2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pirinçkimirinçki ben de yazmadim hocam pek onemli degil.
-
@Pirinçkimirinçki ben de yazmadım elden teslim ettim dün herhangi bir şey söylemediler olması gerekiyor diye
-
Arkadaşlar Bi iletişim numarası bilen var mı arayıp teyit etmek istiyorum ulaşıp ulaşmadığını kargonun
-
Sorun olmaz arkadaslar neden ozgecmişte telefon numarası yok iyisi mi basvurunu kabul etmeyelim diye bir şey olmaz. Sadece bir sorun olursa ulaşmak için yazın demişlerdir. Belgeler belli zaten zamanında ulaşması önemli
-
@Solowen ben personel daire başkanlığını aradım.Ulaştımı acaba diye aramayın takip no dan kontrol edin ulaşmışsa sıkıntı olmazmış.Herhangi bir eksik varsa da biz ararız merak etmeyin dediler
-
@Pirinçkimirinçki yazmamıştım ben oradayı hanım arkadaşlar adres, telefon ve imza attırmayı unutmayın dediler. Sonradan ekleyip verdim farklı uygulama olabiliyorsa bilemiyorum.
-
Mülakat tarihleri ne zaman açıklanır ? Kasımda giren var mı arkadaşlar belge tesliminden sonra kaç gün sonra açıklandı acaba
-
@Manchester hocam bitcoin sınırlı sayıda. Daha doğrusu şuan sınırlarına erişilmedi ama en fazla 21 milyon bitcoin oluşturulabilir (şuan 17 milyon falandı galiba) . Merkantizmde de değerli madenlerin sınırlı olduğu görüşü var. Ordan bi bağlantı olabilir
-
@gencbiraday 13 gün sonra açıklanmış sanırım hocam
-
Bilemediğimiz soruya ne desek uygun düşer
-
Hatırlayamadım efendim. @kemankeşş
-
@kemankeşş
Şaka bir yana insallah bilmedigimiz yerden sormazlar hocam -
-
Mülakat tarihi açıklanmadan çalışamayanlar örgütü üyeleri burda mı
-
@karhan gündem takip etmek+tarihin olmaması
-
@extraordinary +önceki sonuçların açıklanmaması
-
@horizontal eyvallah anladım
-
Mülakat tarihleri açıklanmadan çalışamayan arkadaşlar neden çalışamıyorsunuz kafa karışıklığı yok belirsizlik yok işte belgelerinizi de verdiyseyseniz mülakattasınız işte neden sıkıntı çekiyorsunuz?
-
@Manchester tembellikten çalışamıyoruz
-
@sntn35, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@extraordinary +önceki sonuçların açıklanmaması