2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar özür dileyerek bir düzeltme yapiyorum. Mail dün tarihliymis. Yani dün herkes cevaplarını yazip yollamış.. arkadaşım sadece maili ve cevabini atmış bana tarihe hiç bakmamistim...ve bu daha heyecan verici nabzım biraz daha yükseldi.
-
@newplanet bu daha iyi bir gelişme bizler için aslında ben de şimdi teyit ettirdim
-
@gencbiraday aynen hocam. Her an açıklanabilir artık sanırım. İllerin eksiklerini belirleyip 200 kişilik kadroyu dağıtmak çok zor olmasa gerek
-
3 - 2 biten Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını izler gibi izliyorum yazılanları. Nihat çıkıp üçüncü gölü atsa da sokaklara dökülsek.
-
@jhonnybravo ahaha ha iyidi bu dostum
-
13:30 dan sonra mı açıklanır tahmini?
-
@jhonnybravo son zamanlarda yaşanan şey ise gol atan futbolcunun arkadaşlarıyla golü kutlarken acı bir düdük sesi ile hakemin ofsayt demesiyle birlikte stadyumda oluşan sessizlik oluyor her duyumda önce gol oleyy deyip haftasonuna ofsayta yakalanmış gibi giriyoruz kendimizi aksi durumlara da hazır tutmakla birlikte umarım bu hafta içi hakem gol kararıyla orta saha santra topunu gösterir
-
Hocam bu sayı toplama işi başta yapılan bir işlem değil mi? Yani zaten 200 sayısı ona göre belirlenmiyor mu? İkinci kez tekrar ne toplanıyor?? Nasıl oluyor tam olarak??
-
@ridvan Tahmin edecek olursak; Birinci ihtimal pandemi nedeni ile üzerinden uzun zaman geçti yerel ihtiyaçlarda değişiklikler olmuş olabilir. İkinci ihtimal ise Genel Müdür değişikliği olabilir. Ayrıca tüm ihtiyaçlar 200 kişi değildir, 200 kişi ihtiyaçlara orantılı olarak paylaştırılıyordur diye düşünüyorum.
-
Bu ihtiyaçlar yeni personel planlamasında kullanilacaktir.. şeklinde bitiyor mail. Yani eğer yeni bir ilan,yeni bir alim için değilse demek ki önceden toplanmiyor. Ama o kadarını bilemiyorum maalesef..
-
Teşekkür ederim. Belki de yeni bir planlamadır ne dersiniz?? Olabilir mi? Yanlış hatırlamıyorsam bizim ilan da bir önceki pro sonuçlanmadan gelmişti.. hadi hayırlısı bakalım. Bekleyip göreceğiz. İnşallah gönlümüzce olsun herşey. Bitsin bu belirsizlikler!!
-
@shocking birinci ihtimal çok kuvvetli gözüktü bana da. O kadar zaman geçince dediğiniz gibi yeni bir talep toplama ihtiyacı duymuş olabilirler..
-
@ridvan zaten de bir zamanlar üstadlardan biri 100 kişi alım ihtimalinden bahsediyordu bu onun ayak sesleri olabilir mi
-
@Manchester belki de hocam. Belki de.. bu ara hayatta herşeye belki de, bakalım, hayırlısı, olabilir, neden olmasın ki gibi ifadeler kullanıyor olduk..:))
-
Bu iş bugün biter mi dersiniz
-
@Sivass inşallah
-
@newplanet Eylül e kalmaz demi hocam
-
Bu haftadan Eylüle nasıl atladık:))
Bugün olmasa da bu hafta bu iş biter inşallah. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. -
@kemankeşş2 yok hocam sanmıyorum. Ama kimse kesin bı şey diyemez tabi. Bu hafta ben de biteceğini düşünüyor ve umut ediyorum.
-
@Sivass zaten bu hafta açıklanmazsa beklemeyelim tam muamma olcak.