2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Manchester gvs yi polis yapıyor çünkü hocam. Kurum karakoldan araştırmasını istiyor.
-
@özmerlin_06 bi önceki sayfada ben link ile birlikte paylaştım hocam
-
@redcrossbjk teşekkür ederim
-
@scofieldmustafa beni karakoldan aramadılar ama sizi aramışlar mıydı?
-
@Manchester amma telaşlandın hocam sende
-
@GönülDağıYağmur ne telaşı arkadaşım bir an önce sürecin ilerlemesini istiyorum ben de duymak istiyorum sürecin başladığını başkalarının yaptığı hatalardan dolayı (koronanın ortaya çıkmasına sebep olanlardan) 1. Kimseye bir şey olmasın istiyorum 2. Bizim sürecin çok fazla uzamasını istemiyorum. Burada bir bilgi paylaşımı yapılıyor ve süreç
ilerliyor mu sormak mülakatta ne sorulur sormak mülakatta nasıl giyinirlir yeni bir ilan ne zaman gelir vs gibi muhabbet etmek niye telaş oluyor sanki ben bu forumu alakasız şeylerle meşgul ediyorum sanki ganyan tahmini yapıyorum sanki yemek tarifi veriyorum çok rahatsızsan git trollere uğraş ben bu foruma sadece forumun amacına uygun olarak giriyorum ben burada bir şey öğrenemeyeceksem ya da paylaşamayacaksam ne işim var ayrıca ortaya konuşmuyoruçdum isim vererek konuşuyordum -
Ayrıca geçmiş iletilere bak gündem ne ise ben onu konuşuyorum mesela mülakatlar olsun bu kez mülakatlar nasıldı diye konuşacağız sonra bir zaman sonra ne zaman açıklanacak diye konuşacağız vs
-
Arkadaşlar mülakata nasıl çalışıyorsunuz mülakat için önereceğiniz bir kitap var mı?
-
@hustundag hocam 6458 den kesin sorarlar da gerisini kestiremiyorum tahminimce anayasa ve idareden de sorarlar diye dusunuyorm
-
@70kuralliii genel olarak oralardan gelir bencede
-
@hustundag 6458 nolu kanunu mevzuat gov dan indirdiğim kanundan çalışıyorum yekta yıldırım çıkmış liyakat mülakat soruları kitabı var ona çalışıyorum adem kılıç usta mülakat var ona çalışıyorum uluslararsı ilişkiler kamu yönetimi ve insan haklarını da normal zaten var olan kpss ve kurum sınavlarına yönelik olan kitaplardan çalışıyorum
-
Arkadaşlar 6458 çalışmak gerine Genel müdürlüğün sitesinde bol vakit geçirin alan soruları sizin seviyenizdekileri zorlayacak seviyede değil kamu ve ulus mezunları siyasi tarihe iyi çalışsın en çok bu alandakileri zorluyorlar diyebilirim
-
@Willsmithh hocam siyasi tarihten kastınız Türk siyasal hayatı mıdır, genel olarak Avrupa&dünya siyasi tarihine de bakmak gerekli mi sizce?
-
Uluslar mexunuyum 11 soruyla çıktım beni zorlamışlardı siyasi tarih bakın güncel diplomasi vs kamu ve uluslara yükleniyorlar
-
@mulkiyeli_93 türk siyasi tarihi ve dünya tarihi hocam
-
@Willsmithh teşekkürler
-
Dostlar konu dışı ama güncel bir vergi hukuku kitabı var mı güvendiğiniz bir kaynak KPSS için yeterli olması kafi...
-
@gencbiraday ben sertkan hocanın kitabından çalışmıştım idari hakimlik için yeterli bir kitaptır. Nurettin bilici de alınabilir.
-
@gencbiraday izahat süper matrahı bile sollar hakimlik de çalıştım 315. Olmuştum çok faydalı
-
Dostlar ayrı ayrı ikinizi de teşekkür ederim arda Hakan öğretirin güncel bu hafta vergi kitabı çıkacakmıs güncel olması bakımından onu düşündüm onun hakkında ne dersiniz