2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@jamiryoo anladım hocam sevindim adınıza
-
@babameraba hocam oluşturunca rica etsem beni de ekler misiniz?
-
@adam-simith dostum özür dilerim. Göç İdaresi için yazmamıştım. Maliye bakanlığı alımlarını kastettim. Sayın Bakan dün canlı yayında bu sene alim yapacağız seneye de devam edeceğiz dedi. Onun için yazmıştım
-
@Sivass anladim hocam maliyenin yaninda sgk ilani da gelse bi nepze rahatlicaz
-
@admgnr tabi hocam ben oluşturmayı düşünüyorum akşam halletcem bnden önce davranan olmazsa
-
@kamuyntm atandiniz mi hocam şu an.
-
Ferahat dilekçesi vermezlerse yedeklere geçmiyor mu sıra
-
@babameraba tamamdir tesekkur ederim
-
@karhan bilmiyorum ki hocam aslında mantıken evrakları vermeyince otomatik geçmesi gerekiyor
-
@onur06 hocam estağfurullah sen de hakkını helal et ve buradaki herkes etsin ilk mülakatımdan elendiğimde çok kötü olmuştum ne demek bilirim haliyle hepimiz stresliydik ben de ev hayatımda ki sorunları buraya taşımamalıydım oysa rica etmiştiniz inşallah olur istediğiniz herşey amin
-
@babameraba merhaba kardeşim bende il göç mülakat sonucunda yedek listesindeyim eğer whatsapp grubu kuracaksanız beni de dahil edebilir misiniz ?
-
@PATR0106 var hocam grup
-
grup var ise link atar mısın
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@izzo teşekkür ederim
-
@PATR0106 tabi dostum
-
Başka kurumu kazanan arkadaşlar lütfen feragat verin yedek olan bizlerin önü açılsın lütfen
-
@ilksen3795 evet, il göç uzman yardımcılığını kazandım
-
@kamuyntm canı gönülden tebrik ederim hocam. Güzel günleriniz artik sizi bekliyor
-
@ilksen3795 çok teşekkür ederim, darısı tüm emek ve gönül veren dostlarımızın başına. Siz de bu güzel duyguyu en kısa zamanda tadın inŞALLAH