29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Mambaa https://forum.tercihiniyap.net/post/487367
Ben de bu kazanan arkadaştan görmüştüm, birebir nedir bilmiyorum.
-
@2pacalypse durumum o kadar sıkıntılıki nasil bekleyecegim o kadar sureyi bilmiyorum onumde 5 6 sinav var nerdeyse hic calisamiyorum
-
@2pacalypse hocam kesin bir sayı yok işte söylentilerden ibaret. Şayet 60 70 kişi aldılarsa hukukçular için durum çok da rahat değil demektir. 90 hukukçu kazanmış olsa 90dan 30 kişi alındı demektir. Bu sene 50 60 kişi alıp bırakmaları muhtemel o zaman.
-
Mülakatlar ne zaman bitiyor acaba?
-
O bu değil de bu duyumları nereden duyuyorsunuz ... kaç kişi kaldığını falan
-
@birsorumolacaktı, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Mülakatlar ne zaman bitiyor acaba?
Sürekli başkasından bir şeyler beklemek yerine biraz da siz katkı sağlasanız keşke.
-
@mosca hocam ama arkadaşın niki bile buna müsait değil
-
@mosca mülakatta ne soruyorlar yardımcı olur musunuz yazmış kendi girmiş çıkmış güya tık yok güzel kafa
-
Uzlaşma sorusunun cevabı tekrar değişmiş sanırım Twitterda öyle gördüm
-
@Hayaller71 evet cevap değişmiş ilk cevap anahtarı geçerli şuan.
-
@sottile yeniden değerleme nasıl oluyor hocam şimdi ösym mi açıklayacak adalet bakanlığı mı? Çok saçma Bi hal
-
@Hayaller71 aynen ÖSYM aciklicak tekrardan
-
Hesaplamalar ÖSYM tarafından ne zaman yapılır
-
@Sevlet Diğer yargı sürecindeki sorularin da bitmesini beklerler herhalde. Adli yargıda bir sürü soruya iptal davası acilmisti çünkü.
-
@Hayaller71 dostum hangi sayfa twt da
-
-
@2pacalypse 315 olmuştum 83.45381 300 olma ihtimali var mı yardımcı olun lütfen kaçla kapatmıştı
-
@2pacalypse teşekkürler askerlik bitti mi dostum
-
@kemankeşş2 evet :D, soru iptal olmayıp da cevabını E'ye çevirdilerse ek mulakata girme şansın.cok yuksek. 83.6'ydi 300.cunun puanı
-
O uzlaşma sorusunu ösym nin sonuçları açıkladığı gündeki cevaba göre ilk 300 e girmiş birinin, atıyorum 295. olmuş kişinin mülakatı geçerli sayılır değil mi? Sıkıntı olmaz yani?