29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@elitnur https://basin.adalet.gov.tr/spano-24-donem-hakim-ve-savci-adaylari-egitimi-acilis-programina-katilacak
Umut kırmak gibi olmasın ama muhtemelen programı var Bakanın. Ufaktan 4 eylüle veda etmek gerekiyor sanki. Ama bir umut hala var benim içimde, bilmiyorum
-
@2pacalypse muhtemelen bu haftayı da geçiyoruz. Ben inancımı yitirdim bu haberden sonra.
-
Bu ne suskunluktur. Yalan da olsa bişeyler diyin dostlar.
-
Yarını bekleyelim bakalım hareketlilik olacak mı? Yarın da bir hareketlilik olmaz duyumlar dolaşmazsa bu hafta iptal demektir.
-
@2pacalypse AİHM Başkanı, Bakan Beyin özel davetiyle gelmiş ve 4 gün boyunca çeşitli görüşmeler yapacakmış. Bu hafta açıklanması büyük sürpriz olur benim için.
-
@Abdurrahim ben de bu haberden sonra bu hafta beklemiyorum açıkçası. Eylül 15 duyumculari haklı çıkacak sanırım
-
@elitnur Sabah bakanlıkta görüşme gerçekleştirmişler, daha sonra 24. dönem hakim-savcı adaylarının eğitim açılışı için akademiye geçmişler. Kuvvetle muhtemel haftaya kaldı olay
-
Ahmet nohutçu hoca kuvvetle muhtemel yarın açıklanır demiş. Hadi hayırlısı.
-
@kıymalı-puding hadi bakalım inşallah hocam
-
Yarın gelme ihtimali var Hocam Ahmet Nohutçu Hoca yarından itibaren açıklanması bekleniyor şeklinde bir ifade kullanmış. Ancak iş yüküne bağlı olarak haftaya sarkma ihtimali mevcutmuş.
-
@anavarza bu bilgiyi çarşamba dan önce vermeyip şimdi söylediğine göre muhtemelen bakanlık nezdinde bir gelişme oldu. Belki de listeler kesinleşti kim bilir ?umarım
-
Arkadaslar yarin bekleyiş başliyor artik saatler gecmez .insallah aciklanir yarin diger forumda birkac kisi aranip listedesiniz hayirli olsun denmis nekadar dogru bilemem
-
Son bir umut yarın akşam 5 e kadar bekliyorum umarım açıklanır da ona göre yolumuzu çizeriz.
-
En güzelini Sayıştay yapıyor bunların yaptığı eziyet
-
@sayden06 hocam sayıştay mülakatın bittiği günün akşamına açıklıyor ancak süreci 1.5 yıl civarı sürüyor onun da
-
@Mambaa 2 yıl sürüyor test ettim onayladım
-
Yarın açıklansa da şu çile bitse artık. Sonuca göre önümüze bakarız.
-
@Mambaa kpss falan yalan oldu benim. Hiç odaklanamadim
-
Arkadaşlar bugün için duyumu olan var mı beklentiye girelim mi
-
@mezun memurlar baya aktif bugün için umutlandırdılar bakalım nolacak