29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@idarihakimmm yok hocam idari de çok girmiyorlar
-
@CosmoKramer ortak alandan 1 gitmiş idariden 1 gelmiş .38 .41 olmuş kalan her şey aynı
-
Bugün açılansaydı iyiydi ya.
-
@twetadam hocam heyecanınızı çok iyi anlıyorum, hepimiz benzer heyecanı yaşıyoruz. Naçizane olarak şunu söylemek istiyorum acaba icra sınavıyla ilgili mesajlarınızı o sınavın konusuna mı yazsanız? Ne zaman bu konuya bir şey yazılsa içimiz hop ediyor bir gelip bakıyorum icra mesajı :((
-
@kemankeşş2 kardeş etkili olabilirler fakat ilgilenmeleri gerekir. Genellikle mulakata kadar ilgili olan reflerin sonradan gucunun yetmeyecegini anladiginda sureci savmasindan kaybediyor cogu kişi. İlgilenen saglam bi refle beraber gerisi nasibinde de varsa olacaktir. Sen isini saglam tut refini ara sor ne durumdayim de kendini hatirlat
-
@hukuk075 nerde o konu bulamadım ki
-
İlk sonuca göre sıralamam 126 dan 228 e gerilemiş. @kemankeşş2 hocam sen listeye girebildin mi yeni sonuca göre?
-
15ine kadar açıklanması planlanıyor.Daha erken olabilir ancak 4ünü geçecek büyük ihtimalle.
-
@BELDO53 Nerden ulaştınız bu bilgiye?
-
@kıymalı-puding Külliyeden
-
@BELDO53 peki listelerin külliyeye gittiği söylentisi vardı doğru mu bu bilginiz var mı?
-
@kıymalı-puding malesef bilemiyorum o kadar ayrıntısını
-
ya bırak Allah aşkına
-
Bugün için duyum yok malesef umudu keselim mi
-
@RootofAllEvil evet hocam Göç uzman yrd kazandım aynı zamanda kapılar açıldı çok şükür 315 de 266. Sıraya ilerlemiş 20 32 26 olduşimdi ortak 33 idi 32 olmuş
-
@RootofAllEvil olsa da olur olmasa da olur kafasındayım ama zorlayacağım bakalım
-
@kemankeşş2 hayırlı olsun il göç mü merkez göç mü oldu?
-
@BELDO53 AYNEN KANKA
-
Arkadaslar daha evvel cuma harici gün aciklanmis mi hic
-
@hukukcukişi merak edip googlede tarattım 16 temmuz 2018 de mülakat açıklanmış 2017 sınavı için. Takvimde baktım pazartesi gününe işaret ediyor