2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Sevlet gvsler çok önce yapıldı belki ondan öyle demiştir.
-
Ama sistemde yapılıp yapılmadığı gözükmez mi hocam? Bir de bu durumu bağlı olunan emniyet müdürlüğünü arayarak öğrenebilir miyim
-
Arkadaşlar Murat güzelli hocamız bizler için tweet attı bir fav rt yapalım sizlere zahmet
-
Telefonumdan göç idaresi sitesine giriyordum hep ama şimdi site güvenli değil yazıyor ve giremiyorum. Sizce problem ne olabılır ?
-
@Sevlet kolay kolay bilgi vermezler hocam güvenlik şubede bi tanıdık varsa sordurun. Ben sordurduğumda Nisan ayında evrakların kuruma gönderilmiş demişlerdi.
-
Arkadaşlar tam etkinlik anında sayın Gökçe ok tweet attı tweet altına yazalım bir iki kelime belki bi anda açıklama yapma ihtiyacı duyar
-
İnsanları beklentiye sokmamak adına yazmamam belki daha doğru ama burada herkesin duyum kırıntısına ihtiyacı olduğu bi dönemden geçiyoruz o yüzden yazma ihtiyacı hissettim, liste bakanlıktaymış dostlar
-
@onur06 bende ısrarla söylemiştim bakanlıkta olduğunu hocam teşekkürler duyumunuz iÇin Allah yolumuzu hayırlara çıkartsın ️
-
@gencbiraday amin hocam Allah kalbi temiz ve hak etmiş insanları o koltuklara oturtsun
-
Bakanlıkta olunca kaç günde açıklanır
-
@kpssAdelisi bunun cevabını kimse bilmiyor
-
@modigliani-0 o zaman bakanlıkta olmasının bi anlamı yok
-
@kpssAdelisi şöyle bi anlamı var, az önce insanlar gvs bitmemiş filan diyodu, liste bakanlıktaysa gvs bitmiş genel müdürlük çalışmasını tamamlamış 200 asil 200 yedekten oluşan nihai listesini bakanlığa sunmuş demektir.
-
200 yedek kesin mi ?
-
O zaman bu hafta cumaya kadar umut var diyebilir miyiz?
-
@onur06 hocam bakanlığa ne zaman gitmiş? Geçen hafta mı
-
@aryastark bu konuda bilgim yok hocam
-
@onur06 benim "Kazanamazsam üzülürüm tabi üzülmedim diyen yalan söyler ama bana şöyle bir seçenek sunsalar 6 ay sonra açıklanmak kaydıyla kazanma şansın yüzde 90 vs pzt açıklanacak kazanma ihtimalin yüzde 50 deseler pzt açıklansın derdim ama dürüstçe söyleyim şu anki süreci 2 yıl önce yaşasaydım acele etmezdim umursamazdım zaman ve mekan sorunum var o yüzden çok önemli bir durumunuz yoksa canınızı sıkmayın derim" bu attığım bu msjın neresinde olumsuzluk Güzin ablalık yazı gördünüz de bu yazım ile linç edilmeme sebep oldunuz ne alıp veremediğiniz vardı benle bilmiyorum ama evet temiz kalpli iyi insanlar ve hak edenler kazanır inşallah!!!!!!!!!!!
-
@aryastark ve @jhonnybravo zaten merkez göç bekliyormuşsunuz belli konuşmalarınızdan da çok klas ve iyi insanlarlarsınız dilerim istediğiniz yerler olur çok daha iyi yerlere gelirsiniz nokta
-
@Pinky2 Hocam kalbinizi kırmak istemem ama bu kadar kişiselleştirip mesele haline getirip sürekli bu durumu yazmanıza gerek yok. Hem bize hem kendinize yazık. Kalbiniz kırıldıysa kıran arkadaşlar adına ben özür dilerim ama lütfen artık sakin olun.