2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Pinky2 dostum şu döngüden çık artık ben seni savundum bana ilkokul bile okuyacak seviyen yok dedin sana tek kelime etmedim bir daha da açmadım konuyu sende kapat şu konuyu normal yorumlara dön ricam senden ️
-
@Pinky2 vay arkadaş 3 hafta önce rica ederek söylediğim bi entrynin etkisinden hala çıkamayıp yazıyo da yazıyo, birader kimse senin kişisel kin ve hırsını burda çekmek zorunda değil bi problemin varsa özelden yaz bana insanlara rahatsızlık verme. 20 gün içinde 3 defa bi daha buraya gelmem hoşçakalın demişsin ilk hesabın yasaklandı ikincisini açtın.. ne kinmiş be
-
@onur06 ne reelde ne de burada kimseye bir kin duymuyorum sizi tanımıyorum bile neden öyle olsun ki ama haksızlığa tahammülsüzüm nerede olursa olsun sizin rahatsız olduğunuz konuda ben gayet olumlu şeyler yazdım o yazıya bakarsanız anlarsınız gerçekten olumsuz yazdığım bir yazıda beni uyarsaydınız güzel cevap verirdim tıpkı redcrossbjk isimli arkadaşın ricasına "tamam hocam" dediğim gibi tepki göstermezdim yapmadığım bir şey üzerinden itham edilmek beni çileden çıkarıyor ayrıca size like atmalar filan bu durum ağırıma gitti zaten zor günler geçiriyorum bu limana sığınmıştım ayrıca siz en önce özelden uyarsaydınız oradan devam ederdik tamam uzatmak istemiyorum evet saçma bir durum oldu yolunuz açık olsun
-
Tamam arkadaşlar son veriyorum bu duruma ama ben de en az sizin kadar olumlu sizin kadar olumsuz yorumlar yapıyordum buna rağmen sadece bana tepki gösterilmesi hoşuma gitmedi başlığı meşgul ettiysem kusura bakmayın
-
Offffff ulen offffff
-
Formu kişisel tartışma ortamına dönüştürmeyelim zaten herkes gergin
-
-
Duyurular kısmına girerken tarih saat güncel olmadığı yönünde hata aliyorum, telefondan giremiyorum?
-
Bu haftanin hayirli olmasi temennisiyle , bu hafta aciklanacagini dusunuyorum bu arada telefondan gigm nin sitesine giremiyorum sizde durum nedir arkadaslar.
-
@sbui61 giriliyor hocam bende
-
@redcrossbjk hocam bende baglantiniz gizli degil diyor
-
@sbui61 benim de öyle ama wifi ve mobil internet olup olmamasına göre değişiyor sanırım
-
Bu hafta o hafta olsun artık...!!!
-
Gerçekten artık yeterli zaman dilimi de vardı sınavdan bu zamana 6 ayı geçti açıklanır umarım
-
Arkadaşlar @06TC üstada nihayet ulaşabildim burada hayli günahını alanlar oldu. 3 kişilik uzman ekibi bayramdan önce Afganistan'a görevlendirilmişler. Bırakın foruma girmeyi ailesiyle bile görüşememiş 20 gündür. İyi haber şu: iş tamammış, bugün veya yarın büyük ihtimal açıklanacağını, en geç çarşamba bitmiş olacağını söyledi.
-
-
@şehzade45 Bu haftaya razıyım. Umarım söylediği gibi olur.
-
bomba bır haber geldi hadi bakalım inşallah...
-
@şehzade45 nerden ulaştın hocam bizlere de şurda bi yazı yazsa da içimiz ferahlasa
-
@gencbiraday üstadla belge tesliminde tanışmıştık hocam. Yeni odaları gezdirmişti. Telefonunu almıştım, birkaç defa aradım ulaşamamıştım sabah dönüş yaptı sağ olsun.