2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@mathilda yok sadece merkez göçte var sadece diye biliyorum il göç de mevzuat hukuk vs var sadece sanırım
-
Arkadaşlar ozgeçmise iletişim bilgileri yazmak zorunlu değil ama yazarsanız bir sorun olursa size ulaşırlar duyuru da herşey açık yazıyor heyecan var ama korkmayın eğer temel olan evrakları teslim ederseniz bi belge yüzünden kimse sizin hakkınızı yakmaz.İşi sağlama alın fazla yaparsanız birşey olmaz yeterki eksik yapmayın
-
@felix-felicis Hocam göç idaresinin sitesine girip kariyer kısmına tıklayınca ilgöç uzman yardımcılığında YDS isteniyor diyor. Yeni mi eklendi acaba yoksa yazıyor ama uygulanmıyor mu?
-
@asımus merkez göç için diye biliyorum
-
@asımus evet onu bende anlamadım belki bi dahaki sınav ona da yds eklerler. Veya alim cok oldugu icin o sarti koymuyorlar. Ya da yanlış yazdilar
-
@asımus Onu bilemiyorum hocam. Hata olmuş olabilir sormak lazım
-
@Apologia gönderdiğin kargocudan takip edersin dostum
-
@hakikat olmaz hocam
-
Arkadaşlar sitede aynı metin göç uzman yardımcılığı ve il göç uzman yardımcılığı başlıklarında paylaşılmış yanılmıyorsam. Ancak il göç uzman yardımcılığından il göç uzmanlığına geçişte YDS ve tez yazma şartı yok. Göç uzman yardımcılığında ise uzmanlığa geçişte tez ve YDS şartı mevcut.
-
@asımus ben de oradan gördüğüm için sorayım dedim hocam . Umarım öyle bir şey yoktur
-
Mülakatlar bir haftaya mı yayılıyor 800 küsür kişi girecek yaklaşık geçenkiler nasıl olmuştu bilen var mı ?
-
@sermayeakimi 25 kişi almıştı günlük bu daha uzun sürer aynısı olursa
-
@karhan Merhaba hocam elle mi yazmıştınız yoksa bilgisayar çıktısı da oluyor mu? Öyle bir şart görmedim ama bazı yerlere özellikle el yazısı dedikleri için soruyorum.
-
Bu özgeçmişi kompozisyon şeklinde yazdım adres illa yazmak mı lazım mülakat ile ilgil bilgiler ilanla mı veriliyor yoksa ileşimime mi geçecekler bizimle?
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri de mi göç idaresi sitesinde yayınlanacak?
-
@Zzeynep evet hocam mülakat tarihleri sonra ilan edilecektir yazıyor siz siteyi takipte kalın
-
@Estevez fark etmez dostum bilgisayar daha iyi ama bence
-
@Manchester pc de kompozisyon şeklinde hazır vardı onun için sordum üşendim baştan yazmaya. Teşekkürler.
-
@Estevez rica ederim adres vs yoksa yine de adres filan da ekle istersen iyi olabilir dostum ben de bişi soracam evliyim kimliğimde bekar yazıyor ehliyetle birlikte değiştiririm diye değiştirmemiştim zaten süresi de 2023 de bitiyor kimliğin ehliyetin de 2020nin sonu sıkıntı olur mu kimlik doğrulama beyanında sence
-
@Manchester hocam personel daire ile görüşün bi ona göre yollayın aksilik çıkmasın