29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Hepimiz bu cumaya odaklandik tersi olmasin suan bisuru duyum cikmaya basladi guvenlik sorusturmalari okadar uzarmi onceden yapilmaya baslanmamismidir
-
@hukukcukişi hocam bu arama teyit aramasi. Listeye bu verdigin kisiyi sokucaz ama emin misin son kez soruyorum aramasi yani. Listeler kesinlesmeye karar verildigunde yapiliyo..ben duydugumu aktariyom belki 2 gun sonra ararlar adami o zaman derim listeler kesinlesmek uzere. Ama sonuc olarak arama su an gelmemis
-
@yasamor biraz yanlis aktardim yani orada listelerin belirlenmesi desem daha dogru olur. Ayrica sorusturma adaylik surecinde bile bitmeyen bir sey yanlis bilmiyosam
-
@yasamor Hocam bu aramalar kaç kez yapılıyor 1 kere mi? Başka bir forumda biri referansının mülakatı olduğu günden 1 gün önce arandığını yazmış. Mülakat zamanı aranıp da kefil misin denmesiyle sonuç açıklanmadan önce aranıp kefil misin denmesinde ne gibi bir fark olabilir. Yoksa 2şer kez mi aranıyorlar.
-
@pasazade hocam benim bildigim surec su sekilde. Mulakattan biraz once yani misal 15-20 gun kala referansin ismini ilgili kanallar aracaligi ile gonderiyor. Ne bilim bakanliga faks olur, bizzat iletme olur gibi. Ondan sonra mulakat heyetinin onunde zaten listede o kisinin ismi oluyor. Daha sonra mulakatlar tamamen bitince bi guvenlik sorusturmasi daha donuyor o tamamen bittiginde veya o kisi icin bittiginde aramalar basliyor. Eger sikinti varsa ilgili kisi kendinin temiz oldugunu ispat etmezse listeye giremiyor. Temizse ve ref de ben kefilim onaylayin derse listeye isminiz giriyor ve eger daha guclu bi ref veya baska biri bu kisileri alin bu kisi cikacak diyip sizi cikartmadikca orda duruyosunuz. Durum bu. Mulakat aciklanmadan onceki arama olmamis benim demin anlatmaya calistigim da buydu olsa aciklanmasi cok yakin derim belki yarin ararlar arkadasi bilemiyorum.
-
Simdi baktim diger forumda bi miktar asagilamislar beni duydugumu aktardim diye niye kucumsenirim anlamadim. Sanki cuma aciklanmasin diye ozel bi gayretim var bu insanlari anlamak guç hemen karalama pesindeler
-
@yasamor Hocam verdiğiniz bilgiler için sağ olun. Ancak ben hala şu hususu anlamadım: Bir kişi niye mülakat tarihinden önceki gün aranır? Bakın mülakat sonuç değil mülakat tarihinden önce aranıp kefil misin diye sorulmasından bahsediyorum. Benim anladığım 1 kez aranılıyor referanslar ancak bu kadar uzak bir tarihte aranmanın anlamı ne olabilir acaba?
-
@yasamor belki de aramazlar. İlla arama diye bir şey olmuyor zaten. Aranmayip da kazanan da çok aranıp kaybeden de. Yarınki toplanti önemli bence. Bakan imzalayıp açıklayın talimatını verirse açıklanır. Gerisi boş laf.
-
@yasamor Hocam siz takılmayın onlara geçen yıl herkesin açıklanacağını söylediği günden önceki gün güvenlik soruşturmamın yapılmakta olduğunu öğrenmiştim. Herkesin açıklanacak dediği günde sorusturmalar devam ediyordu daha ve 22 gün sonra açıklandı
-
Ama gönül ister ki en kısa zaman da açıklansın
-
@mezun eyvallah hocam sagolun. Yani siz gecen sene boyle bi sey yasadiysaniz zaten dogrudur, yalan atacak haliniz yok
-
@yasamor Yaşadığımı yazıyorum Hocam tabi ki
İnşallah bu yıl öyle olmaz -
https://youtu.be/bwK1zMaE1Z0
Arkadaşlar verdiğim videonun linkinde en alttaki yorumda ,Ahmet Nohutçu Hoca çarşamba gününü işaret etmişti. Müsait olanlar en son yoruma inip sorabilir mi bugün için bir gelişme var mı? Zira Hoca çarşamba gününü bekleyin demişti. Yorumlar ne kadar fazla olursa o kadar çabuk cevap alabiliriz. -
@anavarza bende bunu diğer forumda dile getirmiştim.ne kadar yorum atılsa o kadar çabuk dönüş yapar.muhakkak dönüş yapar bugun
-
Bugün de bir hareketlilik yok gibi.
-
Kendimi bu cumaya şartladım eğer açıklanmazsa başka cumaları bekleriz napalım
-
Yalnız bugün en ufak söylenti dahi gelmedi...
-
@Berkan13 cuma açıklanacak olsa bir hareketlilik olurdu umudu kestim artık ben
-
@mezun katılıyorum. bu hafta olmaz artık.
-
Yarın imzalanıp cuma açıklanabilir ben hala umutluyum