2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@şehzade45 yanlış anlama dostum sana demedim zaten o arkadaşa dedim inşallah onun da bir hastane hastalık işi büyük bir sıkıntısı yoktur ancak öyle bir durumda tamam derim Allaha emanet ol
-
@Manchester istememiş demek ki kardeşim, çünkü böyle bir sorumluluğu yok. Keyfi istemiş girmiş yazmış, keyfi istememiş yazmamış.
-
@şehzade45 dostum bu yazını okumamıştım ben kpss defterini kapadım bu sonucu bekliyorum sadece diğer arkadaşlara tavsiye verdim kafayı takıp ders çalışmayanlara neyse burası çok gerginleşti anlıyorum hepinizi tez elden açıklanır inşallah
-
@denver ok dostum benim de keyfim istemiş inanmışım keyfim istememiş inanmamışım inanmadığım kısımlarda daha fazlası da var ama tartışma çıksın istemem hayırlısı olsun beklemekten başka çaremiz yok
-
@hagayret inşallah psikolojiniz daha çok bozulmadan kazanırsınız hocam
-
"Mesela ben burada yazılanları okuyorum. Olur ya yarın bir yerde duyum aktarabilecek bir pozisyonda olurum. Bir şey duyarım ama gelip buraya söylemem. Çünkü herhangi bir sebeple duyumum çıkmazsa ve bu durum birkaç defa tekrar ederse fake,trol vs. birsürü şey olurum. Şahsıma karşı söylenecek birçok galiz tabirata maruz kalırım." Şimdi bu 06tc arkadaşımız da bu durumdaysa neden girmesini bekleyeceğiz ki foruma. Ya da gerçekten fake olduğuna inanıyorsam zaten okumam bile iletilerini. Sözüm kimseye değil. Kimseyi de eleştirmiyorum. Sadece düşündüklerimi yazdım. :))
-
Ben de şuna inanıyorum gerçekten duyumu olan bir insan bu foruma yazabilir yazmayadabilir eyvallah ama sırf ortalığı karıştırmak için troll yazan da olabilir olmayabilir de ona da eyvallah anlamadığım kısım ise şu bu başlığa troll bile yazabiliyorken bak troll diyorum geri kalan insanlar neden fikirlerini yazamazsın ki bence burası resmi gazete değil isteyen sessiz kalsın isteyen yazsın ama herkes mantıklı açıklanmasını ve kurallar çerçevesinde meşgul etmeden istediği fikri yazsın yoksa burada yazan insan kalmayacak
-
Arkadaşlar sonuçlar sadece sitede mi açıklanacak ? Ayrı yeten kazananlara mail atılacak mı?
-
Arkadaşlar lütfen saat 15.00'da
GöçveİlGöç MülakatSonuçları tag'imiz ile etkinliğe devam edelim.
Bugün yada yarın
Bu hafta veya bu ay
Her neyse, sadece hızlandırmamız lazım geri kalan hiçbir şeye takılmadan. -
Sitede yazmayana kadar kimseye inanmayin cok duyduk bu lafları ikinci sgk vakasina dondu resmen
-
@jokerface mülakat bitiş tarihini baz alın bakın 2. sgk vakasına dönmeyecek rahat olun buna eminim
-
Bende bugün bir büyüğüme sordum kurum süreci çok gizli yürütüyor biz bilemeyiz dedi bu duyum alanlar nasil aliyor acaba
-
@Pinky2 sgk mülakat bitti ağustos, arada sınırdışı harekat var açıklanma tarihi 5 ay sonra. İl göç yazılı sınav sonucu şubat bugün ağustos. Sgkda yazılı yok. Birinde pandemi girdi diğerinde sınırdışı operasyon. Onda yönetmenlik maddesi vardı ve uygulanmadı diğerinde gm yardımcısı söyledi uyulmadı. Bunda bile mülakat biteli 1 ay 1 hafta oldu. Benzer demiyoruz ama şu ana kadar söylenenler ifade edilenler hepsi aynı
-
@redcrossbjk tamam olağanüstü bir durum oldu adı salgın o sürede geçen zamanın çok kurum için çok önemli olduğunu düşünmüyorum sgk gibi olmaz dediğim mülakattan itibaren öncesini kafaya takarsanız sgkyı da geçer demek istediğim 6 7 ay sürmez en fazla 2, 2.5 ay mülakattan sonra 1.5 ayı da geçti zaten beklemeye alıştım siz de alışın bir şey kalmadı zaten bence
-
@redcrossbjk açıkça söyleyim yanlış anlaşılma olmasın salgın sürecini yok sayıyorum sürenin donduğunu farzediyorum bunu anladım bu süreçte ve GM de sgk gibi değil mülakattan sonra normalde en fazla 2.5 ay civarı açıklanıyor eğer hazırlıklar yapıldıysa gerçekten bu aralar da bile açıklanır tersi olursa da 2, 2.5 ayı geçmez diye düşünüyorum boşverin stres yapmayalım artık
-
Tag ile yazalım gençler. Etiket yaparak.
-
@keynes5 dostum onu bilmiyorum da her yeni hafta bir iddia atılıyor ortaya herşey hazırmış bu hafta açıklanırmış şimdi er ya da geç açıklanacak onu biliyoruz böyle her hafta yazınca açıklanacağını illa birine denk gelecek sonra ya bana inanamaıştınız denecek sürekli gökyüne bakarsanız illa kayan bir yıldıza rastlarsınız
-
Bugün de olmadı sanırım
-
@menizarar1 her gün dünün aynısını yaşıyoruz valla artık bağımlı olduğum için bakıyorum sanırım.
-
@extraordinary ben de öyle istiyorum ki burda sürekli bildirim görüyim