2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Sgk gece 12de açıklandı arkadaşlar gün 24 saat saat 5 olunca bugün de bitti demeyin yani
-
İlk elendiğim mülakatta aynı bu zamanda yaptığım gibi siteyi defalarca ziyaret ediyordum en son 17.40 gibi girdim ve yine aynı sayfa vardı sonra sinirle interneti kapatıp yarını beklerken arkadaşım aradı açıklanmış diye oysa ki 3-4 dk önce kendim bakmıştım.. Aynı senaryoyu bunda da yaşamak istiyorum
-
@gencbiraday aman hocam aynı senaryo demeyin insanın ağzından çıkan dua yerine geçer derler onda elenmişsiniz
-
@aryastark aman hocam o niyetle yazmadım onu Allah korusun
-
Facebook’ta birisi personel daireyi aradığını ve listenin bakanlıkta olduğu Cevabını almış mümkün mü böyle cevap vermeleri yani daha önce arayıp buraya yazan arkadaşlar laf işitmişti
-
@ikt17 öyle bir bilgiyi veremezler hocam inanmayın
-
Facebook grubunda bi arkadaşımız yazmış: personel daireyi aradım bakan beyin onayında bekliyomuş demişler
-
Ayrıca ben de böyle bi bilginin verilmeyeceğini düşünüyorum
-
@gencbiraday bende öyle düşündüm ama arkadaş gayet rahat yazınca bi acaba dedim
-
Ben de 1 saattir personel daireyi arıyorum telefonu açan yok Ya insanlar tedavi edilmeye ihtiyaçları olduğu kadar rahat yalan söylüyolar yada bizden farklı meziyetleri var
-
Bende bakan beyle görüştüm kendisi bu hurafelere inanma yoğunum halledecez biz o işi dedi
-
Liste bakanlıktan külliye gitmiş c.başkanı da son bir kez gözden geçirecek.
-
@botan01 birleşmiş milletler genel kurulunda da görüşülecekmiş
-
Ordan Liste son kez BM Gen kurulun oybirliği kararı sonrası gm e gönderilecek
-
Şu liste siteye gelmedi bir tek . Her yeri gezdi mübarek
-
@jhonnybravo haklısın bizim muhtar bile kaşelemiş listeyi
-
@chief daha mahellenin imamı okuyup üfleyecek herelda bi de . Bi o kaldı çünkü.
-
Bugün bakanlar kurulu toplanmış bunun bir etkisi olur mu
-
@Manchester kabine toplantısında CB listeyi gündeme aldıysa etkisi olmuştur
-
Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar. Liste şu an birleşmiş milletler mülteciler yüksek komiserliginde. Filippo Grandi de son kez görmek istemiş