2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
@Estevez Dostum yazdıklarının altına imzamı atarım önemli olan bahsettiğin dengeyi yakalayabilmek gerçekten bazen sürecin etkisiyle bu farkı görebilmek zorlaşıyor
-
@æon_flux 91,10 olan arkadaşımın sıralaması 334, p15'te.
-
@æon_flux p15 puanım 91.59 sıralana 279
-
@æon_flux Evet p15 hocam sıralama 308. 91.3 puan
-
@kyloren Ben de aynı şeyi yazacaktım hocam. Sorunuz arada kaynamasın ben de sorayım, bir aylık sürede çalışabileceğimiz temel şeylerin yer aldığı bir iktisat kaynağı önerebilir misiniz?
-
@profberlin ingilizce test miydi klasik miydi
-
@ahmetozcelik35 2018 kpss sonuçlarında p15'te 91,8 alan arkadaşımın sıralaması 230'du. O yüzden merak ettim
-
@æon_flux arkadaşımınki 2019 hocam. onu yazmayı unutmuşum.
-
200 Kişi 91,164 puanla kapatır diyerek ilk tahmini yapıyorum ama inşallah 90'a düşer
-
@karagergedan süreç hepimiz için zor hocam ama bu şekilde insanları psikolojik olarak baskı altına almaya çalışmak hiç etik değil dışardan bir göz olarak sadece bunu belirtmek istedim ben.
-
İngilizcem yok ama Allah benimle olursa yaparımcılar girer yine doldurur listeleri arkadaşlar
-
@millionreasons kurumun hatası kardeşim. Yapacak iki aşamalı sınav. İngilizceden alıyosun bari baraj sınavı yap ilk geçebilenler klasiğe girebilsin. Sınava girmek içinde para toplarsın bak nasıl oluyo o zaman
-
@millionreasons aynen katılıyorum size. Hak yemek olmuyormuş bir de . Kurumun aradığı şartta ing var ve ingilizcen yoksa yetersizce girmeyeceksin bu kadar basit . İngilizcem olduğu halde 88 puanla giremezsem çok üzüleceğim
-
@sermayeakimi taban 85 değil mi hocam ?
-
@sermayeakimi Benim 89.1 puanım var alandan. YDS puanım da 60. Bu rakamlarla giremeyeceğim. Çünkü Alanı 90+ olan ama ingilizceden geçemeceğini bile bile bu sınava girecek arkadaşlar olacak. O yüzden daha önceki postlarda söylendiği gibi, çakacaksın 95 gibi bir puanı, kimseden medet ummayacaksın gerçekten. Yıl olmuş 2020 adam hala 50 soruda 33 ingilizceyi belki yaparım diye sınava gireceğim diyor. Kpss ye hazırlanırken daha yüksek alma motivasyonlarımdan biri de rasyonel olmayan manevi hareketlerle davranan insanların hareketlerini umursamayacak duruma gelebilmek
-
@ynsss4 Atananlar yine başvurur, maalesef çoğunda bu zihniyet var. Bir de çok fazla puan türü olduğu için 90'ın altına düşeceğini sanmıyorum ama inşallah şaşırtır da düşer sınırda olan herkes girebilir sınava
-
İnşallah atananlar başvurmaz da 89'u falan görürür.
-
@millionreasons hocam bu bahsettiğiniz kurumun andavallığı en hafif tabirle. P14 üm 94 küsür ve ingilizce puanım 73 küsür ama sınava girmeyi düşünmüyorum açıkçası. Bu benim tercihim ama ingilizce puanı daha düşük olup belki yaparım diye düşünerek giren arkadaşın da kendi tercihi o kişiyi hakkımı helal etmiyorum ya da hakkıma giriyorsun diye eleştirmek saçma çünkü bir hakkınız yok ne o kişide ne de aldığı puanda. Burada kurum ingilizce sınavı yapacaksa baraj koyacak ki kalifiye olup yeterliliği olanlar gelsin ama daha önce de böyle sınavlar gördük ne yazık ki uygulamalar yanlış.
-
@Estevez Hocam ben o kişiyi hakkımı helal etmiyorum şeklinde eleştiren biri değilim tam aksine bunun zaten saçma olduğunu düşünüyorum hakkıma giriyorsun diye de eleştirmek amacım yok aslında ama bırakın da düşündüğümüz şeyleri de yazalım hocam. Ben ingilizceyi geçemeyeceğini bile bile sınava girip belki yaparım düşüncesini çok saçma bulduğumu söyledim sadece. Yoksa şartları sağlıyorsa girer kime ne o ayrı mesele.
-
@millionreasons hocam şahsi olarak size yazmışım gibi olmuş ama o cümleleri genel için kurdum. Direkt olarak siz hak hukuktan bahsediyorsunuz diye değil yani. Burada eleştirilmesi gerekenler bu arkadaşlar değil çünkü veya psikolojik olarak baskı altına alınması gerekenler. Asıl kızılması gerekenler sınavlara başvurup para yatırmayanlar, gitmeyenler 0.01 ile 0.1 ile sınav kaçırmışlığım var gene de kimseye kalkıp bir şey demedim demek ki daha yüksek almam lazım dedim çok şükür aldım da. Öteki konu vicdanla alakalı orası amenna ama hak ile alakalı değil yapamayacağını bilen insan tabiki de girmemeli sınava ama işsiz olup da birazcık İngilizcesi bile varsa şansını denemek istiyor insan bişey diyemiyorsun işte