2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@newplanet tercüman gereksinimi olmasa bu kadar sürmez aslında da...
-
Abd meclisinde cumhuriyetçiler ile demokratlar uzlasamiyormus nihai liste de o yüzden uzamış süreç
-
Kavgadan mizah yarışına döndük bipolar olma yolunda ilerliyoruz
-
Günaydın beklentilerin sevinçle son bulduğu bir gün olmasını dilerim
-
Arkadaşlar dün akşam haber geldi.
Genel Müdürlük illerden sayı istemiş
İller sayıyı geri gönderecek.
7-10 gün arasında açıklanır.
Muhtemelen listeler belli. -
Anlamadığım bu ilan aralıkta geldi şimdi mi isteniyor sayılar ne saçma düzen rabbim bize sabır versin
-
@nefarkeder evet ben de şimdi kurumda çalışan arkadasimdan teyit ettim. Üstelik istenen personel adedinin ivedilikle bugün 15.30 a kadar yazılmasını talep etmişler. Sanirim yaklaşıyoruz artık...
-
Eğleniyor muyuz gençler
-
@newplanet Ne zamana kadar istediler bilmiyorum. Şimdi senden öğrendim
-
@newplanet abi o zaman merkez gocu bari aciklasinlar. Napacaklar yan masaya kac kisi lazimdi diye mi soracaklar. Salsalar bizi artik
-
@newplanet düzenleyip 17:30 gibi ilan edebilirler ozaman listeyi
-
@nefarkeder hocam maili gördüm umarım bugün yarın halledilir. Tabi talepleri nasıl degerlendirecekler ve bu ne kadar sürecek bir fikrim yok.
-
@jhonnybravo aynen yaa bizim yüzümüzden siz de kaynağınız arada
-
@gencbiraday insallah. O ivedilikle kelimesi beni de bu yönde umutlandırdı açıkçası. 06TC nin duyumunu da birlestirirsek yarına kadar olması mümkün bence de.
-
@newplanet kaynadiniz olucakti
-
@newplanet evet @06TC yi doğrular nitelikte bilgi 15:30 da gelirse düzenleyip açıklamak bugün mümkün olabilir çünkü kurumlar 15:30 u beklemez direk gönderirler
-
@gencbiraday aynen hemen cevaplamış arkadaşım mesela.çok heyecan verici yaa.. inşallah sevinenlerden oluruz.
-
@gencbiraday dostum hep perşembe günleri açıklanıyormuş ya sonuçlar bugün bitse bile peeşembe günü açıklama ihtimalleri olur mu
-
@Manchester bekleyeceklerini sanmıyorum kardeşim bugün herşey hazır olursa neden perşembe beklensin ?
-
Sayın Bakan listeyi onaylamış mı oluyor o halde