29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@anavarza bu cuma gunune taktiniz iyice ha. Bu işte bi iş var da umarim siz haklisinizdir ne diyim. Onceki senelerdeki gibi bi fail durum cikacak diye hissediyorum nedense
-
Cuma olsun pazartesi perşembe olsun haftanın her günü bizim yeter ki bu hafta belli olsun artık...
-
Yarın açıklanabilir mi? Benim beklentim var.
-
@kıymalı-puding pazar günü çok beklenti içine girmemek lazım hocam
-
@sabirsizadam Pardon karıştırmışım günleri Pazartesi açıklanabilir mi demek istemiştim.
-
Haftasonları forum mezarlık gibi
-
@hideaways11 evet yok mu yeni gelişme beklemek iyice sıkmaya başladı yahu.
-
Her şey rutin ilerlemeye devam ederse sonuçlar bu hafta açıklanacak ancak pazartesi Salı beklemeyelim diğer günler ümit var. Bu bir duyumdur ancak değişebilir. Hafta içi daha net bilgi alırsam haberdar ederim yine
-
bir şekilde bu hafta açıklanmayacağını hissediyorum. ne duyum ne bilgi. sadece his.
-
@CosmoKramer ben ikna oldum şu an.
-
11i veya 18inde açıklanor diye tahmin ediyorum duyumum bu yönde ama net değil
-
@BELDO53 Sizin duyumunuz külliyeden ama mülakat çalışması bakanlıkta olmuyor mu?
-
@CosmoKramer buraya yazmak için yazmayın arkadaş ya. Millet beklemekten sıkılmış arkadaş da hissediyor. Şuan hangi aşamada acaba liste süreci hisseder misiniz rica etsem?
-
@kıymalı-puding orayla ietibat halinde birisi. Ama dediğim gibi net şeyler değil Hatta ben bakanlıkta bile şuan net bir takvim olduğunu sanmıyorum ki biz bilelim
-
@Mambaa bir sn bekleticem. bakıyorum evet.
-
Buralar yine sessiz. Yok mu bir gelişme
-
@Mambaa bugün açıklanır mı
-
@yusufer malum forum daha hareketli buradan.orada bir zat var yargıç diye cuma veya daha önce açıklanacak diyor.
-
@lord3365 geçen sene de günü tutturmuş ama tesadüf mü bilemeyeceğim.
-
Bugün için de umutlar tükeniyor...