2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@Reşo Ne alakası var işgal etmekle sanki kurumla alakalı çok bilgi varda elinize geçen, herkes burda saygı çerçevesinde fikrini belirtiyor. Her yerde de belirticem fikrimi zir İİBF'lilerin en başta birbirini anlaması gerekiyor.
-
@john son sınavında sormuştu
-
Bir önceki sınav başlığında da paylaşmıştım. Link halen duruyorken tekrar paylaşıyorum. İİBF'liler için 2016 yazılı sınavında İngilizce ve İşletmeden çoğu adayın nasıl kaldığının belgesi burada:
*Tarihe not düşmek için paylaştım. 2017 ve 2018 sınavlarında puanlar açıklanmamıştı.
-
@odtüsbky artık sınavlar eskisi gibi değil geçen sene işletmede esneklik ve muhasebe sorusu çözüp geçtiler. Önceden istatisikte ve ekonometri yi bile ciddi ciddi soruyorlar dı. Şimdi 5 soru bildiğiniz 3 ünü çözün şeklinde.
-
Geçen senenin çıkmış soruları ortada yok. Ben bulamadım. Eski başlıkta parça parça yazmışlar sadece. Onlar da olmasa...
-
Arkadaşlar, bugün Rekabet Kurumunu aradım. Yukarılardaki yorumlarda yazıldığına göre Kaymakamlık sınavını kazanıp feregat dilekçesi vermesine rağmen listede olan arkadaşlar varmış, ayrıca işleme alınmayan arkadaşlar varmış. Fakat kurum böyle bir dilekçenin kendilerine ulaşamadığını söyledi. Bu arkadaşların isimlerini bilen söyleyebilir mı? Ya da feragat dilekçesi veren arkadaşlar kendinleri kurumu arayabilirler mı?
-
Ayrıca listede olup feragat dilekçesi vermemiş fakat sonra sınava girmekten vazgeçmiş arakadaşlar varsa da kuruma bildirebilir mi? Bu sayede sınırdan kaybeden arkadaşlar belki sınava girebilir.
Rekabet Kurumu Başkanlığı
Bilgi İçin : (0312) 291 4234 - 4216 - 4282
-
@devletialiyye eger verirlerse feragati listeye giremeyenelerın girme sansı olur mu. yani liste yenilenir mi? bunun bilgisini verdiler mi
-
@çölkaplanı evet, kim dilekçe vermiş adını söyleyin bakalım dediler.
-
Telefondaki kişi 2,5 aydır izindeymiş, yeni gelmiş. Daha önce bir bayan vardı, sınav hakkında pek bilgisi yoktu. Bu nedenle feragat için arkadaşların araması çok iyi olur.
-
@devletialiyye hocam 1 resmi dilekçe verilmiş arkadaşın adı listede yokmuş zaten ama resmi olarak feragat olursa liste güncelleneceği için önemli bi husus bide sınava katılmıcak arkadaşlarda feragat etse ama .
-
@karar 13. Sayfadaki yorumlarda biri, bir arkadaşının kaymakamlık sınavını kazandığını ve listede olduğunu bu nedenle sınavdan feragat dilekçesi verdiğini ancak kabul edilmediğini söylüyor. Bu kişinin ismini bilmedigim için kurum teyit edemedi, bilen arkadaş varsa veya kendisi kurumu arayarak feragat etme şansı olabilir. Burdan listede olan feragat etmek isteyen arkadaşlar varsa kurumla iletişime geçebilir. Geçmiyorsa da sağlık olsun.
-
@devletialiyye faks çekmiştir veya mail atmıştır kurumda ciddiye almamıştır. Islak imzalı vermiş mi ?
-
@devletialiyye bu sayfayı bende takip ediyorum hocam ama iki taraflı iletişim sorunu var galiba çünki tlf adam neyse onu söyler , sağlık olsun , şaşırmadık ama alışamadıkta .
-
@Reşo 13. Sayfadaki yorumlarda bu durumu belirten arkadalar şunlar; @mozart1 ve @Veblenetkisi06
Nasıl dilekçe verilmiş onlara sormak lazım. -
@devletialiyye burda yazanları okuduktan sonra konuştum sabah tekrar gidecek feragat için konuşmaya haber veririm sonucu burdan duyarlı bir kişi hak hukuk bilir.
-
@Veblenetkisi06 Kaymakamlık mülakatını kazanan arkadaşım Rekabet Kurumu ile tekrar görüştü Feragat Dilekçesi kurumdaki Burak Bey tarafından kabul edilerek işleme alındı 1 kişi daha sınava girebilecek şuanda kurum bilgilendirme yapacakmış.
-
@Veblenetkisi06 Teşekkür ederiz bu örnek davranışa.
-
@requ1em Merhaba bu konuda yardımcı olalım arkadaşlar birbirimize internetten PDF olarak tavsiye edebileceğiniz kaynak var mı acaba? Ben hukukçuyum özellikle mikro ve makro nereden çalışmalıyım, nasıl daha iyi olur bilemedim.
-
Feragatlar dikkate alınıp liste yenilenecekti bu konuda bilgisi olan var mi?