29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@elitnur o zaman bu pazartesi gelebilir diyecek heyecanli gençlerimiz cikicak simdi kesin djsksns.
-
Sonuçlar büyük ihtimal hafta içi bir gün açıklanacak önümüzdeki ay
-
@sayden06 hocam direk bakandan aldın herhalde bu bilgiyi?
-
@2pacalypse aynen Hocam bakan bey böyle dedi sonuçta kesin Bilgi
-
"büyük ihtimal" "kesin"??? @sayden06 ????
-
Konu dışında olacak ama İdarenin ilk derecede kaybettiği davayı kanun yoluna götürme zorunluluğu olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@elitnur emeginize saglik tesekkurler illa cumaya odaklanmayalim ozaman
-
@kamiya_55 yok hocam.
-
Seneye 2 sınav yapılacakmış arkadaşlar. Tarih o yüzden erkene çekilmiş.
-
@BELDO53, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Seneye 2 sınav yapılacakmış arkadaşlar. Tarih o yüzden erkene çekilmiş.
seneyi boşver dayı,bizim sonuçlar ne zaman açıklanacakmış asıl onu söyle
-
@BELDO53 pandemiden diye düşünmüştük.
-
@hello1 hocam ciddiye almıyorsun inşallah ne 2 sınavı yahu her geçen sene alım sayısı azalıyor/azalacak, 2 sınav falan olmaz.
-
@2pacalypse hocam hakim yardımcılığı ne zaman geliyor. Seneye hakim yardımcılığı şeklinde 2 aşamalı sınav olmasın arkadaşın dediği.
-
@Mambaa 2 asamalidan kasıt hukuk mesleklerine giriş sınavıysa o 2024 te yapılacak. Bu sene hukuk fakültesine girenleri kapsıyor çünkü.
Senede 2 sınavı kastediyor arkadaş. Onun da olma ihtimali çok düşük 21.800 civarı hakim savcı oldu 2016 da oluşan açık nerdeyse tamamlandı. Bundan sonra eskisi gibi 600-800 bandı adli 50-100 arası idari alımı seviyesine dönülür diye düşünüyorum. Senede 2 sınava da gerek yok bunun için
-
Arkadaşlar adli yıl başlangıcında açıklanacak tarzında duyumları olan yok mu? Zira 1 eylül de açıklanması çok şık olurdu
-
@2pacalypse hatta idari 2 yılda bir şeklinde bile olabilir.
-
@MülkünTemeli az önce düşündüm hocam çok güzel bir şey olur
-
BELDO53 gibi trollere prim vermeyelim arkadaşlar. Bugün içinde arkadaşımın referansına "haftaya açıklamayı düşünüyoruz, kuvvetle muhtemel 4 Eylül'de açıklarız." denilmiş. Bu bilgi bakanlıktan verilmiş. O yüzden 1 hafta kaldı diyebiliriz artık.
Hiçbir dayanak vermeden "seneye iki sınav yapılacak" demiş. Senede bir sınav yapılması artık teamül oldu. Böyle asılsız haberlere itibar etmeyiniz. -
@anavarza aynen oturdum düşündüm ne yalan atabilirim dedim ssneye 2 sınav yalanını buldum. Olur veya olmaz ben duyumumu yazdım
-
@kuruhasan Eyvallah hocam