2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@şehzade45 1 saat önce forumda da aktif olmuş ancak herhangi bir paylaşımda bulunmamış.
-
@şehzade45 anladım hocam foruma beklendiğini iletirsin ozaman bizlere biz mesaj iletirse kendisi de seviniriz ️
-
@şehzade45, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
İyi haber şu: iş tamammış, bugün veya yarın büyük ihtimal açıklanacağını, en geç çarşamba bitmiş olacağını söyledi.
bakanlıktan açıklayın bılgisi gelmiş mi
-
Şehzade ve 06 nin fake olduğunu düşünüyorum hala nedense
-
@kemankeşş2 Kimseyi suçlayayıp ön yargılı davranamam ama buraya bıraktılar bombayı şimdi çalışabilirsen ders çalış.. Umarım dedikleri çıkar.
-
@kemankeşş2 hocam bnde aynısını düşünüyorum beklenti oluşturup insanları strese sokuyorlar
-
@shocking bunun gibi defalarca bomba bıraktı. Her hafta şansını dene açıklancak diye tutarsa kralsın
-
@Mülki-Amir hocam ayrıntıları göster diyerek devam et / web sitesine git gibi bir seçenek olmalı oraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz
-
Her türlü bekliyoruz hocam. Elden bişey gelmiyor. İnşallah 06TC kardeşimiz haklı çıkar demekten başka bişey diyemiyorum.
-
@maxminuz inşallah
-
-
-
Rüyamda ben, nişanlım ve Süleyman Soylu akşam yemeğindeydik. Mülakat sonuçlarını açıklamıyorlar diye Sn bakana kurumu şikayet ettim. O da kurumun şuan parası yok o yüzden bekletiyorlar biraz dedi
İnşallah daha fazla psikolojimiz bozulmadan açıklanır bir an önce
-
@kemankeşş2 Hocam en geç Çarşamba demiş o zamana kadar çalışmaya devam Çarşamba günü ister bakarsın ister bakmazsın (Ben öyle yapıcam)
-
@Laswell inşallah fake değildir ne diyelim
-
@kemankeşş2 İnşallah hocam
-
@hagayret Bende bayramdan önce Sayın Cumhurbaşkanımızı görmüştüm. Rabbim hepimize akli dengemizi kaybetmeden hayırlı işler nasip etsin.
-
@kemankeşş2 hahahaha al benden de o kadar kendilerini çok zeki sanıyorlar evet bu hafta açıklansa bile onların duyumu olduğuna inanmıyorum zamanı yokmuş da bilmem ne 2 dklık telefondan foruma girmenin neyi zaman alıyor kimse bana yutturamaz yemek yerken bile giriş yapabilirsin foruma
-
Daha önce de bugün yarın dendi. Üstünden 2 hafta geçti. Ben çok kuvvetli bir duyum gelmedikçe böyle eli kulağında, yakında, bugün yarın, en geç şu gün tarzı yorumlara inanmıyorum. Kişi gelir kendisi sağlam bir duyum yazar o ayrı. Ama bu şekilde aklını seven dersine baksın.
-
@aryastark Ağır troller arkadaşlar bu ikisi Gökçe ok bile yanılıyorken artık bişey diyemiyorum yok Afganistan’daymış vs vs çok gülüyorum