2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Willsmithh gvs yapıldığını nereden anlamıştınkz hocam komşulara mı soruluyorlar ben gvs de komşuya sorma olayına gerçekten hayret ettim de doğrusu ne bileyim belki otoparka ben çekecem araban arabamı çizdi vs gibi nedenlerden dolayı arası açık olan komşuya sorsa ne olacak çok saçma geldi diğer yandan nasıl yapılırsa yapılsın umarım uzamaz süreç
-
@Manchester dün ve bugün gelen 2 tane içişleri bakanlığı ilanı var ve ikiside mayısta mülakat yapılacak şekilde ilana çıkmış muhtemelen de bizimde en erken mayıs görünüyor şu an.. 2 sene önce bizim karşı komşu da 3 öğrenci oturuyordu. bunlardan birisi katiplik için mi gardiyanlık mı tam hatırlamıyorum mülakata girmiş adliyeden birileri gelmiş bizim zili çalmıştı, tanıyor musunuz, apartmanda sorun çıkarıyor mu sizi rahatsız ediyor mu bu adreste mi oturuyor gibi soru sormuşlardı
-
@Manchester ben kendim şahit olmadım ama mulakattaki arkadaşlarla görüşüyoruz daha başlamadan yazan olmuştu muhtara sormuşlar vs diye
-
Size söylediğim gibi dostlar. Madem mülakatı hemen yapamıyorlar. Zaman kaybını telafi etmek için GVS başlattılar. Konu komşuya sorma işi de başıma daha evvel gelmişti.
-
Arkadaslar dün karakoldan beni de aradılar hakkınızda tahkikat başlatıldı adresinizde misiniz diye vs.
-
@scofieldmustafa hocam bu şekilde herkesi ariyorlar mi
-
@Elnogate sanmıyorum hocam. Adresinizde bi sıkıntı yoksa aramazlar muhtemelen. Benim 3 4 tane adreste ikametim vardi muhtemelen hangisinde olduğumu sormak için aradılar.
-
@scofieldmustafa 3 4 adreste ikametgah nasıl oluyor kardeşim, 1 tane ikametgah olur en son nerde kayıt olduysan orada olur
-
@redcrossbjk yani yasa gereği şuan tek adreste gözüküyorum zaten ama son bi kaç yılda 3 4 adres değişikliği olduğu için muhtemelen teyit etmek istedi. Yeni mezunum geldiğim yerde 2 adreste bulundum. Burası var 3. Bi adreste davam var 4.
-
@scofieldmustafa hocam mersis sistemde hangi ikametgah görünüyorsa sizin yasal yerleşim yeriniz orasıdır. Sizi arayıp teyit etme istemeleri sizin kuruma bildirdiğiniz adresinizden dolayı. Onun dışında yasal olarak 1 tane ikametgah olur ve orası görünür sizin farklı yerlerde olmanız bunu değiştirmez. Orada size sorulup öğrenilmek istenen, kuruma ilettiğiniz adresin doğru olup olmadığı
-
@redcrossbjk doğrudur hocam ayni kapiya çıkıyor sonucta beni aradilar ve adresi teyit ettiler:) neden önemli değil sonuç önemli
-
@scofieldmustafa hocam seni nasıl bir numaradan aradılar kendi sabit hatları mı?
-
göç idaresi genel müdürü dün twitterda bir açıklama yapmış ilk 1000 kişiyi davet edeceğiz demiş liste 816 kişi değil miydi arkadaşlar? güncellenip yeni liste mi oluşturulacak?
-
@lostfreedom onu ben de düşündüm belki yanlış yazmıştır belki de tekrar itiraz edenler vardı o sonuçlanacak ama o zaman duyuru yaparlardı yanlış yazılmış olabilir
-
@Manchester olabilir hocam ben de görünce şaşırdım bekleyip göreceğiz bakalım...
-
@Manchester evet sabit hat
-
@scofieldmustafa yani bize ulaşmak isterlerse cep telefonu ve hafta sonları aramazlar değil mi
-
@Manchester hocam yanlış anladım galiba. Şöyle düzelteyim karakolun sabit hattından benim cep telefonunu aradılar. Bilemiyorum belki de hic aramazlar hocam arayacaklar ya da eve gelecekler diye beklemeyin sadece sürec devam ediyor bunu bilin yeter
-
@scofieldmustafa yok ben yanlış anlamışım sizi kurumdan aradılar sandım ikametle alakalı karakoldan aramaları ne ile ilgili herkesi arıyorlar mı ya da karakol ne alakaymış onu anlamadım haftaiçi mi aradılar hafta sonu mu beni haftasonu tanımadığım ben de kayıtlı olmayan bir cep telefonu aramıştı açmamıştım da ondan sordum hocam
-
@lostfreedom genel müdürün iletisini paylaşabilir misiniz.. göremedim ben