29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
bu saate kadar hareketlilik olmadığına göre bugün geçti artık.yarın ise adli yıl açılışı olduğundan kolay kolay açıklanmaz.umarım bu hafta açıklanır
-
Ahmet Nohutçu Hoca çarşambayı bekleyin bu hafta açıklanıp açıklanmayacağı o zaman belli olur demiş
-
yarın adli yıl açılışı var. çarşambadan sonra bizim sürece odaklanırlar diye düşünüyorum.
-
@mezun hocam bu aciklamayi nerede bulabiliriz
-
@sabirsizadam youtube da Ahmet Nohutçu Akademi sayfasında videonun altına yorum olarak yazmış
-
Bugün veya yarın açıklanmayacağını net söyleyebilirim. Referansım bilgi gelir dedi 1-2
gün öncesinde daha gelmedi dedi. İnş cuma açıklanır gerçekten yorulduk -
@BELDO53 Arayip haber vereceklerini sanmiyorum.Belki kendisi ogrenebilir.
-
@hello1 yani üst düzey bir siyasi ama ne olur biter bilemem tabi sonuçta hep başkalarının ağzından konuşuyoruz burada. Yüzde yüz diyemeyiz hiçbirşekilde
-
Valla daha önce benim de mülakat tecrübem oldu nisepeten yakın da sayılırdık ama sürekli arayıp sormaya çekiniyordum.o yüzden sürekli referansından bilgi alanlar bana normal gelmiyor.heleki bakanlık içerisinden biri değil de farklı bir siyasiyse hiç haberi olmaz doğal olarak çok çok takip etmez de ne zaman açıklanacak vs diye
-
@BELDO53 Siz eylül'ün ilk haftası açıklanmayacak demiştiniz şimdi ümitvar konuşuyorsunuz inşallah açıklanır diye. Ne değişti?
-
@kıymalı-puding, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Bugün için de umutlar tükeniyor...
Umutlarımız ne zaman yeşerdiki bugun tukensin hep hüsran
-
İnşallah cuma günü açıklanıyor arkadaşlar. Hayırlı olsun
-
@BELDO53 kaynağınız nedir?
-
@BELDO53 hocam sizin hukuk mu iibf mi?
-
@BELDO53, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
İnşallah cuma günü açıklanıyor arkadaşlar. Hayırlı olsun
öne çektiniz
-
@butlakmutlan hukuk
-
@hideaways11 inşallah öyle olcak diyorlar. Bugün güvenilir bir kaynaktan duydum. Sormadan söyledi.Ondan bu kadar güveniyorum.
-
@BELDO53 keşke somut bir kaynak verseniz de biz de boşuna umutlanmasak..
-
@BELDO53 Cuma ama hangi Cuma ?:)
-
@sayden06 Bu cuma inşallah.