2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Mambaa bende sizin gibi biliyorum
-
@Mambaa hocam 2018 alımında hiç bir aşamada gvs formu istemediler.ben ocakta mülakata girdim mülakattan sonra emniyeti aradım gvsm mülakat tarihimden 4 gün sonra kuruma gönderilmiş.gonderildigi tarihte tüm mulakatlar bitmemiş.emin olmasam bilgi vermezdim inanin.
-
@Mambaa dernek denetmen yard ilanı gelmiş ve mülakat mayısta diyorlar il göç mülakatı da men geç mayısta olur mu fazla uzatmam ihtimali var mı koşullardan dolayı bir fikriniz var mı
-
@nairu evet bak onu ben de hatırlıyorum ilanda mülakata kalanlardan istenecek belgelerde gvs formu diye bir şey hatırlamıyorum
-
Nasıl yapılıyorsa süreç nasıl işliyorsa işlesin yeter ki ilerlesin şu korona umarım daha fazla can mal iş kaybı yaşatmadan biter gider inşallah herkese kolay gelsin
-
@Manchester hocam bizim yapacağımız yorum olur sadece.Bilgi sahibi değiliz. Önce 45lik alımı nihayetlendirirler. Ki fazla uzamaz diye düşünüyorum ilan veren mülakat sonucu açıklayan kurumlar var çünkü. Umarım Mayısta mülakatları başlatırlar. Bu biraz da virusün seyri ile alakalı olacaktır. Kötü bir senaryoda içişlerinin verdiği mayıs tarihi de ötelenir.
-
@scofieldmustafa Dostum gvs ler mülakat yapılmadan önce yapılıyor genelde. Ona göre elenenler falan oluyor sanırım.
-
Bazı kurumlar öncesinde GVS yapıyor fakat şu an GVS yapılamaz, kanuna aykırı. Böyle bir şey olursa bu süreç idare mahkemesinden döner. ikinci olarak konu komşuya sormak nedir ya, belki alt katta olan insanla ben kavgalıyım ya da bilmediğim bir sebeple bana kıl olmuştur hakkımda söylediği olumsuz şeyden dolayı mı devlet beni almıyor bu hakka girmektir. üçüncü olarak Dernekler ilanı, bu yazılar daha öncesinde Resmi Gazetede yayınlanması için gönderilir ve tarihi geldiğince bunlar yayınlanır. Duruma göre yapılabilir ya da koşullar oluşmazsa ertelenir.
-
45 kişilik alimda mülakatlar başlamadan ve mülakat süresince gvs ler devam etti arkadaşlar bu kesin bilgi.
-
Zannımca mülakatlar olur ve birkaç güne sonucları da açıklarlar. Içişleri bakanlığı bu konuda sürüncemede bırakmamakla meşhur. Zor bir donemden geçiyoruz ama 45 kişilik ilanın sonucunu da çok saha uzatmazlar diye düşünüyorum.
-
@Yakup-cemil 45 kişilik alım sonuclanmadikca malesef süreç ilerlemez
-
Arkadaşlar gvs hala yapılıyor aym iptal etti diye yapılmıyor değil bizzat kurumdan bilgi aldım ben artık sadece tc kimlik no üzerinden yapılabiliyormuş form doldurmaya gerek yokmuş. Ve gvs ler mülakat öncesi yapılmaya başlanıyor örneğin spk öyle yaptı mülakat sonucunu 2 gün sonra açıkladı.
-
@Marsiyal 45 kişilik il göç mülakatından öncede gvs 'ler yapılmış neden 2 günde açıklanmadı 70 gün oldu
-
@keynes5 Kurumun insiyatifinde ben yetkili değilim kuruma sorun.
-
@Marsiyal kurumdan kuruma değişiyor ozman hocam
-
@keynes5 aynen öyle hocam
-
@Marsiyal sadece tc no ile yapılıyor derken sistem üzerinde mi bakılıyor davası vs var mı diye yoksa bu konu komşuya sorma diye bir şey var mı ben bu komşuya sorma olayını anlamadım bana saçma geldi de böyle bir şey var mı
-
https://twitter.com/gokceok/status/1242188701851140099
@Gocidaresi
İl Göç Uzman Yardımcılığı Mülakat tarihini soran sevgili gençler!200 kişilik alım için ilk 1000’e giren arkadaşımızı en kısa sürede davet edeceğiz, zaman kaybına uğramamanız içinde süreçte gerekli diğer işlemlerinizi yapıyoruz.
Ancak #coronavirus tehlikesi +
@gokceok
adlı kişiye yanıt olarak- sürerken bizden kimse geleceğimizin teminatı sizleri Ankara’ya toplamamızı beklememeli.
Sabrınızı zorlamadan en kısa sürede davet edileceksiniz, şu an en önemli olan sağlığınız. #evdekal’ın ve hazırlığınızı yapın lütfen.
#EvdeHayatVar
-
@redcrossbjk niye ilk 1000 yazmışlar ki
-
@80üstamadnnmsz hocam orada hata yapmış sanırım ya da 5 katı olarak düşünerek yazmış