2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 kardeş, siz ne bekliyorsunuz, ne istiyorsunuz yahu? Ben iki senedir bu kurumun sınavlarına girip çıkıyorum. Geçen il Göç alımında bu seferki merkez Göç alımında ter döktüm. Sizin gibi oturduğu yerden kahinlik yapmak yerine sağdan soldan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Dediği tarihte açıklanırsa ne olacak, ne diyeceksin? Ya da dediği tarihte açıklanmayan Gökçe okun twitterı da fake mi sence?
-
@Manchester ayrıca afrikada bile İnternet var yatağa girip uyumadan önce de mi 2 dk foruma giremiyor çok komik inanmayın ders çalışmaya devam edin ne de olsa açıklanacak
-
@şehzade45 geçen 45 lik de de bu 06 çıktı yazdı yazdı durdu sonuç gene yok her alımda istisnasız sekmez buralarda
-
@Manchester AGUNA MATATA
-
@Manchester arkadaşlar yapmayın adamın tek işi foruma girip size duyum paylaşmak mı bence bu kadar saçmalamayalım olgun insanlar gibi oturup bekleyeceğiz. salıngaç binmek için sırada bekleyen çocuklar gibi olmayalım bence
-
Arkadaşlar arkadaşımız duyumunu verdi güvenip güvenmemek sizin elinizde ben de bu hafta açıklanacağı yönünde duyumum mevcuttu ama belirli bir gün verilmediği için söylemedim , ders çalışan çalışsın , çalışamayan burayı görmeden oturamayan bir kesim de mevcut , kalp kırmayalım sonuna geldik bu işin
-
@Manchester aynen dostum, otur ders çalış ne diye giriyorsun buraya.
Bir de böyle tipler var. Millete akıl verir, dediğini kendisi yapmaz -
@şehzade45 arkadaşım aynı kişi daha önce de aynen şimdi dediği gibi bugün yarın demişti ve açıklanmadı. Bunun sayın gökçe ok un yanılmasıyla aynı şey olduğunu düşünmüyorum.
Ha inşallah açıklanır orası ayrı. İnşallah.
-
@çölkaplanı hocam ben bekleyelim sabredin diyorum zaten az sonra açıklansa bile duyum filan inanmıyorum zamanında çok dilimiz yandı duyum konusunda yoğurdu üfleyerek yiyoruz onlar hikaye benim için artık akıllı telefonlar İnternet filan insanların ellerine ceplerine yapışmış durumda teknoloji had safhada 2 dklık foruma giremiyorum sözüne sen inanıyor musun bu kadar imkanlar varken su içmek için izin alıp mutfağa geçtiğinde bile İnternet ini kullanabilirsin hiç kimse ama hiç kimse 2 dklık foruma giremedim sözüne beni inandıramaz zaten inanmadığım kısım da burası gerisine bir şey demiyorum
-
@aryastark ben 3 yıldır kurum sınavlarına iki yıldır Göç idaresinin sınavlarına hazırlanıyorum. Neler gördük, ne yanılanlar çıktı. Ben adama ulaştım, duyduğunu söyledi. Yok fake, yok Afrika'daki internet... Bunlar beni ilgilendirmez. Elimden gelen tek şey umutla beklemek. Ne diyelim kim kimin hakkına giriyorsa Allah çıkarsın.
-
@Manchester anlıyorum seni hocam da olumlu veya olumsuz her duyuma tamam eyw deyip geçecez yani çünkü başka yapacak bir şeyimiz yk malesef
-
Yahu hepiniz buraya duyum almak için giriyorsunuz paylaşana da söylemediğiniz şey kalmıyor. Ben de ders çalışmıyorum ama artık belli bir yaşa geldik yaptığımız şeylerin sorumluluğunu alabilecek yaştayız, çalışmamamı buradaki duyumlara bağlamıyorum. Eğer öyleyse girip bakmayın arkadaşlar. Zaten biri çıkıp yarın açıklanacak demese de ben her gün açıklanacakmış gibi bekliyorum artık, eminim bir çoğunuz da öylesiniz. Bazen şaşkınlıkla bakıyorum buraya.
-
@denver bende öyle hocam sonucu görmeden çalışamıyorum duyumla alakası yok dediğiniz gibi
-
@şehzade45 hocam size bişey diyen yok yanlış anlamayın bilgi aldığınız kişi bayramdan önce herkesi yükseltti sonra bir daha uğramadı. O yüzden böyle diyoruz şimdi. Yoksa şahsınıza tabiki değil. Duyumlara da açık burası herkes ne duyum aldıysa tabiki yazsın. Sadece kişinin açıklanacak deyip ortadan kaybolmasına tepki gösteriyor gösterenler.
-
@şehzade45 dostum bu kadar alınganlık yapmayın bunu babam bile söylese inanmam hele kamu kurumunda çalışan yurtdışı ile görevlendirilmiş bir insan tüm imkanlara sahiptir İnternete 2 dk giremedim olmaz şunu söyleyin tamam derim girmek istemedi uğraşmak istemedi vs ama 3 haftada hiç foruma giremedi kısmı buna inanmıyorum kişisel değil kim dese inanmam ok uzatmayalım hakkımızda hayırlısı
-
@şehzade45 Dostum ben sana güveniyorum. Psikolojik olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Kurumda çalışan insanın tek işi burada duyum paylaşmak değil. Herkesin işi gücü ailesi hayatı var. Daha önce nice arkadaş gördük atanınca buraları unutan. Duyum paylaşan insanlara saygım sonsuz. Herkes istediğine inanıp inanmamakta özgür. Kimsenin kendini kanıtlamak gibi bir çabası yok. Emeğin, çaban için şahsım adına teşekkür ederim.
-
@Manchester hocam, Kendisinin neden foruma girmediğini bilmiyorum. Dediğinde haklılık payın var. Girmek istese bir şekilde girerdi. Fakat tercihini bilemem. Öyle ki benim bile şu yazılanları görünce giresim gelmiyor. Fakat bana, görüştüğüm adama fake denmesi canımı sıkıyor. Biz de bekliyorz, biz de her yazılanı umutla takip ediyoruz. 1 aydır kime ulaşabiliyorsam mail, mesaj atıyorum. Bir yerden dönüş aldık, paylaştık. Haklı çıkarsa bir teşekkür eder, duacısı oluruz. Yanılırsa ya da kandırıyorsa da canı Sağ olsun, Allah'a havale ederiz.
-
Arkadaşlar öncelikle @06TC arkadaşımızla yüzyüze tanışma imkanım olmadı ama konuştuk ve çay sözü var nerede ve hangi pozisyonda çalıştığını söyleyemem burda bu uygun olmaz ve bizler için duyum alıyor trol felan değil beni az çok tanıyorsanız bende öyle güvenmediğim birşeyi sizlere söylemem açıklanacaktır biraz daha sabır
-
@şehzade45 hocam siz duyduğunuzu paylaşmışsınız ben ve benim gibi bir çok arkadaş da bunun için bakıyor buraya zaten. Teşekkurler.
-
@shocking doatum ben size ve inanalara da saygı duyuyorum sadece kendim İnternete girecek zamanım yok kısmına inanmıyorum evet kimsenin işi duyum paylaşmak değil ama bayramdan önce kendisi hür iradesiyle buraya teşrif edip duyum paylaştı sonra çıkmadı ayrıca sonra uğramadı bile bir insan ailesiyle ilgilenirken çocuğunu parkta gezdirirken bile telefonundan İnternete girebikir 24 saat içinde 5 dk bile olsa ayırabilir ayırmak isterse tabi