Kaybedenler Kulübü
-
@tozkok muhasebe önemli başkan. 2 senedir yuzune bakmiyom bende
-
@varol derhal bakmalı o vakit
-
Sistematik kaybedenler kulübü üyesi gibiyim, hep 1-2 puan 1-2 soruyla kaçan sınavlar ve akıp giden yıllar. Verilmeyen ilanlar , güneş doğmayan sabahlar. Tekrar tekrar okunmaktan aşınan kitaplar. Oturmaktan çöken omuzlar. Ama yine de bitmeyen umutlar..
-
Bu kulübün kapısına kilit vurun.Hicbiriniz kaybeden değilsiniz,sadece "henüz" kazanan da değilsiniz hepsi bu.
Girdigim ilk 6 kariyer kadro sinavini ust uste kaybettim,dun gibi hatirlarim,disisleri amm,disisleri kim,vergi mufettisligi,il goc uzman yardimciligi,vakıfbank mufettis yrdligi,ziraat bank mufettis yrdligi (2013 agustos-2014 nisan arasi donemde).
Ardından,30 dan fazla kariyer kadro sınavını üst üste kazandım (eylul 2014-Subat 2019 tarihleri arasında oldu bu,cift zanaxli girdigim defterdar uzman yrdligi sinavini saymıyorum,onu kaybetmistim odaklanamayip :)) ) ilk 6 yi ust uste kaybedenle son 30+ yi ust uste kazanan aynı kişi.
Burada birbirinizin motivasyonunu sakın ola düşürmeyin.Tekrar ediyorum,kaybeden değilsiniz,sadece "henüz" kazanan da değilsiniz.Zafer vazgecmeyenlerin oluyor,er ya da geç..
İyi çalışmalar -
@iibfpalace baskanim ustadim, iyi yazmissin guzel yazmissin da, son iki senedir gelen ilanlara bakarsan topllamda 1000 kisi yok. 1000 kisi sana mi yetecek banami, birde bir kurum kazanip es duzey bir kurum sinav actigi zaman onun sinavina giren vicdansizlar var. Adamlar kazanmis hala 30 sinava giriyor. İibf mezenlarinin kuyusunu yyine iibf mezunu kaziyor hocam..
-
5 farklı kurum sınavını küsüratlı puanlarla kaçırarak ve 2 mülakattan elenmiş biri olarak biz de yerimizi alalım.
-
@The-kaymakam buysrun beyfendi microfon sizde
-
Ben il göç mülakatını kazandım ama bu sizi yanıltmasın bir kazanan değilim ben hayata karşı bir kaybedenim keşke bu sınavı değil hayatımın geri kalanında bir kazanan olsaydım ki bu sınavda da henüz yazılıydı geçtim mülakatı geçip geçemeyeceğim belli değil bu şansla zaten o da zor gözüküyor bence sizler kaybeden değilsiniz hiçbir şey bilmiyorsunuz siz kaybettim sanırsınız ama kazanabilirsiniz bazen de kazandım sanırsınız ama kaybedersiniz tıpkı benim gibi
-
@Manchester başkanım aristo gibi adamsin yaptiğin felsefe ile sen, onbinleri pesindn suruklersin. Velhasil sayfayi acarken biraz goy goy yapip stresi azaltmak istedim. Biliyoruz ki kpss a ya bi kere basladin mi birakamiyorsun daha, verilen emekler illaki karsiligini bulur, calismaya devam. Selametle, bu arada takiliyorum öyle, alınma
-
@Manchester malum sayfalarda goybgoy yapinca azar istiyoruz malum
-
@varol yok sağol VAROL kardeşim biliyorum alınmam
-
@varol o zaman dünya hala dönüyor goygoya devam
-
Girdiğim sınavlarda hep 2 3 soruyla kaybediyorum , her sınav sonucu açıklandiktan sonra bir ayda anca düzeliyorum , nasıl hemen toparlanıp derse dönebiliyorsunuz bana da söyleyin
-
@Gülbeşeker ders çalışmayı bir zorunluluk değil de bir hobi olarak gör zevk al diğer yandan entellektüel birikimini artırdığını unutma anın keyfini çıkar yeni yeni şeyler öğrenmek de insana haz veriyor bunları yapıp yılmadan çalıştığın zaman bir gün olacak onu düşün mesela konu çalışmaktan sıkılıyorsan çözümlü kitapları çöz o tarz çalışmalar seni sıkmayacaktır ben mesela ders çalışmayı seviyorum keşke mülakatı geçsem işe başlasam ve uzmanlık sınavları mevzuat filan çalışsam daha yeni yeni şeyler öğrensem diyorum sen de sevmeye çalış bir gün olacaktır inan
-
@Manchester Ders çalışmak yormuyor , şu 45 güne hiç görmediğim dersleri, kanunlari sığdırdım kendimce iyi çalıştığımı düşünüyordum.Karşılıligini alamamak hemde saçma sapan hatalarla elinden kayıp gitmesi hep kafamda,zamanla soğur belkı diğerleri gibi.
-
@Gülbeşeker ekleme olarak konsantre olamadığın bu zamanlarda illa ki sevdiğin ve yapabildiğin bir ders vardır oradan başla tekrar önemli zaten tekrar da etmiş olursun sonra diğerlerine geçersin zaten çalıştıkça hız kazanırsın kış aylarını da iyi değerlendir havalar güzelleşince ders çalışmak zorlaşıyor malum bunu da düşün yani sonuç olarak bu işin sonunda inşallah gül be şeker
-
@Gülbeşeker hımm onu okumamıştım hata yapa yapa bir gün hata yapmamayı öğreneceksin çalışmaya devam et sen
-
@Manchester baskanim yazmim dedim de tutamadim kendimi, ne entellektuel seyleri hep ayni seyleri donuyoruz, misal kpssye basladigimdan beri sadece muhasebe maliyeyi 5 6 defa dousumdür. Degisiklik yok, yeni birsey yok. Birde okumak artik hobiden ziyade fobiye dönustu, yinede sen bilirsin tabi, zevkler ve renkler..
-
İlgöç sinavı oldu bitti, bir türlü kavgası bitmedi. Adamlar itina ile tartişiyor. Ne sınavmış yahu
-
askere gitmek isteyenler için en yakın zaman, mayıs ayı. mayısta gitmek için ise en son başvuru günü yarın doluyor. sonra ki en yakın gidiş ise ağustos ayı. ne yapsam bilemedim ya arkadaşlar, haziranda tecilim doluyor kasımda askerim, beklesem mi bilemedim