2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Yakup-cemil inşallah öyledir hocam. Bizlere de gelirse kesinleşmiş olur. Gelmez dikkat edin:) başka meseleden dolayı gelmiş olabilirler.
-
@Yakup-cemil başka beklediğiniz mülakat var mıydı hocam. Yada detay vermişler mi ne için geldiklerini
-
@guymağduru detay verilmemiş. Forumda başka var mı arkadaşlardan?
-
Gvs ler mulakatlar yapılmadan önce yapılıyor arkadaşlar il göç için bu bilgi kesin.yani 800kisinin gvs si isteniyor mülakat öncesi.
-
Ayrıca böyle polis falan herkese gitmiyor merkezden halloluyor genelde. yani sizi sorup sormamalari bir önem arz etmiyor soran eden olmasada merkezden halledilmistir.
-
@nairu nasıl yani 800 kişi mülakata girmeden gvs mi yapılıyor diyelim 1 kişinin gvsesi olumsuz mülakata giremiyor mu 799 kişi mi çağırıyorlar nasıl işliyor bu süreç ilk defa böyle bir şey duydum mülakatı geçip kazananlara yapılıyor diye biliyordum nasıl işliyor süreç bizim mülakat ne zaman olur bir de korona olayı var
-
@Manchester hocam gvs lerin gelmesi uzun sürdüğü için önceden gvs leri istiyolar. Mülakata herhangi bir etkisi yok mülakatı kazanirsan önceden istenmiş olan gvs ye bakıyorlar.. atıyorum adamin gvs si şimdi isteniyor 8 mayista mülakata giriyor gvs si 15mayista kuruma ulaşiyor.mulakati geçerse gvs si hazır olmuş oluyor.
-
@Yakup-cemil ben komşulara sorularak gvs yapıldığını ilk defa duydum komşuya sorulan gvs bilemedim şimdi mesela belki de alttaki komşu üstteki komşunun çocuğu gürültü yapıyor diye sevmiyor ve bu üst komşusu hakkında sırf böyle bir sebepten gıcık olduğu olumsuz bir şey söylese gvs olumsuz mu olacak nete göre bu gvs de komşulara sorma filan garip geldi
-
Gvs nin olumlu olumsuz mu olduğunu öğrenebilir myz ?
-
@Manchester mülakatların ne zaman olacağın muamma hocam bende 45kisilik alımdan sonuç bekliyorum onun ne zaman aciklanacagida muamma o konuda bilgim yok sanırım ortalığın biraz durulması bekleniyor.korona olayı yatisirsa kurum çok bekletmez süreçleri hızlı ilerletmeye çalışan bir kurum
-
@botan01 emniyet gvs yi yollayıp yollamadiklari hakkında bilgi veriyor fakat içeriği hakkında bilgi veremiyor hocam.kurum ise kapalı kutu gvs konusunda.bilgi vereceklerini sanmam.ama bulunduğunuz yer karakolundan gvs istenip istenmedigini öğrenebilirsiniz.
-
@nairu peki mülakatı yapanlar gvs sonuçlarını biliyor mu mesela ona göre de puan veriyorlar mı yoksa ondan bağımsız mülakat yapılıyor sonra kazananların olumlu mu olumsuz mu mülakatına bakılıyor
-
@Manchester onu kestirmek güç hocam mülakattan önce istiyorlar gvs yi ama emniyetten gvs sonucu gelene kadar sizin mulakatiniz yapılmışta olabilir.orasini kurumun kendisi bilebilir.
-
@nairu mülakatta önce yapılan gvs ve komşulara sorularak gvs yapıldığını ilk defa duydum eyvallah bilgiler için hocam umarım gvs vs süreci çabuk ilerler şu korona da biter mülakatlar da olur yaşam da normale döner
-
Dernekler denetçisi mülakat tarihlerini görmüşsünüzdür dostlar böyle bir ilana çıkıldıysa bizim mülakatlarda Mayıs ayında yapılır diye umuyorum bakalım ders çalışmaya başlamak gerek , ayrıca gvs bende kesin kayıttan sonra isteniyor diye biliyorum ( 4 arkadasım atandı hepsinde öyle oldu diye söylendi bana )
-
@Manchester geçmiş yılda kaymakamlık mülakatına girmeden de böyle bir gvs olmuştu. Yine konu komşuya da sormuşlardı.
-
@gencbiraday kesin kayıt ne hocam
-
@Manchester yani mülakat sonucuna takriben yapılan belge teslimi kesin kayıt diye geçer
-
@nairu hocam yanlışınız var. Gvs için form vermedik kuruma. Gvs mülakat sonuçları açıklandıktan sonra oluyor. Örneğin adalet bakanlığı kontrolörlüğünde güvenlik soruşturması formunu daha başvururken istediler. Böyle bir şey söz konusu değil.
-
@Yakup-cemil hocam kaymakamlıkta olması çok normal. En ayrıntılı soruşturma kaymakamlarınki. Ama ilgöç için daha önce giren arkadaşlarım da var mülakat sonuçları açıklanmadan yapılmıyor gvs.