2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar herkesin hakkıında hayırlısı...
Kazananlar için watsapp grubu kuruldu mu acaba link atarmısınız -
Var mi mülakatı cok iyi geçip de elenen
-
@Sivass ben canlı yayını dinlemedim.açıklanan 2 bin kişilik alım bu sene içerisinde kesin yapılacak mı ?
-
@Ayhan-ışık ceteris paribus iken yapılacak inşallah dün bakan bey bu sene alim yapacağız seneye de devam edecek dedi. Alımların çoğunluğu da İstanbul olacak dedi. Covid-19'a kurban gitmezsek bir sorun olmayacaktır.
-
Alım yapsa nolacak yazılı sınavı ve mülakatı iyi geçenler elenip yerlerine gökten zembille veya torpille birileri indikten sonra, bu düzen böyle kaldıktan sonra...
-
Merak ettiğim tek bişey var 200 asil 200 yedekte olmayan kişiler yani 400 kişi içinde olmayanlar acaba gvs sıkıntı yaşadı
-
@urfaspor63 acaba gvs yaşadıysalar bu durum maliye sınavlarında da karşılarına çıkar mı
-
@mgdr11 bilmiyorum ki hocam yedek listede bile değilim mülakatım çok iyi geçmesine rağmen
-
@urfaspor63 benim de aynı şekilde geçti ama yedekte de yokum. Gvs leri her kurum kendi mi yapıyor
-
@babameraba hocam bende yedeklerdeyim whatsap grubu olusturduğunuz da beni de ekler misiniz?
-
@urfaspor63 ilgisi yok istanbul guy 77. Yedegiydim. Sonucta birileri yedek birileri asil birilerinin elenmesi gerekiyordu. Oyle bir yorum yapiyorsunuz ki sanki kazanamayanlarin tamaminin yedege alinmasi gerekiyor gibi
-
@urfaspor63 bende yedekte yokum iyi geçmişti mülakat ama gvs de sorunum olduğunu düşünmüyorum anlamadım
-
@urfaspor63 10. Proda yedeğim mülakatim iyi geçmesine rağmen yedekte bile yokum. Lakin insanları zan altında bırakan bu açıklamanızı doğru bulmuyorum.Bilginiz yoksa konu hakkında yorum yapmak zorunda değilsiniz.
-
-
@gencbiraday kaçıncı yedek hocam sizin
-
@babameraba yedekte yok
-
@eomer bir önceki il göçte yedekte olup bunda yedekte yoksunuz dimi hocam ?
-
@gencbiraday yok hocam 10. Pro sgk denetmen yard. vardım.
-
@Sivass açiklamalari okudum. Dediğiniz gibi bir ifadeye rastlamadım. Nerde rastladınız bu cümlelere ?
-
@eomer hocam mülakat tarihlerini elinize alın bide sonuçları elinize alın kazanan ve yedek olarak eşleşen kişilerin yanına işaret koyun sonra kaç kişinin olmadığı ortaya çıkar bende aynı durumdayım malesef sadece neden mülakatım çok iyi geçmişti çok özenli giyinmiştim bir kaç kişiyede söyleme ihtiyacı duymuştu ailem neden 400. Kişilik listede yokum diye düşündüm sadece.