2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@Mrtsnr hocam vizyonsuzluk budur işte. taşra uzmanlıklarına da başvurur bu tipteki insanlar, isimlerini o listede görünce tatmin oluyorlar. şu listedeki 6-7 kişiyi tanıyorum, 50 soruluk ingilizce sınavında en fazla 10-15 doğru yapacak kadar ingilizcesi olan, bu arada kurum en az 33 doğru istiyor. başka kurumları kazandığı kazandığı halde başvuranlar da çok. listede adım var, ancak bu tip başvuru yapanları görünce sinirlendim cidden.
-
@ahmetozcelik35 allah herkesin gönlüne göre versin
-
91.123 ile listeye giremedik. Arkadaslar şimdiden söylüyorum eğer olur da atanirsam 35 yasima kadar tum ilanlara basvuru yapicam. Bu iibfluler ve siyasalcilarin anladigi dil bu.
Yaziklar olsun. -
@Mrtsnr arkadaş hakkında yanılmışm şimdi baktımda asil kazanmamış özür dikerim kendisşnden görüyorsa
-
@ahmetozcelik35 kaçla kapattığı nerede yazıyor? sadece isimler ve tc var listede
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
91.123 ile listeye giremedik. Arkadaslar şimdiden söylüyorum eğer olur da atanirsam 35 yasima kadar tum ilanlara basvuru yapicam. Bu iibfluler ve siyasalcilarin anladigi dil bu.
Yaziklar olsun.Onlardan bir farkimiz olsun biz insanligimizi yapalim her sinavi milimlerle kacirmak zor biliyorum ama onlar gibi yapmayacagm ama hakkimida helal etmeyecegim
-
@çölkaplanı geçmiş olsun hocam, o kadar haklısınız ki. listede olmama rağmen, başka kurumu kazandığı halde başvuranları görünce sinirlendim. ben de aynısını yapacağım, puanımı yenileyip her ilana başvuracağım ve sınavlara girmeyeceğim.
-
-
sağolun.
-
@zubizubi yok kardesim artik poliyanacilik devri bitti. Puani yenileyip herseye basvurucam. Her guruha anlayacagi dil.
-
200 kişiden sınava gitmeyen herkese hakkımı helal etmiyorum
-
@jamiryoo listede en az 10 kişi asil olarak bu yıl bir yerlere kazandı ve bu sınava da başvuruyor Allah bunları ıslah etsin.
-
@icav İşte hocam sen ben adam ne kadar yüksek puan almış dememizi bekliyorlar bizde diyelim vay be adamlar ne puan almış
-
İleti kaldırılmıştır.
-
asbü mü yapıyor sınavı desenize yine kalitesiz bir sınav bizi bekliyor üniversiteler soru hazırlamayı bilmiyor soru hazırlamada kalite açısından ösym den başkası yalan. O da pahalı geliyor tabi sınav ücreti ama kalite lüks işte naparsın.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
arkadaslar bu ilana basvuru tarihi ile aciklanma tarihi arasindaki uzun sureli farktan dolayi bu kadar kisi listede kurum basvurudan feragatleride kabul etmedi.bir diger konu ise basvurulan kurum populer bir ustkurul insanlar islerinde memnuniyetsiz olabilir.asil mesele sirf orda isim gostermekse onlar eziklik pskolojisini bu sekilde atlatmaya calisiyolarki bence amacsiz basvurulardansa iyi bir pskologu tavsiye ederim.
-
Tekrar yazıyorum bu iibf mezunlarındaki akıl almaz doymazlık , en hafif tabiriyle gösteriş varoşluğu her defasında okuduğum bölüme de geldiğim şu zamana da lanet okutturuyor.
Arkadaşlar başvurun.Allah aşkına işiniz olduğunuz halde gidin her yere başvurun.Basvurabildiginiz kadar basvurun. Sonuna kadar, köküne kadar tüm kurumlara başvurun. Ama gelip burada yıllardır iş bekleyen insanların gözüne soka soka bunu belirtmeyin ,yapmayın.
Aynı gün üç sınav olup üçünede başvuran insanlar gördü bu gözler. Kimileri bu insanlar yüzünden sınavlara giremedi ,ufacık bir umut ışığı dahi oluşmadı diye ağladı durdu. Ne diye? Tek derdi gevşek gevşek gülümsemeleriyle listede adlarını görmeyi yeterli gören yamyamlar için .
Şimdi yıllar sonra insanların içinde yine bir umut var . Ne için biliyor musunuz bu umut? Her aşamasında %75 i elenecek insanlara gelecek parmak sayısı kadar ilan için. Azıcık da olsa bir umut için. Biraz hayal kurmak için.
Ve yine siz aynı insanlar gelip bu insanların umutlarına çöküp , karamsarlığa sürücek şekilde gelip burada muhabbet etmekten utanmıyorsunuz. Siz vallahi de billahi de doymak bilmeyecekseniz, mutlu olmayacaksiniz. Bugun dguy olursunuz ,yarın müfettişliğin peşinden koşarsiniz o yetmez hayay boyu koşar da koşar koşar da koşarsınız.
Umarım bu yamyam nefisleriniz az biraz körelirde , az biraz gevşekliğiniz azalırda bizlere de bir umut ışığı oluşur.