde
-
Ulaştırma müf 2018-19 p 48 den 100. aday 89.62
17 sinde sanayi teftiş belli olacak 160 .aday fikir verebilir şartlar aynı.
-
@Aslan-Reyiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Müfettiş yrd. sınav günü ve saati hakimlik sınavıyla çakışmıştı
-
@SonMaliyeci evet ondan dolayı sanayi teftişi de ekledim 200 e yakın bir sayı yine.
-
@Aslan-Reyiz bu sınav da 87'nin altına inmez gibi duruyor hocam, sizin paylaşımlarınıza göre
-
Arkadaşlar sınav başvuru şartlarında sınav tarihi itibari ile başka kuruma hizmet taahhüdünde bulunmamak nedir anlamı
? -
@Willsmithh Başka yerle idari hizmet sözleşmeli personelseniz o tarihe dek istifa etmeniz gerek sanırım hocam. Ya da istifa etmenizde bir mani olmaması gerek. Kurum gel dediğinde gidecek durumda olmalısınız.
-
@albertcamus aynen şimdi oldu. Taahhüt dediği internet aboneliği taahhüdü gibi sanırım. Kuruma girdiğimizde böyle bi kaç yıllık tahahhut yaptırıyorlar mi?
-
@albertcamus bi kurumda.mülakat geçtik ise baslamadik veya başladık sorun olmaz degil.mi ilk kez bu tarz bir ifade görüyorum da
-
@scofieldmustafa Direk hatırladığım bir örnek yok hocam ama askeriyenin sözleşmeli personelliğinde sanki var böyle hükümler diye hatırlıyorum.
-
@Willsmithh Normal memurlukta böyle taahhütler yok hocam. Hizmet taahhüdü Kurumun kendisi gibi sözleşmeye tabi çalışacağınız yerlerde oluyor. Başka idari hizmet sözleşmeli kurumların ilanlarında da oluyor böyle bir ibare. Dediğim gibi başka yere taahhüdünüz olmaksızın direkt bu kurumla sözleşme imzalayabilecek durumda olmanızı istiyor.
-
@albertcamus anladım hocam teşekkür ederim bu arada bugün başvuru için kuruma gittim arkadaşlar çok guleryuzli çalışanlar var neredeyse çay içip oturacaktik epey yardımcı oldular
-
91.79 ile başvurmayacağım inşallah önce hali hazırda işsiz olan arkadaşlar kazanır şimdiden herkese başarılar iyi çalışmalar
-
@UrsaBiVursa Chin-chopper-chin-chopper
-
Daha önceden giren birisi İngilizceyle ilgili bizi bilgilendirse çok güzel olur