29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@BELDO53 tesekkurler bilgi icin hocam insallah dediginiz gibi olur
-
yine başlamış inşallah maşallah...
-
Bu cuma açıklanmazsa daha da pgm dahil hiçbir siteye girmem. Yoruldum artık.
-
@Berkan13 ne dememiz gerekiyor
-
Arkadaslar 14. Dönem akademide eğitime başlamış . Bu sene atanacaklar kaçıncı dönem olacak? 14. Dönemde 106 aday varmış
-
@müştak001 15
-
@sayden06 guncel bilgi var mi hocam
-
Tesekkür ederim cevabiniz için. 2018 yılındaki sinavla 14. Dönem girmiş o zaman. 50 60 kisi ile kapatti diye bir bilgi verilmisti bu başlıkta. Meğer 106 kişi alınmış. 6 kisi ek mülakatlarla alındı galiba
-
Memurlar net icra müdürlüğü sonuçları hala açıklanmadı diye haber yapmış.
-
@elitnur haberi bulamadım Hocam mesaj atalım hakimlik içinde yapsın haber
-
Haberin bir faydası olur mu ki?
-
@Berkan13 hayir olmaz. Gecen sene de haber yaptilar 10-15 gun sonra aciklandi. Bakanlik, memurlara girip bunlar sinirlenmiş cabuk sonuclari aciklayin kafasinda degil sonucta
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@Berkan13 hayir olmaz. Gecen sene de haber yaptilar 10-15 gun sonra aciklandi. Bakanlik, memurlara girip bunlar sinirlenmiş cabuk sonuclari aciklayin kafasinda degil sonucta
size bir mesaj atmıştım, bakabilir misiniz?
-
@sayden06 memurlar net uygulamasında ana sayfada çıktı bende hocam
-
Bu hafta sonuçlar açıklanmayacak arkadaşlar boşuna beklemeyin. Ne zaman açıklanacağı da belli değil.
-
@kleonard tamam sana inandık.
-
@Dumspirospero sosyal medyada forumlarda yazılanlara inanmayın hepsi sallıyo
-
@kleonard Ahmet Nohutçu hoca da mı sallıyor?
-
@kleonard siz de forumda yazıyorsunuz siz de sallıyorsunuz o zaman
-
@kıymalı-puding Yok yok arkadaş sallamıyor, kaynağının kim olduğunu da tahmin ediyorum. Ama zaten buraya yazılanlar birebir yaşanıp tecrübe edilen şeyler değil. Kulis bilgisi, dedikodu. Çıkar çıkmaz bekleyip göreceğiz. Ama sallıyor pek uymamış. Kimse kendi kafasında kurup yazmıyor. Bakanlıktan eş dost tanıdık ne derse iletiyor. İnşallah gelir bu hafta diyelim. Listenin imzaya çıkmasını bekleyelim.